Download Print this page
Weider 184 Bench Gebruikershandleiding
Weider 184 Bench Gebruikershandleiding

Weider 184 Bench Gebruikershandleiding

Dutch manual

Advertisement

Quick Links

Modelnr. WEEMBE0525.0
Serienr.
Serienummer
Sticker
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze han-
dleiding door voordat u dit
apparaat gaat gebruiken.
Bewaar deze handleiding voor
verdere raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weider 184 Bench

  • Page 1 Modelnr. WEEMBE0525.0 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer Sticker VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    (zie de voorste pagina van deze han- dleiding). Plak de sticker op de aangegeven plaats. Sticker 1: Houdt u handen en vingers van deze plek weg. Sticker 2 WEIDER is een geregistreerd merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    Lees alle instructies voor gebruik door. ICON is niet aansprakelijk voor persoonlijk let- sel of schade door het gebruik van dit product. VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de WEIDER® 184 opvouwbare bank Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op hebt gekozen. De WEIDER 184-bank is ontworpen om met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 4: Montage

    MONTAGE Plaats het de bank op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u het de bank volledig gemonteerd heeft. Lees iedere montage stap voordat u met de montage begint. Zorg ervoor dat tijdens de montage alle onderdelen zo gepositioneerd worden als in de tekeningen is aangegeven. Voor de montage hebt u een Philips schroevendraaier (niet inbegrepen) en twee moersleutels (niet inbegrepen) nodig.
  • Page 5: Bijstelling

    BIJSTELLEN Inspecteer voor elk gebruik de bank en draai alle onderdelen vast. Vervang gesleten onderdelen meteen. U kunt de bank schoonmaken met een vochtige doek en een zacht schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurmiddel. DE HOEK VAN DE BANK BIJSTELLEN Om de hoek van de bank bij te stellen, verwijder een Groot Schuimrubber Kussentje (7) van de onderste Kussenbuis (4).
  • Page 6: Oefenrichtlijnen

    OEFENRICHTLIJNEN Met deze bank kunt u uw bovenste en onderste buik- Voor het beste resultaat moet u uw oefeningen op de spieren ontwikkelen. Zorg ervoor dat u niet te veel goede manier uitvoeren. Tijdens uw oefeningen moet oefeningen doet tijdens de eerste weken van uw u uw buikspieren gebruiken om u op te trekken in een oefenprogramma.
  • Page 7: Lijst Met Onderdelen En Gedetailleerde Tekening

    LIJST MET ONDERDELEN EN GEDETAILLEERDE TEKENING R0306A Modelnr. WEEMBE0525.0 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deel Nr. deel Nr. Onderstel 38mm Rond Buitenkapje Been 38mm Vierkant Binnenkapje Rugleuning 19mm Rond Binnenkapje Kussenbuis M10 x 57mm Bout M6 x 16mm Schroef M10 Nylon Borgmoer Kleine Schuimrubber Kussentje Bijstelpen...
  • Page 8: Het Bestellen Van Onderdelen

    • het MODELNUMMER van het product (WEEMBE0525.0) • de NAAM van het product (WEIDER 184 bank) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van deze handleiding) • het NUMMER en BESCHRIJVING VAN HET ONDERDEEL (zie pagina 7 van deze handleiding).

This manual is also suitable for:

184Weembe0525.0