Download Print this page

Stiga PARK RANGER Instructions For Use Manual

Hide thumbs Also See for PARK RANGER:

Advertisement

Quick Links

BRUKSANVISNING
KÄYTTÖOHJEET
BRUGSANVISNING
BRUKSANVISNING
GEBRAUCHSANWEISUNG
INSTRUCTIONS FOR USE
MODE D'EMPLOI
GEBRUIKSAANWIJZING
S T I G A P A R K
SV .... 7
FI ... 17
DA ..27
NO .36
DE...45
EN...55
FR....65
NL...75
8211-0014-80
R A N G E R
P R ES I D E NT
P O W E R
E X C E L L E N T

Advertisement

loading

Summary of Contents for Stiga PARK RANGER

  • Page 1 S T I G A P A R K R A N G E R P R ES I D E NT P O W E R E X C E L L E N T BRUKSANVISNING SV ..7 KÄYTTÖOHJEET FI ...
  • Page 2 Ranger, President (Ranger) Power Excellent...
  • Page 3 Ranger, President Power Excellent...
  • Page 4 Ranger, President Power Excellent...
  • Page 5 Ranger, President Power Excellent...
  • Page 6 Power, Excellent Power, Excellent Power, Excellent...
  • Page 7 NEDERLANDS 1.2.2 Titels 1 ALGEMEEN De titels in deze gebruikershandleiding zijn op de volgende manier genummerd: Dit symbool geeft een WAARSCHU- “1.3.1 Algemene veiligheidscontrole” is een subti- WING weer. Als de instructies niet nau- tel van “1.3 Veiligheidscontrole” en wordt onder wkeurig worden opgevolgd, kan dit deze titel vermeld.
  • Page 8 NEDERLANDS 2.4.2 Koppeling - parkeerrem (3:B) 2.4.5 Stuur (3:D) De hoogte van het stuur is volledig instelbaar. Druk nooit op het pedaal tijdens het ri- Draai de instelknop (3:E) op de stuurkolom los en jden. De krachtoverbrenging kan dan stel het stuur op de gewenste stand in. Draai de oververhit raken.
  • Page 9 NEDERLANDS 2.4.9 Contactslot/koplamp (4, 5,6:I) 2.4.13Ontkoppelingshefboom Het contactslot wordt gebruikt om de motor te Hendel om de traploze transmissie uit te schake- starten en uit te schakelen. Het contactslot is ook len. de schakelaar voor de koplamp. 2WD is voorzien van een hendel die op de achteras Laat de sleutel niet in stand 2 of 3 op de is aangesloten.
  • Page 10 De machine mag uitsluitend gebruikt worden bij den, waardoor er zeer eenvoudig van de volgende werkzaamheden met de aangegeven hulpmiddel gewisseld kan worden. originele STIGA-accessoires: De snelsluitingen zorgen ervoor dat het Werkzaamheden Accessoires, origineel van maaidek gemakkelijk kan wisselen tussen...
  • Page 11 NEDERLANDS 4.3 Transmissieolie controleren 4 STARTEN EN RIJDEN Het carter is bij aflevering altijd gevuld met SAE 10W-40-olie. De machine alleen gebruiken met geslo- Controleer voor gebruik altijd of het oliepeil ten en vergrendelde kap. Anders be- juist is. De machine moet op een vlakke onder- staat er een kans op brandwonden en grond staan.
  • Page 12 NEDERLANDS 4.4.2 Elektrische veiligheidscontrole 4.6 Bedieningstips Controleer altijd of de juiste hoeveelheid olie in de Controleer voor elk gebruik of het bev- motor zit. Dit is met name belangrijk bij het werk- eiligingssysteem werkt.. en op hellingen. Zie 4.2. Status Handeling Resultaat Wees voorzichtig bij het rijden op hell-...
  • Page 13 Achter: 0,4 bar (6 psi). 5.4 Motorolie vervangen 5 ONDERHOUD Dit gedeelte bevat tabellen met de verschillende motoren die gebruikt worden in de STIGA Pro- 5.1 Onderhoudsprogramma reeks. Markeer de gegevens die voor uw machine/ Om de machine voortdurend in goede staat te motor van toepassing zijn.
  • Page 14 NEDERLANDS 5.4.2 Motorolie 3. Giet nieuwe motorolie door het gat in het filter tot onderaan het schroefdraad. Gebruik synthetische olie volgens de onderstaande tabel. 4. Wacht 1-2 minuten zodat het materiaal van het filter de olie kan absorberen. Olie SAE 10W-40 5.
  • Page 15 NEDERLANDS 5.7.2 Afstelling 5.8.3 Verwijderen/Plaatsen Stel indien nodig de stuurkettingen als volgt af: De accu zit onder de motorkap. Bij het verwijderen of plaatsen van de accu, dient u rekening te houden 1. Zet de machine in de 'recht vooruit'-stand. met het volgende: 2.
  • Page 16 NEDERLANDS 5.12 Smeren Alle smeerpunten in onderstaande tabel moeten na 5.9.2 Luchtfilter (Excellent) elke 50 werkuren en na elke wasbeurt worden ges- Het voorfilter (schuimplastic filter) moet na 25 meerd. werkuren worden gereinigd. Onderdeel Actie Afb. Het luchtfilter (papierfilter) moet na 100 werkuren Wiellager 2 smeernippels.
  • Page 17 w w w. s t i g a . c o m GGP Sweden AB · Box 1006 · SE-573 28 T RANÅ S...

This manual is also suitable for:

Park excellentPark powerPark president