Plantronics CS50-USB User Manual

Plantronics CS50-USB User Manual

Hide thumbs Also See for CS50-USB:

Advertisement

Quick Links

CS50-USB &
CS60-USB DECT™
WIRELESS
HEADSET SYSTEM
User Guide

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Plantronics CS50-USB

  • Page 1 CS50-USB & CS60-USB DECT™ WIRELESS HEADSET SYSTEM User Guide...
  • Page 2: Power Supply

    DIAGRAMS HEADSET FIG.1 POWER SUPPLY BASE UNIT FIG.2 FIG.2.1 FIG.3...
  • Page 3 DIAGRAMS EARLOOP FIG.3.1 HEADBAND Available as an accessory. FIG.3.2...
  • Page 4 DIAGRAMS NECKBAND Available only as an accessory. FIG.3.3...
  • Page 5: Installing A Replacement Battery

    DIAGRAMS LISTEN VOLUME ADJUST MUTE FEATURE FIG.4.1 FIG.4.2 INSTALLING A REPLACEMENT BATTERY FIG.5...
  • Page 6 VÄLKOMMEN Användarhandbok för trådlöst headsetsystem CS50-USB/CS60-USB. Tack för att du har valt Plantronics trådlösa headsetsystem CS50- USB/CS60-USB. Med CS50-USB/CS60-USB får du ett headset som ger dig trådlös bekvämlighet och rörlighet med lång räckvidd. Den här handboken innehåller instruktioner för hur du installerar och använder headsetet.
  • Page 7: Anvisningar För Användning

    Omkopplare för ringsignal av/på USB-kontakt Åtkomsthål för Inloggningsknapp (kräver ett gem) 1. KOMMA IGÅNG I följande enkla steg beskrivs hur du använder headsetsystemet CS50-USB/CS60- USB från Plantronics: 1. Installera maskinvaran. 2. Installera programmet. 3. Ladda headsetbatteriet. 4. Välj på vilket sätt du vill bära headsetet.
  • Page 8 FÖRSTA INSTALLATION RINGSIGNAL CS50-USB/CS60-USB har en inbyggd ringsignal i basenheten så att du ska höra att det ringer även om du inte har headsetet på dig. Ringsignalen är på när omkopplaren (16) är i den övre positionen (se bilden) och den är avstängd när omkopplaren är i det nedre läget.
  • Page 9: Använda Headsetet

    2. ANVÄNDA HEADSETET PROGRAMVARAN PERSONOCALL FLIKEN GRUNDLÄGGANDE ALTERNATIV VÄLJ TELEFONPROGRAM Kryssa i rutorna för de telefonprogram (som installerades under installationen) som du vill att headsetet ska fungera med. Om du byter telefonprogram eller lägger till ett nytt kan du ändra bland de telefonprogram som du gjort valbara genom att köra installa- tionen för PerSonoCall från cd-skivan på...
  • Page 10 BASENHETENS FIRMWARE VERSION Version av fabriksinstallerad firmware revision. Kan krävas för teknisk hjälp. FJÄRRENHETENS FIRMWARE VERSION Version av fabriksinstallerad firmware revision. Kan krävas för teknisk hjälp HEADSET-INDIKATORER RADIOLÄNK Kommunikation mellan basenhet och headset när rutan är markerad. SMARTKNAPP Headsetets smartknapp (lång tryckning på sekretessknappen) har tryckts ned när rutan är markerad.
  • Page 11 Du justerar CS50-USB/CS60-USB med hjälp av volymkontrollen (4). Viktigt! Om lyssningsvolymen är för hög kan du få problem med ljudkvaliteten. Vi rek- ommenderar dig att ha lyssningsvolymen för telefonprogrammet på mittnivån och använda kontrollen för lyssningsvolym på CS50-USB/CS60-USB till att justera ljud- nivån för samtal.
  • Page 12 JUSTERA TALVOLYMEN (MOTTAGARENS VOLYM) Justera talvolymen för telefonprogrammet (mer information om hur du gör det hittar du i dokumentationen för telefonprogrammet). Justera talvolymen för ljudenheten på datorn. I Windows™ gör du det via Ljud och lju- denheter i kontrollpanelen. Viktigt! Om talvolymen är för hög kan du få problem med ljudkvaliteten. Vi rekom- menderar att du ställer in talvolymen i telefonprogrammet när du installerar det och sedan låter bli att ändra den.
  • Page 13 Om du vid något tillfälle måste byta ut batteriet i headsetet kan du titta på bild 5 på sidan 4. 5. ANVÄNDA HEADSETET CS50-USB/CS60-USB RING ETT SAMTAL MED HEADSETET När du vill ringa ett samtal med headsetet lyfter du det från klykan och slår numret eller ansluter till en annan användare som vanligt.
  • Page 14: Ladda Headsetet

    BESVARA SAMTAL MED HEADSETET Om headsetet sitter i laddningsklykan när telefonprogrammet ringer lyfter du det och besvarar samtalet. Du avslutar samtalet genom att sätta tillbaka headsetet i laddningsklykan eller trycka på talknappen (3). Om headsetet inte sitter i laddningsklykan när telefonprogrammet ringer trycker du på talknappen (3) och besvarar samtalet.
  • Page 15 6. TA MED HEADSETET CS50-USB/60-USB PÅ RESAN Om du tar med dig headsetet CS50-USB/CS60-USB på ett flygplan måste du ta ur batteriet (enligt bild 5) innan du går ombord. Du kan sätta i batteriet igen när du går av planet.
  • Page 16 PROBLEM Jag har kopplat in allting men lamporna tänds inte. Möjlig orsak Lösning Du har inte satt på datorn. Kontrollera att datorn är på och inte är satt i viloläge. USB-porten ger inte tillräckligt med Om du använder ett USB-nav ström.
  • Page 17 CS50-USB/CS60-USB har inte Med hjälp av ljudinställningarna på datorn angetts som standardljudenhet. eller telefonprogrammet kontrollerar du att CS50-USB/CS60-USB är den enhet som används för röstljud. Datorns ljudkort eller det headset som du tidigare har använt för musik ska ställas in som ljudenhet.
  • Page 18 PROBLEM Taltidskapaciteten för batteriet är avsevärt försämrad även efter en fullständig laddning. Möjlig orsak Lösning Batteriets livslängd börjar ta slut. Sätt i ett nytt batteri. Mer information finns i diagrammen på sidan 4. REGISTRERING BAS/HEADSET När headsetet och basenheten levereras är de registrerade till varandra. Om du däre- mot vill använda ett annat headset tillsammans med basenheten måste enheterna registreras om enligt följande: 1.
  • Page 19 9. VALFRIA DELAR OCH TILLBEHÖR Det finns en mängd Plantronics-tillbehör som är utformade för att utöka funktion- aliteten hos ditt trådlösa headsetsystem CS50-USB/CS60-USB. Kontakta din Plantronics-återförsäljare för mer information. 1. Batteri 2. Batterilucka 3. Öronbyglar (levereras i fyrpack) 4. Huvudbåge + Hållare + Kudde 5.
  • Page 20 © 2004 Plantronics Inc. All rights reserved. Plantronics, the logo design, Plantronics and the logo design combined and IntelliStand are trademarks or registered trademarks of Plantronics Inc. DECT is a trademark of ETSI. Patent U.S. 5,210,791 and Patent Pending. 02/04...

This manual is also suitable for:

Cs60-usb dect

Table of Contents