Pro-Form 720 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 720 Zlt Treadmill:

Advertisement

Modelnr. PETL80711.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of besch-
adigd zijn, neem dan contact op met
de winkel waar u dit product hebt
gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze
handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 720 Zlt Treadmill

  • Page 1 Modelnr. PETL80711.0 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of besch- adigd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4 19. Laat de loopband nooit zonder toezicht (rond) 23. Controleer alle onderdelen regelmatig en draaien. Haal de sleutel er altijd uit, druk de draai ze goed vast. stroomschakelaar in de uit-stand [OFF] (zie GEVAAR: de tekening op bladzijde 5 voor de plaats van Trek de stekker altijd direct de stroomschakelaar) en trek de stekker van na gebruik van de loopband uit het stopcon-...
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u dat u hebt gekozen voor de revolutionaire Noteer het productnummer en het serienummer voor- PROFORM 720 ZLT loopband. Deze 720 ZLT loop- dat u met ons contact opneemt. De plaats waar u de ® band biedt een reeks aan indrukwekkende functies die...
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAGE • De montage moet door twee mensen gebeuren. • Voor montage heeft u het volgende gereedschap nodig: • Plaats alle onderdelen op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het ver- de meegeleverde inbusleutels pakkingsmateriaal niet weg totdat u helemaal met de montage klaar bent.
  • Page 8 2. Zoek naar de Linker Staander (75) aangeduid met “Left” (L of Left geeft links aan; R of Right geeft rechts aan). Laat een tweede persoon de Linker Staander bij de Basis (80) vasthouden. Raadpleeg de inzet-tekening. Maak de draad- band in de Linker Staander (75) stevig rond het uiteinde van de Draad van de Staander (70) vast.
  • Page 9 4. Zoek naar de Linker Handleuning (71) aangeduid met “Left” (L of Left geeft links aan; R of Right Draadband geeft rechts aan). Vewijder de draadband van de 5/16" Vierkante Moer (33). Druk de Vierkante Moer op zijn plaats mocht dat nodig zijn. Houd de Linker Handleuning (71) bij de Linker Staander (75) vast.
  • Page 10 6. Houd het bedieningspaneel met hulp van een tweede persoon dichtbij de Linker Staander (75). Bedienings- paneel Sluit de Draad van de Staander (70) aan op de draad van het bedieningspaneel. Raadpleeg de inzet-tekening. De verbindingsstukken zouden makkelijk samen moeten glijden en op hun plaats moeten klikken.
  • Page 11 8. Maak het bedieningspaneel aan de Buis van de Linker Handleuning (98) en aan de Buis van de Rechter Handleuning (99) vast met vier #8 Bedieningspaneel x 3/4" Schroeven (6). Draai eerst alle vier de Schroeven wat aan en draai ze dan vast. Draai de Schroeven niet te vast.
  • Page 12 10. Draai de zes 3/8" x 3 1/2" Schroeven (4) helemaal vast (drie aan elke kant). 11. Til daarna het Onderstel (49) omhoog, tot de stand die afgebeeld is. Zorg dat een tweede persoon het Onderstel vasthoudt tot deze stap voltooid is. Richt de Opbergvergrendeling (51) zodanig dat de grote cilinder en de vergrendelknop in de afgebeelde standen staan.
  • Page 13: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN TYPE E HOE DE SNOER IN STOPCONTACT TE STEKEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM DE WAARSCHUWINGSSTICKER OPPLAKKEN kan worden door middel van een optionele iFit Live module. U kunt, met de iFit Live instelling, work- Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedie- outs downloaden, uw eigen workouts samenstellen, ningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen resultaten van uw workout bijhouden, tegen andere in andere talen op het meegeleverde stickervel.
  • Page 15 HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE Aandacht: het bedieningspaneel kan de snelheid en de afstand of in kilometers of in mijlen aangeven. Om GEBRUIKEN te ontdekken welke meeteenheid gekozen is, of om 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. de meeteenheid te wijzigen zie de INFORMATIE- INSTELLING op bladzijde 21.
  • Page 16 4. Verander desgewenst de hellingstand van de D e Snelheid [SPEED] keuze zal een profiel van de loopband. snelheidsinstellingen van de workout aangeven. Druk om de helling van de loopband te veranderen, De Mijn Pad [MY TRAIL] keuze zal een piste van op de Hellingtoename [INCLINE] of -afname toets 400 meter aangeven. De opflikkerende rechthoek of op een van de genummerde Hellingtoetsen geeft uw vordering tijdens uw workout aan.
  • Page 17 6. Meet desgewenst uw hartslag. niet. Bij elke hartslag zal een hartsymbooltje in de calorieëndisplay opflikkeren, zullen er een of twee Aandacht: als u de borstkas hartslagmonitor streepjes verschijnen en zal uw hartslag aange- draagt en tegelijkertijd de hartslagsensor met geven worden. Voor de meest nauwkeurige handgreep gebruikt, dan zal het bedieningspa- hartslagwaarde, dient u de contactpunten 15 neel uw hartslag niet nauwkeurig aangeven.
  • Page 18 HOE EEN AFSLANK WORKOUT TE GEBRUIKEN Elke workout is verdeeld in segmenten van 1-min- uut. Er is één snelheidsinstelling en één hellin- 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. ginstelling voor elk segment geprogrammeerd. Aandacht: dezelfde snelheids- en/of hellinginstel- Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op ling kan voor opeenvolgende segmenten gepro- bladzijde 15.
  • Page 19 HOE EEN IFIT LIVE-WORKOUT TE GEBRUIKEN [COMPETE] om aan een race deel te nemen die u al eerder gekozen heeft. Ga, voor meer informa- Aandacht: u heeft een optionele iFit Live module nodig tie over de iFit Live workouts, naar om een iFit Live workout te kunnen doen.
  • Page 20 6. Volg uw voortgang op de displays. Steek om de audioaansluiting te gebruiken, de audiokabel in de audioaansluiting onder de Afkoelen Zie stap 5 op bladzijde 16. [COOL DOWN] toets. Steek dan de audiokabel in een aansluiting op uw MP3-speler, CD-speler of andere persoonlijke audio-speler.
  • Page 21 DE INFORMATIEINSTELLING als u de sleutel eruit trekt, dan blijven de dis- plays verlicht hoewel de toetsen niet werken. Het Het bedieningspaneel heeft een informatie-instelling woord ON (aan) zal op de display verschijnen die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw wanneer de demoinstelling aan is.
  • Page 22: Hoe De Loopband In Te Klappen En Te Verplaatsen

    HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN EN TE VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze eerst loopband opbergt om schade aan de loopband te in te klappen zoals aan de linkerkant beschreven voorkomen.
  • Page 23: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kun- b. Zorg dat het snoer aangesloten is op het stopcon- nen door de onderstaande eenvoudige stappen tact. Als het snoer op het stopcontact aangesloten opgelost worden. Zoek naar het verschijnsel dat is, trek het snoer dan uit, wacht vijf minuten en van toepassing is en volg de vermelde stappen.
  • Page 24 Laat de loopband zakken (zie HOE DE opnieuw aangepast. Als de helling niet aanpast, LOOPBAND VOOR GEBRUIK TE LATEN druk dan op de Stoptoets en druk opnieuw op ZAKKEN op bladzijde 22). Verwijder de drie #8 de Hellingtoename of Hellingafnametoets. Als de x 3/4"...
  • Page 25 VERSCHIJNSEL: de loopband ligt niet midden VERSCHIJNSEL: de loopband slipt als u erop loopt tussen de voetleuningen. BELANGRIJK: als de loopband tegen de voetleuningen schuurt, dan kan a. Verwijder de sleutel en TREK DE STEKKER UIT de loopband beschadigd raken. HET STOPCONTACT.
  • Page 26: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 27: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. PETL80711.0 R0412A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Aardingschroef Ruststandrol 3/8" x 2 1/2" Bout Motorkap 3/8" Moer Tussenstuk van het Hellingonderstel 3/8" x 3 1/2" Schroef Onderstel voor de Helling 3/8" Sterring Motor voor de Helling #8 x 3/4"...
  • Page 28: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. PETL80711.0 R0412A...
  • Page 29 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. PETL80711.0 R0412A...
  • Page 30 GEDETAILLEERDE TEKENING C Modelnr. PETL80711.0 R0412A...
  • Page 31 GEDETAILLEERDE TEKENING D Modelnr. PETL80711.0 R0412A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden...

This manual is also suitable for:

Petl80711.0

Table of Contents