NordicTrack T 17.2 Treadmill Gebruikershandleiding
NordicTrack T 17.2 Treadmill Gebruikershandleiding

NordicTrack T 17.2 Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for T 17.2 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NETL14712.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
KLANTENDIENST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op met
de winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
+4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
GMT; Zaterdag: 09:00-13:00 GMT
Website:
www.iconsupport.eu
Email:
csuk@iconeurope.com
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack T 17.2 Treadmill

  • Page 1 Modelnr. NETL14712.0 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKERSHANDLEIDING Sticker met serienummer KLANTENDIENST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) wor- den niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt om het risico op brandwonden, brand, elektrische schok of ernstig letsel aan personen te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4 20. Laat de loopband nooit zonder toezicht rond- 24. Steek geen enkel voorwerp in een opening draaien. Haal altijd de sleutel eruit, druk de van de loopband. aan/uit-toets in de uit-stand (zie de tekening op pagina 5 voor de locatie van de aan/uit- 25.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u dat u heeft gekozen voor de revolutionaire omslag van deze handleiding als u nog vragen hebt. NORDICTRACK T 17.2 loopband. De T17.2 loopband Noteer het productnummer en het serienummer voor- ® biedt een reeks indrukwekkende mogelijkheden die dat u met ons contact opneemt.
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAGE • De montage moet door twee personen worden • Voor het vaststellen van de kleine onderdelen, uitgevoerd. kijkt u op pagina 6. • Plaats alle onderdelen op een open plek en • Voor montage heeft u het volgende gereedschap verwijder het verpakkingsmateriaal.
  • Page 8 3. Trek de Draad van de Staander (81) en de Aardingsdraad van de Basis (A) door het aan- gegeven gat in de Basis (94) met de plastic Vierkant binddraad. Bevestig de Aardingsdraad van de Basis (A) Bandje vast aan de Basis (94) met een #8 x 1/2" Aardingsschroef (10).
  • Page 9 5. Houd de Linker Staander (89) tegen de Basis (94) vast. Zorg ervoor dat de draden niet bekneld raken. Steek dan twee 3/8" x 2 3/4" Schroeven (7) en twee 3/8" x 1 1/4" Schroeven (8) met twee 3/8" Sterringen (13) in de Linker Staander.
  • Page 10 7. Bevestig de Linker Handleuning (B) op de Linker Staander (89) met twee 5/16" x 2 1/2" Schroeven (37) en twee 5/16" Sterringen (11). Zorg ervoor dat de Draad van de Staander (81) niet bekneld raakt. Draai alle zes de Schroeven aan, maar niet vast.
  • Page 11 9. Plaats het bedieningspaneel met de bovenkant op een zachte oppervlakte zodat het bedienings- paneel niet bekrast wordt. Verwijder de vier 1/4" x 1" Schroeven (4) uit het Onderstel van het Bedieningspaneel (104). Deze worden in een latere stap gebruikt. Bevestig de Linker en Rechter tashouders (36, 27) met vacht 8"...
  • Page 12 11. Verwijder de twee #8 x 1 1/4" Schroeven (107) en schuif de kap van de Rechterhandleuning (80) er ongeveer 2,5 cm in. De schroeven Bedienings- paneelmodule worden later bevestigd. Let op: Het is niet nodig om het inzetstuk van de Rechterhandleuning te verplaatsen (85).
  • Page 13 13. Plaats het Bedieningspaneel (103) op de Basis van het Bedieningspaneel (64). Zorg ervoor dat er geen draden van het Bedieningspaneel zijn vastgeklemd. Maak het bedieningspaneel (103) vast aan de Draden Basis van het Bedieningspaneel (64) met zes #8 x 1/2" Schroeven (1). 14.
  • Page 14 15. Steek de achterkant van de Basis van het Bedieningspaneel (93) in het gat in het bedie- ningspaneel en op de bovenkant van de aangegeven beugel. Zorg ervoor dat de dra- den niet bekneld raken. Maak de twee #8 x 1/2" Schroeven met platte kop (31) vast in de houder op de achterkant van Beugel de Basis van het Bedieningspaneel (93).
  • Page 15 17. Schuif de kapjes van de handleuning (79, 80) naar voren tot ze uitlijnen met de Basis van het Bedienings- Bedieningspaneel (64). Maak de kapjes van paneel- de handleuningen vast met de vier #8" x 1 1/4" module Schroeven (107) die u heeft verwijderd in stap 10 en 11.
  • Page 16: De Hartslag Monitor

    DE HARTSLAG MONITOR HOE DE HARTSLAG MONITOR TE DRAGEN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 17: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN TYPE E HOE DE SNOER IN STOPCONTACT TE STEKEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 18 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM DE WAARSCHUWINGSSTICKER OPPLAKKEN iFit-hardlopers racen en vele andere keuzes raadple- gen. Voor aankoop van de iFit Live module gaat u Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedie- naar www.ifit.com of belt u met het telefoonnum- ningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen mer op de voorkant van deze handleiding.
  • Page 19 DE ELEKTRICITEIT INSCHAKELEN toets Start, de toets Speed (Snelheid) verhogen of op een van de genummerde 1 Step Speed (1-staps BELANGRIJK: Laat, wanneer de loopband aan snelheidtoetsen). koude temperaturen blootgesteld is geweest, de loopband tot kamertemperatuur komen voordat u Als de toets Start of Speed verhogen wordt inge- de elektriciteit inschakelt.
  • Page 20 Het scherm heeft meerdere display keuzes. Druk op Voordat u de de toets verhogen en verlagen naast de Enter-toets handgreep totdat het gewenste tabblad wordt weergegeven. hartslagmo- nitor gebruikt, Het tabblad Incline (Helling) zal een profiel van de verwijdert u het hellingsinstellingen van de oefening aangeven.
  • Page 21 EEN INGESTELDE OEFENING GEBRUIKEN zal de nieuwe tempo- en/of hellinginstelling in het display knipperen en zal de loopband zich auto- 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. matisch aanpassen aan de nieuwe tempo- en/of hellinginstelling. Raadpleeg HET APPARAAT AANZETTEN op pagina 19.
  • Page 22 HET GEBRUIK VAN EEN IFIT-OEFENING Voor meer informatie over de iFit-oefeningen kijkt u op www.iFit.com. Let op: Voor gebruik van een iFit-oefening dient u toegang te hebben tot een computer met een internet- De display zal, wanneer u een iFit-oefening kiest, verbinding en een USB-poort.
  • Page 23 EEN OEFENING MET EEN VAST DOEL GEBRUIKEN 5. Meet desgewenst uw hartslag. 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. Zie stap 6 op pagina 20. 6. Zet de ventilator indien gewenst aan. Raadpleeg HET APPARAAT AANZETTEN op pagina 19. Zie stap 7 op pagina 20. 2.
  • Page 24 DE INFORMATIEMODUS bedieningspaneel gestoken wordt. Als u de sleutel eruit haalt, dan blijven de displays verlicht hoewel Het bedieningspaneel heeft een informatie-instelling de toetsen niet werken. Het woord ON (aan) zal die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw op het scherm verschijnen wanneer de demostand eigen bedieningspaneel-instellingen laat invoeren.
  • Page 25: Hoe De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    HOE DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN DE LOOPBAND INKLAPPEN DE LOOPBAND VERPLAATSEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze eerst loopband opbergt om schade aan de loopband te in te klappen zoals aan de linkerkant staat beschreven.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kunnen c. Verwijder de sleutel uit het bedieningspaneel en met de onderstaande eenvoudige stappen worden steek hem er weer in. opgelost. Vind het symptoom dat van toepassing is en volg de vermelde stappen. Als u verdere d.
  • Page 27 Zoek de Snelheidssensor (52) en de Magneet b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- (50) aan de linkerkant van de Katrol (49). Draai band minder en kan zelfs beschadigd worden. de Katrol tot de Magneet is uitgelijnd met de Verwijder de sleutel en TREK DE STEKKER UIT Snelheidssensor.
  • Page 28 SYMPTOOM: De loopband is niet gecentreerd SYMPTOOM: De loopband slipt wanneer er op tussen de voetleuningen. BELANGRIJK: Als de gelopen wordt loopband tegen de voetleuningen schuurt, dan kan de loopband beschadigd raken. a. Als eerste verwijder de sleutel en TREK DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. NETL14712.0 R1212A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Schroef Clip van de Snelheidsensor #8 x 3/4" Schroef Snelheidsensor 3/8" x 2" Bout Opslagvergrendeling 1/4" x 1/2" Schroef Aandrijfmotor 1/4" Sterring Motorriem Contactpunt Onderstel 3/8" x 2 3/4" Schroef Motorisolator 3/8"...
  • Page 31 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Achterkap van de Linker Luidspreker Inzetstuk van de Hellingmotor Kap van de Linker Luidspreker Ventilator Kap van de Rechter Luidspreker Borstriem Bedieningspaneel Borstsensor Onderstel van het Bedieningspaneel #8 x 3/4" Schroef met Trusskop Aardingsdraad van het #8 x 5/8"...
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. NETL14712.0 R1212A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. NETL14712.0 R1212A...
  • Page 34 GEDETAILLEERDE TEKENING C Modelnr. NETL14712.0 R1212A...
  • Page 35 GEDETAILLEERDE TEKENING D Modelnr. NETL14712.0 R1212A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden...

This manual is also suitable for:

T 17.2Netl14712.0

Table of Contents