Weider 325 Bench Gebruiksaanwijzing
Weider 325 Bench Gebruiksaanwijzing

Weider 325 Bench Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 325 Bench:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. WEEVBE0926.0
Serienr. _______________
Scrijf het serienummer op de lijn
hierboven voor raadpleging.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weider 325 Bench

  • Page 1 Modelnr. WEEVBE0926.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. _______________ Scrijf het serienummer op de lijn hierboven voor raadpleging. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Mocht een sticker ontbreken of niet leesbaar zijn, bel dan het telefoonnummer op de kaft van de fingers clear of gebruikershandleiding om een gratis vervangsticker te bestellen. this area. 233344—6 language HRZT Gen Warning WEIDER is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de gewichtsbank gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies in deze handleiding en 9. De gewichtsbank is ontworpen voor een alle waarschuwingen van de gewichtsbank gebruiker die maximaal 136 kg weegt en voor voordat uw de gewichtsbank gebruikt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe WEIDER 235 gewichtsbank Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met ® gekozen hebt. De veelvoudige WEIDER 235 is ontwor- de winkel waar u dit product hebt gekocht. Om u beter ®...
  • Page 5: Tekening Om Onderdelen Te Herkennen

    TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN Gebruik de tekeningen hieronder tijdens de montage van de gewichtsbank om de kleine onderdelen te herken- nen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening is het nummer van het onderdeel van LIJST MET ONDER- DELEN op pagina 14. Opgelet: Sommige kleine onderdelen zijn al gemonteerd om de verzending te ver- gemakkelijken.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE len zo gepositioneerd worden als in de teke- Eenvoudig in elkaar zetten ningen is aangegeven. Deze handleiding is ontwikkeld om ervoor te • Plaats de gewichtsbank op een open plek en ver- zorgen dat iedereen deze gewichtsbank met wijder de verpakking. Gooi de verpakking pas succes kan monteren.
  • Page 7 3. Maak het Voorste Been (8) vast aan het Onderstel (2) met twee M8 x 43mm Draagbouten (29), twee M8 Tussenringen (12), en twee M8 Nylon Klemmoeren (13). Draai de Nylon Klemmoer nog niet te vast. 4. Smeer wat van het meegeleverde vet op een M10 x 55mm Bout (30).
  • Page 8 7. Maak de twee Buizen van de Rugleuning (5) vast aan de Rugleuning (6) met vier M6 x 38mm Schroeven (22) en vier M6 Tussenringen (20). Draai de Schroeven nog niet te vast. 8. Voer de Steunstang (7) door een stel gaten in de Staanders (1).
  • Page 9 10. Maak de Rechter Halterhaak (32) vast aan de rechter Staander (1) met een M8 36 35 Gegalvaniseerde Tussenring (35) en een M8 Gegalvaniseerde Nylon Klemmoer (36). Draai de Nylon Klemmoer niet te vast. De Halterhaak moet vrij kunnen draaien. Maak de Linker Halterhaak (33) vast aan de lin- ker Staander (1) met een M8 Gegalvaniseerde Tussenring (35) en een M8 Gegalvaniseerde...
  • Page 10: Bijstelling

    BIJSTELLING De gewichtsbank is ontworpen om met uw eigen gewichten (niet inbegrepen) te kunnen oefenen. voor het oefe- nen en bekijk de bijgeleverde gids met oefeningen voor de juiste oefenvorm. Bekijk ook de informatie voor het oefenen die met uw gewichten is meegeleverd. Zorg er steeds voor dat alle onderdelen goed zijn vastgedraaid wanneer u de gewichtsbank gebruikt.
  • Page 11 HET KRULKUSSEN GEBRUIKEN Verwijder om het Krulkussen (48) te gebruiken het 30mm x 2mm Vierkant Binnenkapje (39). Steek dan de Krulbuis (49) in het Voorste Been (8) en maak de Krulbuis vast met de Krulknop (52). Zorg ervoor dat de Krulknop door een van de gaten in de Krulbuis zit.
  • Page 12: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN DE VIER WORKOUT TYPES UW OEFENPROGRAMMA AANPASSEN Spieren Ontwikkelen Bepaal zelf de tijdsduur voor iedere workout/program- Om uw spiermassa and -sterkte te vergroten moet u ma, en ook het te uitvoeren aantal repetities of sets. uw spieren maximaal belasten. Uw spieren zullen zich Het is belangrijk dat u het tijdens de eerste paar ontwikkelen en aanpassen wanneer u de intensiteit maanden niet overdrijft.
  • Page 13 Rust eventjes na iedere set. De ideale rust perioden strekoefening zorvuldig en zo volledig mogelijk uit zijn: zonder dat u het overdoet. U zult u soepelheid better • Rust 3 minuten na iedere set wanneer u een oefe- handhaven door na iedere workout strekoefeningen te ning uitvoert om uw spieren te ontwikkelen.
  • Page 14: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WEEVBE0926.0 R0906A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Staander M10 x 55mm Bout Onderstel Stabilisator Dwarsstang Rechter Halterhank Beenontwikkelaar Linker Halterhank Buis van de Rugleuning Gewichtsadapter Rugleuning M8 Gegalvaniseerde Tussenring Steunstang M8 Gegalvaniseerde Nylon Voorste Been Klemmoer 22mm Rond Binnenkapje Gewichtsklip Lange Buis voor Schuimrubber 19mm Rond Binnenkapje...
  • Page 15: Gedetailleerde Tekening

    WEEVBE0926.0 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0906A 13 21...
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WEEVBE0926.0) • de NAAM van het product (WEIDER 235 gewichtsbank) ® • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

235Weevbe0926.0

Table of Contents