ProForm 3.9 Xm Treadmill Gebruiksaanwijzing
ProForm 3.9 Xm Treadmill Gebruiksaanwijzing

ProForm 3.9 Xm Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 3.9 Xm Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PETL40807.0
GEBRUIKSAANWIJZING
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
Onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 3.9 Xm Treadmill

  • Page 1 Modelnr. PETL40807.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aange- geven plaats. Opmerking: De stickers wor- den niet op ware groote weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt om het risico van ernstig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4 20. Voltooi eerst de montage van de loopband GEVAAR: Trek de stekker altijd direct voordat u hem uitklapt, inklapt of verplaatst. na gebruik van de loopband uit het stopcon- (Zie MONTAGE op pagina 6 en DE LOOP- tact. Eveneens de stekker uit het stopcon- BAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN op tact trekken vóór het schoonmaken van de pagina 20).
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe PROFORM ® PF 3.9 Xm loop- Raadpleeg de kaft van deze handleiding mocht u nog band gekozen heeft. De PF 3.9 Xm loopband combi- vragen hebben nadat u de handleiding hebt doorgele- neert geavanceerde technologie met een innovatief ont- zen.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE 1/2” Screw (119)–1 3/4” Tek Screw (58)–8 De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opmerking: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 2. Laat een tweede persoon de Basis (48) op de aangegeven plaats vasthouden. Neem de Linker Staander (31), met een groot Kromming gat aan de kromming. Oriënteer de Linker Staander (31) zoals getoond en maak de linker Staander aan de Basis (48) vast met twee 3/8"...
  • Page 8 5. Raadpleeg de linker inzet-tekening. Neem de twee Tussenstukken van het Onderstel (34). Open het bijgeleverde smeervetpakket en smeer beide kanten van beide Tussenstukken voor het Onderstel. Zoek dan de buitenkant van de twee Tussenstukken van het Onderstel. Houd een Tussenstuk van het Onderstel (34) tussen de Rechter Staander (36) en het Onderstel van het Liftonderstel (59) met de bui- tenkant van het Tussenstuk van het...
  • Page 9 7. Plaats de Basis van het Bedieningspaneel (26) Draad van het ondersteboven op een zacht oppervlak om Bedieningspaneel schrammen te vermijden. Laat een tweede persoon de Handleuning (18) in de aangegeven positie vasthouden. Steek de Verbinding en de draad van het bedieningspaneel Vierkant in de Handleuning en door het aangegeven vier- kant gat.
  • Page 10 Maak de Basis van het Bedieningspaneel (26) aan de Rechter Staander (36) en aan de Linker Staander (niet getoond) vast met vier 5/16" x 3 1/2" Bouten (20) en vier 5/16" Sterringen (19) (slechts één kant wordt getoond). Draai de vier Bouten met de vingers vast voordat u ze hele- maal strak vastdraait.
  • Page 11 12. Laat de Staanders (31, 36) zakken zoals ge- 90, 91 toond. Zorg ervoor dat de Linker en Rechter Zijaanzicht Schermen van de Basis (90, 91) niet bescha- digd raken. Raadpleeg de inzet-tekening. Plaats de Staanders (31, 36) zodaning dat het Onderstel (74) van de loopband zich in het midden van de Staanders bevindt.
  • Page 12 14. Maak de aardingsdraad van de Draad van de Staander (28) aan het aangegeven gat in de Basis (48) vast met een M4.2 x 10mm Schroef (11). Druk de aangegeven Doorvoerhuls (54) in de Rechter Staander (36). Maak het Rechter Kap van het Basis (91) aan de Basis (48) vast met twee 3/4"...
  • Page 13: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEEL Opmerking: Als er een doorzichtig stuk Klip Sleutel plastic op het bedieningspaneel ligt, ver- wijder dan het plastic. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN riete programma op het videoscherm bekijken. U kunt tevens naar uw favoriete muziek of audioboek luiste- De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het ren door gebruik van het stereo geluidssysteem van engels.
  • Page 15 HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUI- BELANGRIJK: Laat, wanneer de loopband aan 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel ste- koude temperaturen bloodgesteld is gewesst, de loopband tot kamertemperatuur komen voordat u ken. de elektriciteit inschakelt. Als u dit niet doet kunt u het bedieningspaneel of andere elektrische com- Zie HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN ponenten beschadigen.
  • Page 16 4. De hellingstand van de loopband veranderen Het bedieningspaneel bidet twee display modes zoals gewenst. aan wanneer de Bedieningspaneel mode gekozen wordt. De gekozen display mode zal bepalen Druk om de helling van de loopband te verande- welke workout informatie wordt weergegeven. Druk ren, op de Hellings- [INCLINE] toename en -af- meerdere keren op de Display [DISPLAY] toets om name toetsen of een van de genummerde hellings-...
  • Page 17 HOE VOORAF INGESTELDE WORKOUT TE GE- op het scherm verschijnen wanneer de snelheids- BRUIKEN en/of de hellinginstelling van de loopband gaan veranderen De pijl onder het workout profiel zal 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel ste- met een stand naar rechts verplaatst worden, en ken.
  • Page 18 HOE HET VIDEOSCHERM GEBRUIKEN HOE HET STEREO GELUIDSSYSTEEM TE GE- BRUIKEN Volg de stappen hieronder om uw video- or DVD-spe- ler (niet inbegrepen) op uw loopband aan te sluiten. Zorg ervoor dat de audio/video-kabel correct is aange- Een RCA videokabel (niet inbegrepen) zal daarvoor sloten.
  • Page 19 DE INFORMATIE MODE Een “E” (voor Engelse mijlen) of een “M” (voor metrieke kilometers) zal op het display rechts onderaan verschij- Het bedieningspaneel bevat een informatie mode die nen. Druk op de Snelheidomhoogtoets [SPEED]om de de totale afstand van de loopband en het aantal uren meeteenheid te veranderen, als u dat wilt.
  • Page 20: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND OP TE KLAPPEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de loopband opbergt. U kunt, als u dit niet doet, de loopband permanent beschadigen. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en trek de stekker uit het stopcontact.
  • Page 21 HOE DE LOOPBAND NEERLATEN VOOR GEBRUIK 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangegeven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat het onderstel naar beneden zak- ken en laat de vergrendelingsknop los. Vergrendeld Sluitknop Grendel-...
  • Page 22: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 23 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of kor- ter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- band minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en DE SNOER 5-7 cm UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 24: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN hydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw li- WAARSCHUWING: chaam vet als energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij todat uw hartslag Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig rond het laagste getal van uw trainingszone ligt als u ander oefenprogramma begint.
  • Page 25 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 26: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL40807.0 R0907A De GEDETAILLEERDE TEKENING voor verdere raadpleging van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieronder opgesomd staan, te kunnen vinden. Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Onderkap 3/4" Schroef Controller Linker Voetkussentje Beschermkapje voor de Staander #12 x 1 1/4" Schroef 3/8"...
  • Page 27 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Beugel voor Elektronica – Blauwe Draad von 8", 2F Transformator – Rode Draad van 4", M/F Filter – Gebruiksaanwijzing 3/4" Aardingsbout Aardingsmoer *Deze onderdelen woorden niet getoond. Reset/off Stroomonderbreker Deze technische gegevens kunnen zonder vooraf- Stekkerdoos gaande verwittiging worden gewijzigd.
  • Page 28: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. PETL40807.0 R0907A...
  • Page 29 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. PETL40807.0 R0907A...
  • Page 30 GEDETAILLEERDE TEKENING C—Modelnr. PETL40807.0 R0907A 21 22...
  • Page 31 GEDETAILLEERDE TEKENING D—Modelnr. PETL40807.0 R0907A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende infor- matie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pf 3.9 xmPetl40807.0

Table of Contents