Pro-Form 245 Zlx Bike Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 245 Zlx Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEX72913.0
Serienr.
gEbruikErSHANDLEiDiNg
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met serienummer
(beneden onderstel)
kLANTENDiENST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op met
de winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
gMT; Zaterdag 09:00-13:00 gMT
Website:
www.iconsupport.eu
Email:
csuk@iconeurope.com
OPgELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. bewaar deze hand-
www.iconeurope.com
leiding voor verdere raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 245 Zlx Bike

  • Page 1 Modelnr. PFEVEX72913.0 Serienr. gEbruikErSHANDLEiDiNg Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer (beneden onderstel) kLANTENDiENST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON, IP Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    bELANgriJkE VOOrZOrgSMAATrEgELEN WAArSCHuWiNg: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw trainingsfiets voordat u deze gebruikt. iCON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOOrDAT u bEgiNT Fijn dat u voor de nieuwe PROFORM 245 ZLX oefen- de omslag van deze handleiding als u nog vragen ® fiets gekozen heeft. Fietsen is een effectieve oefening hebt. Noteer het productnummer en het serienum- voor het verbeteren van hart en vaten, het opbouwen mer voordat u met ons contact opneemt.
  • Page 5: Onderdeel Identificatieschema

    ONDErDEEL iDENTiFiCATiESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 6: Montage

    MONTAgE • De montage moet door twee personen uitgevoerd • Naast het meegeleverde gereedschap heeft u het worden. volgende gereedschap nodig: een kruiskopschroevendraaier • Leg alle onderdelen op een open plek en ver- wijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het een instelbare sleutel verpakkingsmateriaal niet weg tot u volledig met de montage klaar bent.
  • Page 7 3. Schuif een flink stuk van het verpakkingsmate- riaal onder de voorkant van het Onderstel (1). Laat het tweede persoon het Onderstel vast- houden zodat die niet omvalt terwijl u deze stap voltooit. Maak de Voorste Stabilisator (2) aan het Onderstel (1) vast met twee M10 x 75mm Schroeven (36).
  • Page 8 5. Tip: zorg dat de draden niet bekneld raken. Schuif de Staander (3) op het Onderstel (1). Maak de Staander (3) vast met vier M8 x 18mm Schroeven (35). Zorg dat de draden niet bekneld raken Schuif vervolgens het Bovenste Scherm (9) naar beneden en druk deze op het Linker en het Rechter Scherm (17, 18).
  • Page 9 7. Draai met een instelbare sleutel de Knop van de Buis (11) vast in het Onderstel (1). Draai dan de Knop van de Buis (11) een paar slagen los, trek die naar buiten, en steek de Buis van het Zadel (5) in het Onderstel (1). Schuif de Buis van het Zadel (5) naar boven of naar beneden in de gewenste stand, en laat de Knop van de Buis (11) in een van de bijstelgaten...
  • Page 10 9. Zoek naar de Rechter Handgreep (48) en draai deze zoals afgebeeld. Zorg dat de draden Sluit, terwijl een tweede persoon de Rechter niet bekneld raken Handgreep (48) bij de Staander (3) vasthoudt, de aangegeven draadband aan op de Rechter Draad voor de Hartslag (42).
  • Page 11 11. Sluit, terwijl een tweede persoon het Bedieningspaneel (6) bij de Staander (3) vast- houdt, de draden van het Bedieningspaneel aan Zorg dat de draden op de Bovenste Draad (32) aan op de Rechter niet bekneld raken en op de Linker Draden voor de Hartslag (42, 28).
  • Page 12 13. Zoek naar het Rechter Pedaal (26). Draai met een instelbare sleutel het Rechter Pedaal (26) met de klok mee goed vast in de Rechter Arm van de Krukas (58). Draai het Linker Pedaal (niet afgebeeld) tegen de klok in de Linker Arm van de Krukas (niet afgebeeld).
  • Page 13: Hoe De Trainingsfiets Te Gebruiken

    HOE DE TrAiNiNgSFiETS TE gEbruikEN HOE DE HOOgTE VAN HET ZADEL biJ TE HOE DE PEDAALriEMEN biJ TE STELLEN STELLEN Trek eerst, om de Het zadel moet op de juiste hoogte staan om effectief pedaalriemen bij te kunnen oefenen. Uw knieën moeten tijdens het te stellen, aan de trappen wat gebogen zijn wanneer de pedalen in de uiteinden van de...
  • Page 14 DiAgrAM VAN HET bEDiENiNgSPANEEL FuNCTiES VAN HET bEDiENiNgSPANEEL de weerstand van de pedalen terwijl u door een doel- treffende workout geleid wordt. Het geavanceerde bedieningspaneel kent een reeks mogelijkheden om uw workouts thuis effectiever en U kunt zelfs terwijl u oefent uw MP3-speler of uw leuker te maken.
  • Page 15 HOE DE HANDMATigE iNSTELLiNg TE Aandacht: de display zal tijdens een vooraf inge- gEbruikEN stelde workout de resterende tijd van de workout aangeven. 1. Schakel het bedieningspaneel in. De linker display zal ook uw hartslag aangeven Druk op welke toets dan ook om het bedieningspa- wanneer u de hartslag monitor met handgreep neel in te schakelen of begin gewoon te trappen.
  • Page 16 3. kies de gewenste dag van het programma. Een hartsymbooltje zal, wanneer uw hartslag geme- ten kan worden, in de display opflikkeren en uw Er zijn drie dag workouts voor iedere week van het hartslag zal dan worden aangegeven. Houd u de programma.
  • Page 17 HOE EEN VOOrAF iNgESTELDE WOrkOuT TE De na te streven snelheid voor het volgende seg- ment zal een paar seconden lang op de rechter gEbruikEN display verschijnen om u te waarschuwen. 1. Schakel het bedieningspaneel in. U wordt tijdens het oefenen aangespoord uw trapsnelheid zo dicht mogelijk bij de na te streven Druk op welke toets dan ook om het bedieningspa- snelheid voor het huidige segment te houden.
  • Page 18 HOE HET gELuiDSYSTEEM TE gEbruikEN De weerstandinstelling voor het eerste segment zal een paar seconden lang op de middelste display verschijnen om u te waarschuwen. De weerstand Steek een audiokabel met 3,5 mm mannelijke uitein- van de pedalen zal dan veranderen. den (niet meegeleverd) in de aansluiting op zowel het bedieningspaneel als op uw MP3-speler, CD-speler of De na te streven snelheid voor het volgende seg-...
  • Page 19: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDErHOuD EN OPLOSSEN VAN PrObLEMEN Inspecteer alle onderdelen van de oefenfiets regel- Maak de lipjes aan de onderste rand van het Bovenste matig en draai ze goed vast. Vervang versleten Scherm (9) met een schroevendraaier los en schuif het onderdelen meteen. Bovenste Scherm naar boven.
  • Page 20 HOE DE AANDriJFriEM biJ TE STELLEN Verwijder al de schroeven uit het linker en het rech- ter scherm; er zijn twee maten schroeven in de De aandrijfriem kan bijgesteld moeten worden als de schermen—let op welke maat schroef u uit welk gat verwijdert.
  • Page 21: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    riCHTLiJNEN VOOr HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAArSCHuWiNg: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 22: Lijst Met Onderdelen

    LiJST MET ONDErDELEN Modelnr. PFEVEX72913.0 R0813A Aant. beschrijving Aant. beschrijving Onderstel M4 x 25mm Schroef Voorste Stabilisator M8 x 18mm Schroef Staander M10 x 75mm Schroef Kap van de Stabilisator M8 Borgmoer Buis van het Zadel Kap van de Drager Bedieningspaneel M10 Flensmoer Vliegwiel/Mechanisme...
  • Page 23: Gedetailleerde Tekening

    gEDETAiLLEErDE TEkENiNg Modelnr. PFEVEX72913.0 R0813A 52 46...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET bESTELLEN VAN ONDErDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) rECYCLiNg iNFOrMATiE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Pfevex72913.0

Table of Contents