ProForm 760 Air Treadmill Gebruiksaanwijzing
ProForm 760 Air Treadmill Gebruiksaanwijzing

ProForm 760 Air Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 760 Air Treadmill:

Advertisement

Modelnummer PETL75136
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
Produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 760 Air Treadmill

  • Page 1 Modelnummer PETL75136 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit Produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Opgelet: U kunt in het midden van deze handleiding een GEDETAILLEERDE TEKENING vinden. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 13. Loop nooit op de loopband wanneer de electri- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- citeit uitgeschakeld is.
  • Page 4 21. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik GEVAAR: Trek de stekker altijd direct van de iFIT.com CD’s en video’s handmatig de na gebruik van de loopband uit het stopcon- snelheid en hellingstand aanpassen door op de tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact Snelheid en Helling toetsen te drukken.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire u nog vragen hebben, neem dan contact op met de PROFORM 760 AIR loopband. De 760 AIR heeft een winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter van ®...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 2. Met de hulp van de tweede persoon, de Staanders (97) voorzichtig neer zoals aangegeven. (Opgelet: Om dit wat te vergemakkelijken, kunt U uw voet op een van de Verlengpoten [92] plaatsen wanneer U de Staanders kantelt.) Zorg ervoor dat de Verlengpoten in de Staanders blijven.
  • Page 8 5. Plaats de Basis van het Bedieningspaneel (101) op de Staanders (97). Draai de vier Bouten van het Bedieningspaneel (76) met vier Sterring (77) in de Staanders en de Basis van het Bedieningspaneel. Wees voorzichtig dat de draadkokers niet beklemd raken. Draai met de pijlen aangegeven twee Bouten van het Bedieningspaneel eerst vast.
  • Page 9: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plas- De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- tic zak of enig andere verpakking die vocht kan vast- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 11 Sticker Klip Opgelet: Het kan zijn dat er op het be- Sleutel dieningspaneel een plastic vel zit. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN Het bedieningspaneel kent tevens de nieuwe iFIT.com interactieve technologie. De iFIT.com technologie werkt De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het als een persoonlijke trainer bij u thuis.
  • Page 12 Houdt u vast aan de handleuningen vast en begin HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN te oefenen. De snelheid van de loopband kan worden geregeld met de toetsen Snelheid + en –. De stekker in het stopcontact steken (zie pagina 10). Iedere keer als de toets wordt ingedrukt zal de snelheid van de loopband 0,1 mph veranderen.
  • Page 13 Houd de Stop-toets vast Het meten van uw hartslag als u dat wilt. terwijl u de sleutel in het paneel plaatst om de U kunt uw hartslag meten door gebruik van of de eenheid te veranderen. borstkas-sensor of de pols-sensor. De Snelheid display zal een “E”...
  • Page 14 De snelheid van het eer- HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE Huidige Segment ste segment zal aange- GEBRUIKEN geven worden in de eer- ste kolom van het Huidig De sleutel goed in het bedieningspaneel ste- Segment van de piste, ken. welke opflik kert. (De helling instelling wordt Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op niet op de piste aange-...
  • Page 15 Druk op de Stop-toets om het programma tijdelijk Haal de sleutel uit het bedieningspaneel wan- te stoppen. De Tijd/Tempo zal opflikkeren. Druk neer u klaar bent met uw oefening. op de Start-toets of the Snelheid + toets om het Zorg ervoor dat wanneer het programma eindigt programma weer op te starten.
  • Page 16 Tijdens de hartslagpro- HOE HARTSLAGPROGRAMMA'S TE GEBRUIKEN gramma’s zal het de piste een grafiek laten zien die uw hartslag WAARSCHUWING: weergeeft. Elke keer als Gebruik er een hartslag gedetec- de programma’s voor de hartslag niet wan- teerd wordt, zal er een neer U hartklachten heeft of wanneer U ouder piek toegevoegd worden.
  • Page 17 Als de snelheid of helling te hoog of te laag is, Druk op de Start-toets of de Snelheid + knop kunt u deze instelling met de toetsen Snelheid en om het programma te laten beginnen. Incline bijstellen. De snelheid en/of de hellings- tand van de loopband zal/zullen echter, telkens Direct nadat de knop is ingedrukt, zal de loopband wanneer het bedieningspaneel uw hartslag met...
  • Page 18 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE DE LOOPBAND OP UW CD SPELER, VIDEO OF COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT plug is voor- Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u zien.
  • Page 19 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE Opgelet: Zie instructie A als uw computer van een OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instruc- 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien.
  • Page 20 HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN HOE DE IFIT.COM CD EN VIDEO PRORAMMA’S TE GEBRUIKEN Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT plug al in gebruik Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken is.
  • Page 21 • Stel de volume van uw CD speler of video bij. U kunt de instellingen handmatige bijstellen door op de Snelheid of Helling knopen van het bedie- Het kan zijn dat het bedieningspaneel het sig- naal van het programma niet ontvangt omdat ningspaneel te drukken wanneer de snelheid of helling instellingen te hoog of te laag zijn.
  • Page 22 Houdt u vast aan de handleuningen, stap op de HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE band en begin te oefenen. U zult tijdens het pro- WEBSITE TE GEBRUIKEN gramma een “piep” geluid horen wanneer de snel- heid en/of de helling instelling gaat/gaan verande- ren.
  • Page 23 DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING Een E voor engelse mijlen of een M voor kilometers ver- Het bedieningspaneel biedt een informatie instelling schijnt in de Snelheid dis- die het aantal gebruikte uren op de loopband en het play. Druk op de Snelheid + aantal gelopen mijlen op de loopband bijhoudt.
  • Page 24: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband in- klapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd be- schadigen. De stekker uit het stopcontact. WAARSCHU- WING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 25 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangegeven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband langzaam zakken tot- dat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop lang- zaam los.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 27 Zet, met de hulp van een tweede persoon, de Staanders (97) voorzichtig rechtop zoals aangegeven. Draai de Kap (105) voorzichtig af. Zoek de Sensor (22) en de Magneet (19) aan de lin- kerkant van de Katrol (18). Draai de Katrol zodanig dat de Magneet gelijk staat met de Sensor.
  • Page 28 PROBLEEM: De hartslag monitor werkt niet goed. OPLOSSING: a. Kijk bij PROBLEMEN MET DE BORSTKAS-SENSOR OPLOSSEN op pagina 9 wanneer de hartslag monitor niet goed werkt. b. Wanneer de hartslag monitor nog steeds niet goed werkt vervang dan de batterij. Zoek om de batterij te vervangen naar de deksel aan Deksel de achterkant van de sensor.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de WAARSCHUWING: loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig ander oefenprogramma begint.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL75136 R1204A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Linker Voetkussentje Waarschuwing Schroef voor de Voetleuning 3/4”...
  • Page 31 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Basis van het Bedieningspaneel Kleine Tussenring Achterkant Bedieningpaneel Katrolbout Massaschroef/Schroef van het Choke Dosje met Ferriet Sleutel/Klip Pols Ontvanger Splitter Ventilator Optische Plaat Bedieningspaneel Motor Isolator Schroef Beugel voor Elektronica Linker Houder Aan/Uit Knop CD Houder Stroomon-derbreker...
  • Page 32 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL75136 R1204A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL75136 R1204A...
  • Page 34: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER VAN HET PRODUKT (PETL75136) • de NAAM VAN HET PRODUKT (PROFORM ® 760 AIR loopband) • het SERIENUMMER VAN HET PRODUKT (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

760 air cooling breezePetl75136

Table of Contents