Weslo Pursuit 250 Fm Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Pursuit 250 Fm Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WLEVEX2715.0
Serienummer
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Sticker met
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Pursuit 250 Fm Bike

  • Page 1 Modelnummer WLEVEX2715.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ...........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat U voor de nieuwe WESLO ® PURSUIT 250 FM nog vragen hebben, neem dan contact op met de fiets heeft gekozen. Fietsen is een van de meest winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter...
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage moet door twee mensen gebeuren. Plaats de onderdelen van de fiets op een open plek en ver- wijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde Inbussleutel en uw eigen kruiskop schroevendraaier en engelse sleutels nodig hebben , en een knijptang...
  • Page 5 3. Sluit, terwijl de tweede persoon de Staander (13) in de getoonde positie vasthoudt, de Bovenste Draad (36) op de Snelheids Sensor-Draad (43) aan. Snij en verwijder de verbinding die de Snelheid Sensor op het Onderstel Pas op dat wan- (1) vasthoudt.
  • Page 6 5. Voor het Bedieningspaneel (16) heeft U drie 1,5V bat- terijen nodig. Wij bevelen alkaliën batterijen aan. Steek drie batterijen in. Zorg ervoor dat de batterijen wor- Batterijen den geplaatst zoals aangegeven in het diagram aan de binnenkant van de Bedieningspaneel. 6.
  • Page 7 8. Draai de aangegeven Bijstelknop (9) tegen de klok in los. Steek de Buis van het Zadel (5) in het Onderstel (1), en Stel een van de bijstelgaten in de Buis van het Zadel gelijk met het aangegeven gat van het Onderstel. Steek de Bijstelknop door het Onderstel en door de Buis van het Zadel en draai de Knop met de klok mee vast.
  • Page 8: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE BUIS VAN HET ZADEL BIJ TE STELLEN HOE DE HOE DE PEDAAL BEUGEL BIJ TE STEL- Voor een effectieve oefening moet het Om de pedaal beu- zadel op de juiste gels bij te stellen moet hoogte staan.
  • Page 9 KENMERKEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL HOE HET BEDIENINGSPANEEL TE GEBRUIKEN Het handige bedieningspaneel geeft onmiddellijke Zorg ervoor dat er batterijen in het bedieningspaneel informatie over uw oefeningen tijdens uw oefenses- zijn (zie BATTERIJEN VERVANGEN op bladzijde 11). siesen en laat u uw favoriete FM radiozender genie- Als er een doorzichtig plastic velletje op het bediening- ten.
  • Page 10 3. Uw hartslag meten als u dat wilt. WAARSCHUWING: Het kan zijn dat polssensor is geen medisch instrument. Metal er plastic velle- Verschillende factoren, met inbegrip van Contacten tjes op de meta- de bewegingen van de gebruiker, kunnen len contactpun- de nauwkeurigheid van de metingen beïn- ten van de vloeden.
  • Page 11: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de fiets regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Zoek vervolgens naar de Snelheid Sensor (43). Draai aan de Crankarm (35) totdat de Magneet (38) op gelij- Gebruik een zachte doek en een niet agressief schoon- ke hoogte komt met de Snelheid Sensor.
  • Page 12: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE De volgende richtlijnen zullen u helpen bij het plannen Tijdens de eerste minuten van uw oefening gebruikt van uw oefenprogramma. Vergeet niet dat een goede uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas voeding en voldoende rust essentieel zijn voor opti- na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als male resultaten.
  • Page 13 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek U langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 14 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WLEVEX2715.0 R1005A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Oogbout Voorste Stabilisator M6 Nylon Borgmoer Veer 3/8” Nylon Borgmoer Voorste Stabilisator Kapje M8 x 20mm Bout met Ronde Kop Buis van het Zadel Crankarm Achterste Stabilisator Bovenste Draad Armhendel Beschermkapje Vliegwiel Schuimrubber Handvat Magneet...
  • Page 15 WLEVEX2715.0 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R1005A 41 20 41 20 41 20...
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) • het NUMMER VAN HET ONDERDEEL en de BESCHRIJVING (zie pagina 14) WESLO is een merk van ICON IP, Inc. Onderdeel Nr. 230290 R1005A Gedrukt in China © 2005 ICON IP, Inc.

This manual is also suitable for:

Wlevex2715.0

Table of Contents