Weider Body Works Pro 2.0 Bench Gebruiksaanwijzing
Weider Body Works Pro 2.0 Bench Gebruiksaanwijzing

Weider Body Works Pro 2.0 Bench Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Body Works Pro 2.0 Bench:

Advertisement

Quick Links

Model Nr. WEFMBE1477.0
Serial Nr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
OPGELET
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weider Body Works Pro 2.0 Bench

  • Page 1 Model Nr. WEFMBE1477.0 Serial Nr. GEBRUIKSAANWIJZING Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Opmerking: De stickers worden niet op ware groote weergegeven. WEIDER is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw Gewichtstrainingsysteem voordat u deze gebruikt om het risico van ernstig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat U voor het nieuwe WEIDER ® BODY WORKS te gebruiken. Raadpleeg de kaft van deze handleid- PRO 2.0 gewichttrainingsysteem gekozen heeft. De ing mocht u nog vragen hebben nadat u de handleid- veelvoudige BODY WORKS PRO 2.0 is ontworpen om ing hebt doorgelezen.
  • Page 5: Tekening Om Onderdelen Te Herkennen

    TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN Gebruik de tekeningen hieronder tijdens de montage van het gewicht training systeem om de kleine onderdelen te herkennen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening verwijst naar het nummer van het onderdeel op de LIJST MET ONDERDELEN aan het eind van deze handleiding. Opmerking: Sommige kleine onderdelen zijn al gemonteerd om de verzending te vergemakkelijken.
  • Page 6: Tekening Om Onderdelen Te Herkennen

    MONTAGE • Zorg ervoor dat gewichttrainingsysteem de monta- Om het U wat gemakkelijker te maken ge alle onderdelen zo gepositioneerd worden als in de tekeningen is aangegeven. Deze handleiding is ontwikkeld om ervoor te zor- gen dat iedereen dit gewichttrainingsysteem met •...
  • Page 7 3. Opmerking: De volgende stappen moeten met de hulp van de tweede persoon uitgevoerd wor- den. Maak de Bijstelstang (8) op de Glijbaan (3) vast met een M10 x 90mm Bout (44) en een M10 Nylon Klemmoer (32). Maak de Steunstang (6) op de Glijbaan (3) vast met een M10 x 75mm Bout (43) en een M10 Nylon Klemmoer (32).
  • Page 8 6. Maak de Grote Katrol (15) los van een van de Katrolkasten (16). Leg een eind van het Koord (30) rond de Grote Katrol (15). Maak de Grote Katrol weer in de Katrolkast (16) met de M10 x 30mm Bout (45) en de M10 Nylon Klemmoer (32) vast.
  • Page 9: Bijstelling

    BIJSTELLING Het gewichttrainingsysteem is ontworpen om uw eigen lichaam als weerstand te gebruiken. De stappen hieron- der leggen uit hoe U het gewichttrainingsysteem kunt bijstellen en opbergen. Bekijk de bijgeleverde gids met oefeningen en videocassette voor de juiste oefenvorm. Zorg er steeds voor dat alle onderdelen goed zijn vastgedraaid wanneer u het gewichttrainingsysteem gebruikt. Vervang versleten onderdelen meteen.
  • Page 10: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WEFMBE1477.0 R0707A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Zitting Knop Houder van de Zitting Handvat Glijbaan Klip Stabilisator Koord Bovenste Stang M6 x 138mm Bout Steunstang M10 Nylon Klemmoer (zwart) Bijstelpoot M10 Nylon Klemmoer (glanzend Bijstelstang zink) Bijstelhouder M10 Tussenring (glanzend zink) Bijstelhuls M10 Tussenring (zwart) 60mm Rond Buitenkapje...
  • Page 11: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. WEFMBE1477.0 R0707A 22 23 37 14 22 23...
  • Page 12: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Body works pro 2.0Wefmbe1477.0

Table of Contents