Download Print this page
Weslo Cadence S6 Treadmill Gebruiksaanwijzing
Weslo Cadence S6 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Weslo Cadence S6 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence S6 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL14906.0
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raadple-
ging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weslo Cadence S6 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer WETL14906.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina Aandacht: U vindt een TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN, een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12. Houdt de stekker bij hete oppervlaktes van- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- daan.
  • Page 4 21. Verander de hellingstand van de loopband trekken vûr het schoonmaken van de loop- niet door voorwerpen onder de loopband te band, voor het plegen van onderhoud en voor plaatsen. het bijregelen zoals beschreven is in deze handleiding. Verwijder nooit de motorkap ten- 22.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe WESLO ® CADENCE S 6 mocht u nog vragen hebben contact op met de winkel loopband gekozen heeft. De CADENCE S 6 loopband waar u de loopband heeft gekocht. Zorg ervoor dat u...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Aandacht: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 3. Met de hulp van een tweede persoon, til de Staanders (53, 54) op zodat de Basis (52) plat op de grond staat zoals getoond. Plaats dan de voorkant van het Onderstel (51) van de loopband tussen de Staanders. Raadpleeg de inzet-tekening. Neem dan de draad aan de binnenkant van het laagste uiteinde van de Rechter Zoek vervolgens naar het andere eind van de draad Staander (54).
  • Page 8 5. Plaats de Linker Handleuning (56) op het Bedieningspaneel (91). Maak het eind van de geaarde draad van het bedieningspaneel aan het kleine gat in de zijkant van de Linker Handleuning vast met een Zilvere Geaarde Schroef (8). Aardingsdraad van Maak de Linker Handleuning (56) aan het het Bedieningspaneel Kleine...
  • Page 9 8. Plaats het Bedieningspaneel (91) op de Rechter Staander (54) en de Linker Staander (niet getoond). Draai vier Bouten voor de Handleuning (3) met vier Tussenringen voor de Handleuning (13) en vier Gleuf Sterringen voor de Handleuning (10) (er worden slechts twee getoond) in de Rechter en de Linker Staander.
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 11 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Sleutel Opgelet: Het kan zijn dat er op het be- Klip dieningspaneel een plastic vel zit. WAARSCHUWINGEN bruikt. Als u de loopband voor het eerst gebruikt, controleer of de band recht loopt en centreer de De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. loopband als dat nodig is (zie pagina 18).
  • Page 12 Bekijk uw vordering op de piste en de vier dis- HOE DE HANDMATGE INSTELLING TE GEBRUI- plays. De Piste—De piste stelt De sleutel volledig in het bedieningspaneel een afstand van 400 steken. meter voor. De indica- tors rond de piste zullen Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op tijdens uw oefening na pagina 11.
  • Page 13 Opgelet: Het bediening- Om uw hartslag te meten, ga op de voetrails spaneel kan de snel- staan en houd de metalen contactpunten vast—beweeg uw handen niet. Als uw hartslag heid en afstand in mij- len of kilometers aan- wordt gedetecteerd, dan zal het kleine hartsym- geven.
  • Page 14 u te verwittigen, en dan zal de snelheid van de HOE EEN SNELHEIDSPROGRAMMA TE GEBUI- loopband veranderen. Het programma zal door- gaan totdat de 30 tijdsegmenten verstreken zijn. De loopband zal dan vertragen en tot stilstand komen. De sleutel volledig in het bedieningspaneel steken.
  • Page 15: De Loopband Inklappen En Verplaatesen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. Onderstel 1. Houd het metalen onderstel stevig vast op de plaats die door de pijl rechts wordt aangegeven.
  • Page 16 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband lang- zaam zakken totdat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop langzaam los.
  • Page 17: Onderhoud En Problemen Oplossen

    ONDERHOUD EN PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 18 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of kor- ter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- band minder en kan zelfs beschadigd worden. 5–7cm Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 19: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en WAARSCHUWING: helling van de loopband bij totdat uw hartslag rond het middelste getal van uw trainingszone ligt. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig ander oefenprogramma begint. Dit is bijzon- Aërobische oefening der belangrijk voor mensen ouder dan 35 of mensen met gezondheidsproblemen.
  • Page 20 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL14906.0 R0806A Onderdeel Onderdeel Onderdeel nr. Aantal Beschrijving nr. Aantal Beschrijving nr. Aantal Beschrijving Schakelbout van het Sterring van de Opbinddraad Onderstel Achterroller Sensorklip Bout van de Staander Sterring van de Voorste Pakking van de Onderkap Bout van de Handleuning Roller Pakking Schroef van het...
  • Page 21 Handrail Washer (11)– 4” Bolt (120)–2 TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN Haal deze kaart uit de handleiding en gebruik ze om de kleine onderdelen te identificeren tijdens de mon- tage. Bewaar deze GEDETAILLEERDE TEKENING/LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadpleging. Schroef van het Schroef voor Zilvere Geaarde Schroef van het Sluit...
  • Page 22 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. WETL14906.0 R0806A...
  • Page 23: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL14906.0) • de NAAM van het product (WESLO CADENCE S 6 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl14906.0