Image Fitness 4.0 Ex Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 4.0 Ex Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer IMEVEX6215.0
Serienummer
Schrijf het serienummer erboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met serienummer
(onder stabilisator)
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit Produkt hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze han-
dleiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Image Fitness 4.0 Ex Bike

  • Page 1 Modelnummer IMEVEX6215.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Schrijf het serienummer erboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer (onder stabilisator) VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit Produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ..........3 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Prt # 210124 Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de fiets gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees, voordat u de fiets gebruikt, alle instruc- 10. De polssensor is geen medisch instrument. ties in deze handleiding en alle waarschuwin- Verschillende factoren kunnen de gen op de fiets.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat U voor de nieuwe IMAGE 4.0 EX fiets heeft u nog vragen hebben, neem dan contact op met de ® gekozen. Fietsen is een van de meest doeltreffende winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter oefeningen om uw cardiovasculaire conditie te ver- van dienst te kunnen zijn, zorg ervoor dat u het beteren, uw weerstand te verhogen, en uw lichaam...
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze fiets moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. U zult het meegeleverde gereedschap en uw eigen kruiskop schroevedraaier en engelse sleutels nodig hebben.
  • Page 6 2. Verbindt, terwijl de tweede persoon de Staander (2) in de aangegeven positie vasthoudt, de Bovenste Zorg ervoor dat de Draadkoker (42) met de Onderste Draadkoker (43). draadharnassen Trek voorzichtig aan de boven uiteinden van de niet bekneld raken Bovenste Draadkoker om speling te voorkomen. en beschadigd worden tijdens Draai de aangegeven Bijstelknop (20) twee à...
  • Page 7 5. Maak de Zitting (9) aan het Houder van de Zitting (11) vast met vier M6 x 16mm Schroeven met Ronde Kop (8) en vier M6 Tussenringen (66). 6. Maak de Rugleuning (90) aan de Houder van de Zitting (11) vast met drie M6 x 22mm Schroeven met Ronde Koppen (93).
  • Page 8 8. Leg de fiets, met hulp van een tweede persoon, voorzichtig op zijn linkerkant zodanig dat deze op het linker Handvat van de Zitting (3) rust. Zoek naar de Linker Achter Stabilisator (16), die van een "L" sticker is voorzien. Maak de Linker Achter Stabilisator en de Stabilisatorplaat (87) aan het Onderstel (1) vast met twee M8 x 24mm Schroeven met Ronde Kop (40) zoals getoond.
  • Page 9 11. Het Bedieningspaneel (4) verbruikt vier “D” batterijen. We raden alkaline batterijen aan. Maak de aangegeven schroef van het batterij-ladje los. Trek het ladje open en plaats vier batterijen in het ladje. Zorg ervoor dat de batterijen zoals aangegeven is geplaatst zijn. Sluit Batterijen de batterij-ladje en draai de schroef weer vast.
  • Page 10: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE ZITTING BIJ TE STELLEN HOE DE STAANDER BIJ TE STELLEN Om effectief te kunnen oefenen moet de zitting in de De staander kan zo goede stand staan. Terwijl u vooruit trapt moeten uw worden bijgesteld knieën lichtjes knikken.
  • Page 11 Ventilator Toets Display Toetsen On/Reset Toets Weerstand Toetsen FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL oefening aangegeven wanneer u uw tempo moet ver- hogen of verlagen. Het moderne bedieningspaneel is voorzien van ver- schillende functies om doeltreffend en plezierig te Het bedieningspaneel biedt tevens twee programma’s EBIE6215 oefenen.
  • Page 12 een paar seconden van getal veranderen. De HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE kleine display zal uw hartslag aangeven wanneer GEBRUIKEN u de pols-sensor gebruikt (raadpleeg stap 5 op pagina 13). Het bedieningspaneel inschakelen. Druk om alleen de afgeleg- Bovenste Toets de afstand óf de verbruikte Opgelet: Het bedieningspaneel verbruikt vier calorieën of vetcalorieën te...
  • Page 13 Druk op de On/Reset toets om de displays Wanneer u de handgrepen heeft vast genomen opnieuw in te stellen. zal de display uw hartslag 30 seconden lang aan- geven. De display zal dan met uw hartslag de Opgelet: Het andere instellingen aangeven. bedieningspa- neel kan de De ventilator aanschakelen als u dat wilt.
  • Page 14 geven. Om te fiet- HOE EEN INGESTELDE PROGRAMMA TE sen aan een doel- GEBRUIKEN Indicator tempo, verhoog of verlaag uw tempo totdat een seg- Opgaande Ieder ingestelde programma verandert automatisch de ment van de indi- weerstand van de pedalen en dan zal uw tempo tij- Pijl catorbalk (zie dens uw oefening direct verhogen of verlagen.
  • Page 15 De handgreep met pols-sensor vasthouden. HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG U hoeft tijdens de programma voor het hart de handgrepen niet constant vast te houden. U moet Programma voor het hart 1 is ontworpen om uw hart- echter de handgrepen voor het programma vaak slag tussen 65% en 85% van uw maximale hartslag tij- vasthouden.
  • Page 16 Belangrijk: Het na te streven tempo is een Volg uw vordering op de grote display. doel. Uw ware tempo kan wat hoger of lager liggen dan het na te streven tempo, zeker Zie stap 4 op pagina 12. gedurende de eerste paar maanden van uw oefenprogramma.
  • Page 17: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN HOE DE FIETS GOED VLAK TE STELLEN Bekijk de onderdelen van de fiets regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Zorg ervoor nadat Gebruik een zachte doek en een niet agressief schoon- de fiets verplaatst maakmiddel om de fiets schoon te maken.
  • Page 18: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE De volgende richtlijnen zullen u helpen bij het plannen uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als van uw oefenprogramma. Vergeet niet dat een goede voeding en voldoende rust essentieel zijn voor opti- energie te verbruiken.
  • Page 19 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek langzaam, vermijd krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 20: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. IMEVEX6215.0 R1005A De GEDETAILLEERDE TEKENING op pagina 22 en 23 bekijken om de onderdelen die hieronder opgesomd staan te kunnen vinden. Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Schroef met Rand Staander M6 x 13mm Schroef met Ronde Handvat van de Zitting Bedieningspaneel HandvatSchuimrubber Handgreep Rechter Armhendel...
  • Page 21 Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving 7.5mm Tussenstuk Kap van de Handvat Rechter Achter Stabilisator M8 Veerring M6 x 25mm Schroef met Ronde Kop M8 x 12mm Bout met Ronde Kop M6 x 19mm Schroef Huls M4 x 20mm Schroef Adapter van het Elektriciteitssnoer M6 x 32mm Bout met Ronde Kop Inbussleutel 8,5mm Tussenstuk...
  • Page 22: Gedetailleerde Tekening

    IMEVEX6215.0 GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. R1005A 51 58...
  • Page 23 IMEVEX6215.0 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. R1005A...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. • het MODELNUMMER van het produkt (IMEVEX6215.0) • de NAAM van het produkt (IMAGE 4.0 EX fiets) •...

This manual is also suitable for:

Imevex6215.0

Table of Contents