Download Print this page
Lenovo ThinkPad R40 Setup Manual
Lenovo ThinkPad R40 Setup Manual

Lenovo ThinkPad R40 Setup Manual

Slovakian - setup guide for thinkpad r40

Advertisement

akujeme, e ste si k pili po ta IBM ThinkPad s rie R. Skontrolujte polo ky v tomto zozname s polo kami v katuli. Ak niektor polo ka ch ba
alebo je po koden , kontaktujte va e miesto k py.
h Po ta
h Nap jac k bel
h Nap jac adapt r
Copyright IBM Corp. 2003
h Bat riov jednotka
h Pr ru ky:
v Sprievodca
nastaven m
v Pr ru ka pre servis a
odstra ovanie
probl mov
v Bal k pr ru iek pre
Microsoft
Windows
h Telef nny k bel a
iapo ka pre
TrackPoint
Pozn mky:
1. Niektor modely m u obsahova dodato n
polo ky, ktor tu nie s uveden .
2. K niektor m modelom je pribalen disketov
jednotka.
3. V
po ta poskytuje funkciu IBM
Disk-to-Disk Recovery. V etko potrebn k
obnove predin talovan ch s borov a
aplik ci je na va om pevnom disku. V aka
funkcii Disk-to-Disk Recovery nepotrebujete
Recovery CD. Viac inform ci n jdete v asti
"Obnova predin talovan ho softv ru" v
Pr ru ke pre servis a odstra ovanie
probl mov.
1

Advertisement

loading

Summary of Contents for Lenovo ThinkPad R40

  • Page 1 akujeme, e ste si k pili po ta IBM ThinkPad s rie R. Skontrolujte polo ky v tomto zozname s polo kami v katuli. Ak niektor polo ka ch ba alebo je po koden , kontaktujte va e miesto k py. h Po ta h Bat riov jednotka Pozn mky:...
  • Page 2 Nastavenie v ho po ta a 1. In tal cia bat rie. a) Zarovnajte stranu bat rie so stranou priestoru pre bat riu v po ta i 1 ; potom bat riu jemne zatla te do tohto priestoru 2 . b) Zamknite bat riu posunom blokovacej chytky.
  • Page 3 3. Zapnite syst m. a) Otvorte displej po ta a. Stla te blokovacie chytky 1 a otvorte displej 2 . Potom naklo te displej tak, aby sa z neho dalo pohodlne ta . b) Stla te sie ov vyp na 4.
  • Page 4 5. Pou itie ovl dac ch prvkov hlasitosti. rove hlasitosti zabudovan ch reproduktorov m ete nastavi pomocou t chto troch tla idiel: Zn i hlasitos Zv i hlasitos Stlmi Ak stlm te zvuk a potom vypnete po ta , zvuk zostane stlmen a do najbli ieho zapnutia po ta a.
  • Page 5 7. Pou itie programu Access IBM. Kedyko vek m te ot zku t kaj cu sa v ho po ta a, alebo chcete zobrazi webov str nky Access IBM IBM, m stla te tla idlo Access IBM, m sa spust program Access IBM. Program Access IBM je komplexn zabudovan centrum pomoci a informa n centrum pre v po ta .
  • Page 6 In tal cia pam te Zv enie kapacity pam te je inn sp sob, ako mo no ur chli vykon vanie programov. Mno stvo pam te vo va om po ta i m ete zv i nain talovan m modulu SO-DIMM (small outline dual inline memory module) PC2100 DDR (double data rate) SDRAM (synchronous dynamic random access memory) bez vyrovn vacej pam te do konektora pre pam naspodku po ta a.
  • Page 7 Ak je v konektore pre pam u modul SO-DIMM, vyberte ho s asn m potla en m na blokovacie chytky na oboch stran ch konektora smerom von, aby ste spravili miesto pre nov . Odlo te ho kv li bud cemu pou itiu. 5.
  • Page 8 8. Zarovnajte zadn stranu krytu konektora pre pam s konektorom pre pam a nasa te kryt; potom ho uchy te skrutkou. Upozornenie: Po pridan alebo roz ren pam ovej karty nepou vajte po ta , k m nenamontujete kryt konektora pre pam . Nikdy nepou vajte po ta s otvoren m krytom.
  • Page 9 Obchodn zna ky Va e meno: _________________________ Nasleduj ce v razy s obchodn mi zna kami spolo nosti IBM v USA a/alebo v in ch krajin ch: N zov firmy: _________________________ slo modelu: ThinkPad _________________________ S riov slo: TrackPoint _________________________ UltraNav Servis vo firme alebo u predajcu: _________________________...

This manual is also suitable for:

Thinkpad r40 series