Download Print this page

Lenovo ThinkPad X31 Navodila Za Namestitev Manual

Slovenian - setup guide for the thinkpad x31
Hide thumbs Also See for ThinkPad X31:

Advertisement

Številka dela: 92P1957
Hvala, ker ste se odločili za nakup IBM-ovega računalnika ThinkPad X Series. Predmete s tega seznama primerjajte s predmeti v škatli.
Če katerega izmed predmetov ni oziroma je poškodovan, se obrnite na prodajalca.
1
© Copyright IBM Corp. 2003

Advertisement

loading

Summary of Contents for Lenovo ThinkPad X31

  • Page 1 Številka dela: 92P1957 Hvala, ker ste se odločili za nakup IBM-ovega računalnika ThinkPad X Series. Predmete s tega seznama primerjajte s predmeti v škatli. Če katerega izmed predmetov ni oziroma je poškodovan, se obrnite na prodajalca. © Copyright IBM Corp. 2003...
  • Page 2 h Računalnik h Baterije Opombe: 1. Nekateri modeli lahko vsebujejo dodatne predmete, ki niso navedeni. 2. Računalnik ima IBM-ovo funkcijo obnove z diska na disk. Vse potrebno za ponovno vzpostavitev tovarniško nameščenih datotek in h Napajalni kabel h Knjige: aplikacij se nahaja na trdem disku. v Navodila za nastavitev (ta Zaradi funkcije obnove z diska na navodila)
  • Page 3: Namestitev Računalnika

    Namestitev računalnika 1. Namestitev baterije. a) Sprednji del baterije naravnajte s sprednjim delom predela za baterijo v računalniku 1 ; nato baterijo nežno potisnite v predel 2 . b) Zapah baterije premaknite na zaklenjeni položaj. 2. Priključitev na napajanje. Adapter za izmenični tok priključite na vtičnico računalnika (na zadnji strani računalnika). Povezavo vzpostavite v prikazanem vrstnem redu.
  • Page 4 3. Vključitev sistema. a) Odprite zaslon računalnika. Pritisnite na zapaha 1 in odprite zaslon 2 . Zaslon naravnajte v primeren položaj za gledanje. b) Pritisnite glavno stikalo 1 .
  • Page 5 4. Uporaba TrackPoint. TrackPoint je edinstvena naprava za premikanje kazalca po zaslonu. S pomočjo TrackPoint lahko izvršite vse operacije miške. Levi in desni gumb opravljata iste funkcije kot levi in desni gumb miške. Kazalec premikajte s pomočjo kazalne palice TrackPoint v osrednjem delu tipkovnice. Z levim ali desnim kazalcem nežno pritisnite v smeri, v katero bi radi premaknili kazalec.
  • Page 6 Uporaba regulatorja glasnosti zvoka. Glasnost zvoka vgrajenih zvočnikov lahko regulirate s pomočjo naslednjih treh tipk: Zmanjšaj glasnost Povečaj glasnost Nemo Če ugasnete zvok in izključite računalnik, bo po ponovnem vklopu računalnika zvok še vedno ugasnjen. Da bi spet vključili zvok, pritisnite gumb Povečaj glasnost ali Zmanjšaj glasnost.
  • Page 7 Namestitev pomnilnika Velikost pomnilnika v računalniku lahko povečate. Opomba: Uporabite samo vrste pomnilnika, ki jih računalnik podpira. Ob nepravilni nastavitvi izbranega pomnilnika ali pomnilnika, ki ga računalnik ne podpira, boste ob vklopu računalnika zaslišali opozorilni zvok. Opozorilo: Preden namestite modul, se dotaknite kovinske mize ali ozemljenega kovinskega predmeta. S tem zmanjšate statično elektriko vašega telesa.
  • Page 8 Če je SO-DIMM že v reži pomnilnika, ga odstranite in naredite prostor za novega tako, da obenem pritisnete na oba robova zapahov. Shranite ga za bodočo uporabo. Poiščite zarezo na bočni strani SO-DIMM-a, ki ga nameščate. Opozorilo: Da SO-DIMM-a ne bi poškodovali, se ne dotikajte kontaktnega roba. Ko je stran z zarezo SO-DIMM-a obrnjena proti obojki, SO-DIMM pod kotom približno 20 stopinj vstavite v obojko 1 ;...
  • Page 9 Pokrov reže pomnilnike zamenjajte tako, da najprej naravnate zadnjo stran pokrova in nato zategnete vijake. Opozorilo: Če ste dodali ali izboljšali SO-DIMM, pred uporabo računalnika zaprite pokrov reže pomnilnika. Ne uporabljajte računalnika, če je pokrov odprt. Baterijo namestite nazaj na mesto, ponovno obrnite računalnik in priključite vse kable. Na naslednji način preverite, ali je SO-DIMM nameščen pravilno: Prižgite računalnik.
  • Page 10 Blagovne znamke Vaše ime: _________________________ Naslednji izrazi so blagovne znamke podjetja IBM Corporation v Združenih državah Amerike ali ostalih državah oziroma v obeh primerih: Naziv podjetja: _________________________ Številka modela: ThinkPad _________________________ Serijska številka: TrackPoint _________________________ Microsoft in Windows sta blagovni znamki podjetja Microsoft Corporation Servis podjetja ali preprodajalca: v Združenih državah Amerike in/ali drugih državah.

This manual is also suitable for:

Thinkpad x series