Download Print this page

Lenovo ThinkPad X31 Installatie Manual

Dutch - setup guide for the thinkpad x31
Hide thumbs Also See for ThinkPad X31:

Advertisement

Onderdeelnummer: 92P1931
ThinkPad X Series
Installatie
Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe IBM ThinkPad X Series computer. Controleer of u alle items in deze lijst hebt ont-
vangen. Mocht een van de items ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met het verkooppunt.
1
© Copyright IBM Corp. 2003

Advertisement

loading

Summary of Contents for Lenovo ThinkPad X31

  • Page 1 Onderdeelnummer: 92P1931 ThinkPad X Series Installatie Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe IBM ThinkPad X Series computer. Controleer of u alle items in deze lijst hebt ont- vangen. Mocht een van de items ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met het verkooppunt. ©...
  • Page 2 h Computer h Batterij Opmerkingen: 1. Sommige modellen worden geleverd met extra onderdelen die niet zijn afgebeeld. 2. De computer is uitgerust met IBM Disk-to-Disk herstel. Alles wat u nodig hebt om de in de h Netsnoer h Boeken: fabriek geïnstalleerde bestanden v Installatie (dit boekje) en programma’s te herstellen, staat op de vaste schijf.
  • Page 3: De Computer Installeren

    De computer installeren 1. De batterij installeren. a) Breng de voorkant van de batterij op één lijn met de voorkant van het batterijcompartiment van de computer 1 en druk de batterij daarna voorzich- tig het compartiment in 2 . b) Schuif de batterijvergrendeling naar de vergrendelde positie. 2.
  • Page 4 3. Het systeem aanzetten. a) Open het LCD-scherm. Druk op de grendels 1 en klap het scherm open 2 . Plaats het scherm in een prettige positie zodat u een goed zicht op het scherm heeft. b) Druk op de aan/uit-knop 1 .
  • Page 5 4. De TrackPoint gebruiken. De TrackPoint is een uniek apparaat voor het verplaatsen van de aanwijzer op het Aanwijsknopje scherm. Met de TrackPoint kunt u dezelfde bewerkingen uitvoeren als met de muis. Aanwijzer De linker- en rechterknop, functioneren ook hetzelfde als de linker- en rechtermuis- knop.
  • Page 6 Het geluidsvolume instellen. U kunt het volumeniveau van de ingebouwde luidsprekers aanpassen met de volgende drie toetsen: Zachter Harder Geluid uit Als u het geluid uitzet en de computer daarna uitzet, is het geluid de volgende keer dat u de computer gebruikt nog steeds uit. Om de geluids- weergave weer aan te zetten, drukt u op de toets Harder of Zachter.
  • Page 7: Geheugen Installeren

    Geheugen installeren U kunt de hoeveelheid geheugen in de computer vergroten. Opmerking: Gebruik alleen typen geheugen die geschikt zijn voor uw computer. Als u een geheugenmodule onjuist installeert of geheugen installeert dat niet geschikt is voor uw computer, klinkt er tijdens het opstarten een waarschuwingssignaal. Waarschuwing: Voordat u begint met het installeren van een module dient u een metalen tafel of een geaard metalen voorwerp aan te raken.
  • Page 8 Als er al een SO-DIMM in het geheugencompartiment geïnstalleerd is, moet u die verwijderen om plaats te maken voor de nieuwe. Druk de twee klemmetjes aan weerszijden van de aansluiting gelijktijdig naar buiten. Bewaar de oude SO-DIMM goed. In de zijkant van de SO-DIMM die u installeert, bevindt zich een uitsparing. Waarschuwing: Voorkom schade aan de SO-DIMM en raak de contactrand niet aan.
  • Page 9 Controleer of de SO-DIMM stevig vastzit in de aansluiting. Breng het klepje van het geheugencompartiment weer aan. Steek daartoe eerst de achterkant in de computer en draai daarna de schroef vast. Waarschuwing: Als u een nieuwe of andere SO-DIMM hebt geïnstalleerd, gebruik uw computer dan niet voordat u het klepje hebt gesloten.
  • Page 10 Handelsmerken Uw naam: _________________________ De volgende benamingen zijn merken van IBM: Naam bedrijf: _________________________ ThinkPad Modelnummer: _________________________ TrackPoint Serienummer: Microsoft en Windows zijn handelsmerken van Microsoft _________________________ Corporation. Gekocht bij: _________________________ Website IBM-service: _________________________ IBM-servicenummer: _________________________ Opmerkingen:...

This manual is also suitable for:

Thinkpad x series