Download Print this page

Asus P535 Quick Start Manual

P535 quick start guide
Hide thumbs

Advertisement

Snelstartgids

Advertisement

loading

  Related Manuals for Asus P535

  Summary of Contents for Asus P535

 • Page 1 Snelstartgids...
 • Page 2: Inhoud Verpakking

  Inhoud verpakking Controleer of de volgende items aanwezig zijn in de verpakking van de P535: P ASUS P535 P Batterij P Adapter P Mini-USB-kabel P Headset P Stylus Pen P Autolader mobiele telefoon* P Carkit (PDA-houder en stand met zuignap voor voorruit)*...
 • Page 3 Kennismaken met uw P55 Schema Bovenkant Achterkant Zijkant rechts Zijkant links Onderkant Voorkant...
 • Page 4 Beschrijving apparaatonderdelen Item Beschrijving MiniSD-sleuf Hier kunt u een MiniSD-opslagkaart plaatsen. Power knop Druk eenmaal om de slaapstand in te stellen of om het apparaat uit de slaapstand te activeren. Houd de knop ingedrukt om de voeding in of uit te schakelen. Stylus pen Gebruik de Stylus pen om items te schrijven, te tekenen of te selecteren op het Touchscreen.
 • Page 5 Beschrijving apparaatonderdelen Item Beschrijving Modus Knop/ Hiermee kunt u schakelen tussen toepassingen en taken. Takenschakelaar Houd de knop ingedrukt om de flitser in of uit te schakelen. Navigatieknoppen Gebruiken om door menu's te navigeren. Druk in het midden om een toepassing te starten en of om in de cameramodus een foto te maken.
 • Page 6: De Batterij Opladen

  4. Sluit het deksel van het batterijvak. WAARSCHUWING: Gebruik alleen een batterij die door ASUS is goedgekeurd. De batterij opladen De bijgeleverde Batterij is bij de levering slechts gedeeltelijk opgeladen. Laat de batterij volledig opladen gedurende vier (4) uren voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt.
 • Page 7 Uw apparaat inschakelen Nadat de batterij is opgeladen, bent u klaar om uw apparaat te gebruiken. Uw apparaat inschakelen: 1. Houd de Power knop ingedrukt. 2. Volg de instructies op het scherm om het scherm uit te lijnen en de lokale tijdzone in te stellen. Het scherm Vandaag Het scherm Vandaag toont nuttige informatie.
 • Page 8 Via het ASUS-statuspictogram kunt u de huidige status van de volgende apparaatonderdelen gemakkelijk controleren of zien: CPU, USB, LCD-helderheid, batterijvermogen, geheugen, mini-SD-kaart en apparaatopslag. Om de status van deze onderdelen te controleren, tikt u op het ASUS-statuspictogram het scherm Vandaag. CPU: hiermee kunt u de CPU-modus instellen.
 • Page 9: Informatie Invoeren

  Informatie invoeren Het invoerpaneel gebruiken Via het invoerpaneel kunt u verschillende invoermethodes selecteren die op uw apparaat beschikbaar zijn, met inbegrip van: Toetsenbord. Tik op het pictogram Invoerpaneel om het snelmenu weer te geven en de invoermethode te selecteren. Pictogram invoerpaneel Methoden invoerpaneel Toetsenbord...
 • Page 10: Een Bericht Verzenden

  Berichten Een bericht verzenden Wanneer u een verbonden bent met een netwerk kunt u met dit apparaat u e-mail-, SMS-, MMS- en MSN-berichten verzenden en ontvangen. Hieronder vindt u de beschrijving over de manier waarop u een bericht kunt opmaken en verzenden. Een bericht opmaken en verzenden 1.
 • Page 11 Pocket MSN gebruiken 1. Tik op het scherm Vandaag op het MSN- pictogram om Pocket MSN te starten. 2. Voer het e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden. Tik in het selectievakje Wachtwoord opslaan om het wachtwoord op te slaan. 3.
 • Page 12 Voordat u uw apparaat kunt synchroniseren met een Exchange Server, moet u Microsoft ® ActiveSync™ die op de cd "Getting Started" van uw P535 is geleverd, installeren. Activesync™ is de software die uw P535 synchroniseert met een computer die werkt met Windows .
 • Page 13 Uw apparaat aanpassen U kunt het uiterlijk van uw apparaat wijzigen volgens de instellingen van uw voorkeur. Info over eigenaar invoeren De gegevens van de eigenaar bijwerken: 1. Tik op Start > Instellingen > Persoonlijk en tik vervolgens op het pictogram Info over eigenaar of tik het pictogram op het scherm Vandaag.
 • Page 14 De telefoongeluiden instellen (Beltoontype, beltoon en toetsenblokgeluid) Uw telefoongeluiden instellen: 1. Tik op Start > Instellingen > tabblad Persoonlijk. 2. Tik op het pictogram Telefoon. 3. Tik op het scherm Telefoon op het vak Beltoontype om het gewenste beltype te selecteren.
 • Page 15 De datum en tijd instellen U kunt het scherm Datum en tijd rechtstreeks openen vanaf het scherm Vandaag. De datum en tijd wijzigen: 1. Tik op het klokpictogram op het scherm Vandaag. 2. Selecteer de juiste tijdzone en wijzig de datum of tijd.
 • Page 16: Bluetooth ® Gebruiken

  Draadloze functies WLAN (IEEE 80.11b/g) gebruiken WLAN activeren op uw apparaat: 1. Tik op Start > Instellingen > Verbindingen en tik vervolgens op het pictogram Wi-Fi Manager. 2. Tik in het scherm Wi-Fi Manager op Menu en vervolgens op Wi-Fi inschakelen. U kunt Wi-Fi ook in- of uitschakelen via het scherm Vandaag: 1.
 • Page 17 U kunt Bluetooth ook in- of uitschakelen vanaf het scherm Vandaag. Ga hiervoor als volgt te werk: 1. Zoek het Bluetooth-pictogram onderaan rechts op het scherm Vandaag. 2. Tik op om het snelmenu weer te geven en tik vervolgens op Bluetooth inschakelen. Het Bluetooth-pictogram wijzigt naar als Bluetooth is uitgeschakeld.
 • Page 18 Instelling stereo headset De P535 ondersteunt A2DP (Advanced Audio Distribution Profile = geavanceerd audiodistributieprofiel) dat wordt gebruikt door stereo Bluetooth-headsets. Controleer of uw stereo headset ook A2DP ondersteunt. 1. Tik op het scherm Vandaag op en tik vervolgens in het snelmenu op Bluetooth Manager.
 • Page 19 Het GPRS-hulpprogramma gebruiken Met het GPRS-hulpprogramma kunt u uw GPRS-serviceprovider gemakkelijk selecteren en probleemloos een verbinding maken met deze provider. Een verbinding maken via GPRS-hulpprogramma: 1. Tik op Start > Instellingen > tabblad Verbindingen en tik vervolgens op het pictogram Netwerkinstelling. U kunt ook in de statusbalk tikken en vervolgens in het pop- upvenster tikken op Instellingen.
 • Page 20 GPRS verbinden GPRS verbinden: 1. Start een willekeurige toepassing die een verbinding maakt met het internet (bijv. Internet Explorer). Pop-upvenster Het apparaat zal automatisch een verbinding maken met uw standaard GPRS-verbinding. Een pop-upvenster verschijnt om de verbindingsstatus aan te geven. 2.
 • Page 21 Mededelingen Vervangbare batterijen Als een apparaat wordt geleverd met een vervangbare batterij en deze wordt vervangen door een verkeer type, kan dit leiden tot een explosie (bijv. met sommige lithiumbatterijen). Het volgende is van toepassing: – als de batterij in een OPERATORTOEGANGSGEBIED is geplaatst, moet er dicht bij de batterij een markering zijn voorzien of moet er een verklaring worden vermeld in de gebruiks- en onderhoudsinstructies;...
 • Page 22 Operatortoegang met een gereedschap Als een GEREEDSCHAP nodig is om toegang te krijgen tot een OPERATORTOEGANGSGEBIED, moeten alle overige compartimenten binnen dat gebied die gevaarlijk zijn ontoegankelijk zijn voor de OPERATOR door middel van hetzelfde GEREEDSCHAP of moeten alle dergelijke compartimenten worden gemarkeerd om te OPERATOR-toegang te vermijden.
 • Page 23 WAARSCHUWING De gebruiker moet het apparaat uitschakelen wanneer het wordt blootgesteld aan gebieden met een potentieel explosieve atmosfeer, zoals benzinestations, chemische opslagplaatsen en dynamietactiviteiten.
 • Page 24 De IMEI voldoet aan de relevante vereisten met betrekking tot de IMEI-integriteit zoals beschreven in de GSM-standaarden. Als u vragen of opmerkingen hebt over deze kwestie, kunt u altijd met mij contact opnemen. Hoogachtend, Bedrijf: ASUSTeK COMPUTER INC. E-mail: http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx...
 • Page 25 WWW: http://www.asus.com ASUS COMPUTER GmbH (Duitsland/Oostenrijk) Hotline: MB/Overige: +49-2102-9599-0 Fax: +49-2102-9599-11 E-mail: http://www.asus.de/support/support.htm WWW: http://www.asus.de ASUS Holland B.V. (Nederlands) Technical support: +31-591-570290 Support Fax: +31-591-666-853 Support e-mail: http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx Web site: http://nl.asus.com/ Software download: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Pocket PC web site: http://www.asus.com/products1.aspx?l1=8...