Download Print this page

Advertisement

Quick Links

1
TECHNICAL NOTICE ARIA
E0102400D (141221)

Advertisement

loading

Summary of Contents for Petzl AIRA

  • Page 1 TECHNICAL NOTICE ARIA E0102400D (141221)
  • Page 2 TECHNICAL NOTICE ARIA E0102400D (141221)
  • Page 3 Rechargez uniquement par un câble USB. La tension délivrée par le chargeur ne doit pas Charging time is 3 hours with the Petzl USB charger or a computer. Warning: if several USB dépasser 5 V. Utilisez uniquement un chargeur homologué CE/UL de classe II électrique devices are connected to your computer, the charging time can increase (up to 24 hours).
  • Page 4 Doba nabájenia Doba nabájenia je 3 hodiny pomocou nabíjačky Petzl USB, alebo na počítača. Upozornenie: pokiaľ je k počítaču pripojené niekoľko USB zariadení, doba dobíjania sa môže predĺžiť (až na 24 hodín). Behom dobíjania svieti indikátor nabíjania červeným svetlom a pri úplnom dobití sa prepne na zelené svetlo.
  • Page 5: Elektromagnetická Kompatibilita

    Všeobecné informácie o svietidlách značky Petzl Prehlásenie o zhode EU je dostupné na Petzl.com. A. Bezpečnostní opatrenie pre batérie POZOR - NEBEZPEČENSTVO: riziko výbuchu a popálenia. - Batérie sa nepokúšajte otvoriť, alebo rozobrať. - Použité batérie nevhadzujte do ohňa. - Neskratujte batérie, mohlo by dôjsť k popáleniu.
  • Page 6 úpravu alebo opravu výrobku nesprávnou osobou, nesprávnu údržbu a skladovanie, na únik elektrolytu a poškodenie pri nehode či z nedbalosti a na spôsoby použitia pre ktoré výrobok nebol určený. Zodpovednosť Petzl nie je zodpovedný za následky priame, nepriame alebo náhodné ani za škody vzniknuté v priebehu používania tohto výrobku.

This manual is also suitable for:

Aira 1Aira 2Aira 3Aira 4