Cambridge Audio Azur 840A V2 User Manual
Cambridge Audio Azur 840A V2 User Manual

Cambridge Audio Azur 840A V2 User Manual

Cambridge audio av receiver user manual
Hide thumbs Also See for Azur 840A V2:

Advertisement

Quick Links

azur
840A V2
Class XD geïntegreerde versterker
Gebruikershandleiding
72

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Cambridge Audio Azur 840A V2

  • Page 1 azur 840A V2 Class XD geïntegreerde versterker Gebruikershandleiding...
  • Page 2: Table Of Contents

    Technische specificaties ...85 Introductie Dank u voor het aanschaffen van deze Azur 840A V2 Class XD Geïntegreerde Versterker. En wij hopen dat u hiermee vele jaren luisterplezier zult hebben. De 840A V2 is uitgerust met onze unieke in eigen huis ontwikkelde versterkertopologie Class XD™...
  • Page 3: Beperkte Garantie

    Beperkte garantie Cambridge Audio garandeert dat dit product vrij is van defecten in materialen en uitvoering (onderworpen aan de hieronder uiteengezette bepalingen). Cambridge Audio zal dit product of eventuele defecte onderdelen in dit product repareren of vervangen (naar keuze van Cambridge Audio).
  • Page 4: Belangrijke Instructies Voor De Veiligheid

    Belangrijke instructies voor de veiligheid Neem even de tijd om deze notities te lezen, voordat u uw 840A V2 installeert. Hierdoor zult u de meest optimale prestaties uit uw apparatuur halen en de levensduur van de eenheid verlengen. Wij adviseren u alle instructies te volgen, alle waarschuwingen ter harte te nemen en de instructies te bewaren om later nog eens na te slaan.
  • Page 5: Aansluitingen Op Het Achterpaneel

    Via de RS232C-poort kunt u de 840A V2 door middel van externe seriële besturing gebruiken in een Custom Installation. Een volledige opdrachten-set is beschikbaar op de Cambridge Audio-website: www.cambridge-audio.com. Deze poort kan door service-personeel van Cambridge Audio ook worden gebruikt voor software-updates.
  • Page 6: Knoppen Op Het Voorpaneel

    Knoppen op het voorpaneel Standby / On Phones Speaker A/B Mode Standby/On (Standby/Aan) Hiermee kunt u het apparaat in de standbystand brengen (aangegeven door een zwak oplichtend aan/uit-lampje) of inschakelen (aangegeven door een helder brandend aan/uit-lampje) In de standbystand is het stroomverbruik minder dan 10 watt.
  • Page 7: Afstandbesturing

    Afstandbesturing De 840A V2 wordt geleverd met een Azur Navigator afstandsbediening die zowel deze versterker als de Azur CD-spelers van Cambridge Audio kan bedienen. Plaats de meegeleverde AAA-batterijen in de afstandsbediening om deze te activeren. De volgende functies hebben betrekking op de...
  • Page 8: Aansluitingen

    Aansluitingen Tijdens het ontwerpen van onze versterkers hebben we geprobeerd om functies in te bouwen waardoor u uw systemen op verschillende manieren kunt gebruiken. Het inbouwen van functies zoals Pre-Uit en Luidspreker B aansluitingen betekent dat u op flexibele wijze uw systeem kunt configureren afhankelijk van uw eisen.
  • Page 9 Audio-ingangen op de Azur 840C Upsampling CD-speler moet aansluiten met behulp van driepens-XLR-connectoren. De 840A V2 kan ook op niet- Cambridge Audio-bronnen die zijn voorzien van gebalanceerde uitgangen, worden aangesloten). Opmerking: De schakelaar voor Input 1 moet in de ‘Balanced'-stand staan.
  • Page 10: Uitvoerinstructies

    Uitvoerinstructies Op het voorpaneel van de 840A V2 bevindt zich een LCD-scherm, waarop de huidige systeemstatus wordt weergegeven configuratiemenu's van de 840A V2 kunt instellen. Via deze menu's kunt u de instellingen van de versterker aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Het navigeren en wijzigen van instellingen in het menusysteem verloopt bijzonder eenvoudig.
  • Page 11 ON/OFF CTR (Controle in- en uitschakelen) Wanneer de standbystand op de 840A V2 wordt geactiveerd of verlaten, kan de 840A V2 automatisch ook andere Cambridge Audio Azur apparaten in- of uitschakelen, mits deze apparaten beschikken over Control Bus-aansluitingen. Deze functie werkt alleen als de apparaten onderling zijn verbonden via RCA/Phono-kabels (zie schema).
  • Page 12: Multi-Room Aansluitingen

    Afb. 2 - Eén of beide bedieningspanelen luisteren naar dezelfde bron (Input 2) als de versterker (Input 2). Mode Voor meer gegevens over het Incognito multi-room systeem kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Cambridge Audio vertegenwoordiger of een bezoek brengen aan www.cambridge-audio.com. Selectievolgorde: 1. Ingang 1 2.
  • Page 13: Normaal Installatiegebruik

    Na 12 seconden wordt de opdracht "dempen inschakelen" gegenereerd. Als u de knop nog 12 seconden langer ingedrukt houdt, wordt de opdracht "dempen uitschakelen" gegenereerd. Een volledige codetabel en het RS232-protocol voor dit product is verkrijgbaar op de Cambridge Audio-website: www.cambridge-audio.com IR Emitter Control Bus door...
  • Page 14: Cap5 Beschermingsysteem

    CAP5 beschermingsysteem Cambridge Audio heeft een eigendom bescherming systeem ontwikkeld om betrouwbaarheid en een lange levensduur te garanderen voor zijn versterkers en de luidsprekers die daarop zijn aangesloten. Let op: Vanwege de vereiste gevoeligheid van het CAP5 systeem, is het mogelijk dat stroomvoorzieningstoornissen foutief de CAP5 kunnen activeren in extreme situaties.
  • Page 15: Problemen Oplossen

    Op het moment van drukken is de informatie in dit document nauwkeurig gecontroleerd op nauwkeurigheid. Cambridge Audio voert echter een beleid van continue verbetering, waardoor het ontwerp en de specificaties zonder mededeling vooraf kunnen worden gewijzigd.
  • Page 16 Cambridge Audio Gallery Court Hankey Place London SE1 4BB England www.cambridge-audio.com © 2007 Cambridge Audio Ltd...

Table of Contents