Download Print this page

Advertisement

Available languages
  • EN

Available languages

  • ENGLISH, page 1

Quick Links

Insect
KILLER
HU PL
SK
CZ
EN
DE
Bubble

Advertisement

loading

Summary of Contents for G21 Bubble

  • Page 1 Insect KILLER HU PL Bubble...
  • Page 3: Dangerous Voltage

    Thank you for purchasing our product. Before using this unit, please read this manual. The Electronic Insect Killer utilizes light with ultra-violet rays of the wave length, which is proven to be the most effective lure for light sensitive flying insects, such as flies, moths, mosquitoes, and other flying insects.
  • Page 4 Danke dass Sie sich für unser Produkt entschieden haben. Bevor Sie dieses Gerät verwenden, lesen Sie bitte diese Anleitung. Elektronischer Insektenvernichter nutzt Licht mit ultravioletter Strahlung bei einer Wellenlänge, bei der bewiesen ist, dass Fluginsekten wie Fliegen, Motten, Mücken und weitere Fluginsekten effektiv angelockt werden.
  • Page 5 Děkujeme za nákup našeho výrobku. Před použitím přístroje si prosím přečtěte tento návod. Elektronický lapač hmyzu využívá světlo s ultra fialovými paprsky na vlnové délce, u kterého je dokázané, že je to nejvíce efektivní návnada pro létající hmyz citlivý na světlo, jako jsou mouchy, můry, moli, komáři a další...
  • Page 6 Ďakujeme za nákup nášho výrobku. Pred použitím prístroja si prosím prečítajte tento návod. Elektronický lapač hmyzu využíva svetlo s ultra fialovými lúčmi na vlnovej dĺžke, u ktorého je dokázané, že je to najviac efektívna návnada pre lietajúci hmyz citlivý na svetlo, ako sú muchy, mory, mole, komáre a ďalšie lietajúci hmyz.
  • Page 7 Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Használat előtt kérjük olvassa el a használati útmutatót. Az elektromos rovarcsapda az ultraibolya sugarak fényét használja olyan hullámhosszon, amelyen bizonyított, hogy a leginkább hatásos a repülő rovaroknál amelyek érzékenyek a fényre, mint a legyek, lepkék, molyok, szúnyogok és egyéb repülő rovarok. Ezekre a rovarokra áramütést mér az elektromosan töltött fémrács segítségével.
  • Page 8 Dziękujemy za zakup naszego wyrobu. Przed użyciem przyrządu należy zapoznać się z niniejszą instrukcją. Elektroniczna pułapka na owady wykorzystuje światło o długości fali w paśmie ultrafioletowym, dla którego wykazano, że jest to najskuteczniejsza przynęta dla owadów latających, reagujących na światło takich, jak muchy, ćmy, mole, komary i wiele innych gatunków.