Download Print this page

Advertisement

Quick Links

Montage handleiding
Notice de montage
Manual
Montage-Anleitung
OCTOO —— OBLONG

Advertisement

loading

Summary of Contents for GardiPool OBLONG

  • Page 1 Montage handleiding Notice de montage Manual Montage-Anleitung OCTOO —— OBLONG...
  • Page 3 7. Opties 7.1 Zomerzeil (1,2) Er kan een zomerzeil op het zwembad gelegd worden. Onder invloed van zonnestralen kan de temperatuur van het water verhoogd worden. Dit zeil wordt gewoon op het water gelegd; bij gebruik van het zwembad wordt het weggenomen en wordt het zeil omgedraaid en gedroogd. Rol het zeil het best op; dit om scheuren te vermijden. Het zomerzeil is niet geschikt om op te lopen.
  • Page 5 7.5 Verlichting (11) Volg de instructies van de bijgeleverde handleiding. Plaats de onderwaterlamp bij voorkeur 70 cm onder de afdekplank en voorzie de opening voor het verbindingsstuk in het midden van een plank. Boor, voor het plaatsen van de liner, een opening in de houten structuur met een diameter van 28mm. Na het plaatsen van de liner en het vullen van het zwembad tot net onder de voorziene plaats van de waterlamp, duwt u het verbindingsstuk door de opening en tekent u de contouren af om de liner exact te kunnen snijden.
  • Page 7 7.8 Vilt (14) Het vilt is beschikbaar in rollen van 25m en 1,3m hoog. De 100% polyester materie van 200gr/m² is geschikt om aan te brengen zowel aan de binnenkant om een zachte wand te bekomen als aan de buitenkant van het bad ter bescherming van de houten structuur. 7.9 Teststrips (15) De teststrips zijn verpakt per 50 stuks.
  • Page 8 NV Covimex - Koolskampstraat 21 - B-8830 Gits - T: +32 (0)51 21 13 48 - F: +32 (0)51 21 07 64 - E: info@Gardipool.be - W: www.gardipool.be...

This manual is also suitable for:

Octoo