Samsung CLP 500 Paigaldusjuhend
Samsung CLP 500 Paigaldusjuhend

Samsung CLP 500 Paigaldusjuhend

Samsung laser printer owner's manual
Hide thumbs Also See for CLP 500:

Advertisement

COLOR LASER PRINTER
VÄRVILINE

Setup Guide

LASERPRINTER
Paigaldusjuhend

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Samsung CLP 500

  • Page 1: Setup Guide

    COLOR LASER PRINTER VÄRVILINE Setup Guide LASERPRINTER Paigaldusjuhend...
  • Page 2: Table Of Contents

    • Toitejuhe saab piirkonniti erineda. HOIATUS: Printeri kaal koos tarvikutega on 35kg. Kasutage turvalisi tõstmismeetmeid. Kui teil on tarvis teisaldada printer ühest kohast teisse, peavad seda tegema kaks inimest. Kasutage käepidemeid, mille asukoht on näidatud diagrammil (vt 5 lk). Kui printerit tõstab üks inimene, esineb selja vigastamise oht.
  • Page 3: Samm 2. Step 2. Printeri Osad

    õhuvoolust – Eemal otsesest päikesevalgusest või soojus-, külma- ja niiskusallikatest. – Puhas, kuiv ja tolmuvaba koht HOIATUS: Printer peab paiknema tasasel pinnal. Vastasel juhul võivad esineda probleemid printimise kvaliteediga. Printeri osad Step 2. Samm 2.
  • Page 4: Samm 3. Step 3. Kujutistrumli, Siirdevöö Ja Laserprinteri Kasseti Paigaldamine

    Toitepesa * Juhtmeteta võrgupesa ei kuulu printeri komplekti. See on valikuline ning seda saab * This wireless network port is not supplied with the printer. It is an option that must be purchased and soetada ja installida eraldi. installed separately.
  • Page 5 Võtke kujutistrummel välja pakendist käepideme abil. Eemaldage kujutistrumlist paberkate, tõmmates teibi kujutistrumli käepideme all. HOIATUSED: • Ärge kasutage kujutistrumli pakendi ja teibi avamiseks teravaid esemeid, näiteks nuga ja kääre, sest nad võivad kahjustada kujutistrumli pinna. • Kahjustuste vältimiseks ärge jätke kujutistrummel valguse kätte rohkem kui mõneks minutiks.
  • Page 6 Võtke siirdevöö pakendist välja. Eemaldage siirdevöö paberkate, tõmmates teibi. HOIATUS: Ärge kasutage siirdevöö pakendi avamiseks teravaid esemeid, näiteks nuga ja kääre, sest nad võivad kahjustada siirde- vöö pinna. Lükake lahti siirdevöö klemmid mõlemal siirdevöö poolel. Seejärel tõmmake neid välja nagu näidatud pildil. Otsige üles siirdevöö...
  • Page 7 Tugevalt suruge kinnitusklambrid ülemise kaane suunas nagu näidatud pildil ja fikseerige siirdevöö kohale. HOIATUS: Kui te avate vasaku kaane mõneks minutiks, kujutistrummel võib puutuda kokku valgusega. See võib põhjustada kujutistrumli kahjustamist. Pärast veendumist, et vasak kaas on avatud, sulgege ülemine kaas.
  • Page 8 Kassetipesa paremal pool on märge, mis näitab vastavasse pesasse paigaldatava kasseti värvi. Must Kollane Punane Sinine Hoides kinni kassetist , paigutage see vastavasse kohta järjekorras Sinine, Punane, Kollane ning seejärel Must. Pesasse paigaldamisel hoidke kassett mõlema käega. Seejärel lükake kassett sisse käepideme abil. Hoidke siit.
  • Page 9: Samm 4. Step 4. Paberi Sissepanek

    Samm 4. Step 4. Paberi sissepanek Te võite paigutada sahtlisse (Sahtel 1) maksimaalselt 250 lehte tavalist paberit . Te võite kasutada A4 ja letter mõõdus lehte. Paberi sissepanekuks: Tõmmake sahtel printerist välja. Vajutage sahtli põhjas olev plaat alla, kuni see lukustub oma kohale.
  • Page 10: Samm 5. Step 5. Printeri Kaabli Ühendamine

    • Printeri ühendamiseks arvutiga paralleelliideste abil peab Teil olema sertifitseeritud paralleelkaabel. Te peate ostma IEEE1284 parameetritele vastava kaabli, mille pikkuseks on vähemalt 3 m. Veenduge, et nii printer kui ka arvuti on välja lülitatud. Ühendage paralleelkaabel printeri taga oleva paralleelpesaga. Fikseerige kaabli kinnitus metallklambritega.
  • Page 11: Usb Kaabli Kasutamine

    MÄRKUS: Printeri ühendamiseks USB liideste abil peab Teil olema sertifitseeritud USB kaabel. Te peate ostma USB 2.0 parameetritele vastava kaabli, mille pikkuseks on vähemalt 3 m. Veenduge, et nii printer kui ka arvuti on välja lülitatud. Ühendage USB kaabel printeri taga oleva USB pesaga. Arvuti USB pesasse Ühendage kaabli teine ots oma arvuti USB pesaga.
  • Page 12: Samm 6. Step 6. Printeri Sisselülitamine

    Ärge võtke printerit lahti, kui see on voolu all. Tagajärjeks võib olla elektrilöök. Demolehe printimine Samm 7. Step 7. Printige välja demoleht veendumaks, kas printer töötab korrektselt. Demolehe printimiseks vajutage 2 sekundiks juhtimispaneelil nuppu Upper Level Trükitakse välja demoleht, mis näitab printeri seadeid ja võimeid. Kuvari keele vahetamine Step 8.
  • Page 13: Samm 9. Step 9. Printeri Tarkvara Installimine

    Keele valiku akna ilmumisel valige vastav keel. Kui ekraanilt pole võimalik vajalikku keelt leida, kasutage keelte lehitsemiseks ekraani paremal serval olevat nuppu. Vajutage Install the Samsung Software on your PC. Avaneb installimise aken. Vajutage Next. Järgige ekraanile ilmuvaid juhiseid selleks, et lõpetada printeri tarkvara installimine.
  • Page 14: Printeri Tarkvara Kordusinstallimine

    Samsung CLP-500 Series Driver Maintenance. Ilmub Samsung CLP-500 Series Driver Maintenance aken. Vajutage Remove ning seejärel Next. Valiku kinnitamiseks vajutage OK. Samsung CLP-500 seeria printeri draiver ja kõik selle kompo- nendid kustutatakse teie arvutist. Kui kustutamine on lõpetatud, vajutage Finish. Kuvari keele muutmine Pärast tarkvara installimist te võite muuta kuvari keele.
  • Page 15: Linuxi Keskkonnas

    Enter. Et programm Acrobat Reader jätkaks tööd, peate toimima järgnevat: [root@local cdrom]# ln -s /usr/local/Acrobat4/bin/ acroread /usr/bin/acroread Nüüd võite lugeda pdf faile programmiga Acrobat Reader. [root@local cdrom]# acroread /mnt/cdrom/manual/ ENGuide.pdf Visit us at: Külastage meid: www.samsungprinter.com www.samsung.ee Home Rev.2.00...

This manual is also suitable for:

Clp-500n

Table of Contents