Weslo Sport 100 Gebruiksaanwijzing
Weslo Sport 100 Gebruiksaanwijzing

Weslo Sport 100 Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Sport 100:

Advertisement

Quick Links

Fitness Product H Klasse
Modelnummer WETL12140C
Serienummer
Sticker met Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Sport 100

  • Page 1 Fitness Product H Klasse Modelnummer WETL12140C GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 11. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, ge- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- bruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of bruikers van de loopband voldoende op de...
  • Page 4 21. Steek nooit iets in welke opening dan ook. zij een technicus dat aangeeft. Ander onder- houd dan datgene wat vermeld staat in deze GEVAAR: Trek de stekker altijd direct handleiding moet door een technicus uitge- voerd worden. na gebruik van de loopband uit het stopcon- tact.
  • Page 5: Voordat U Begint

    En wanneer u de loop- modelnummer van de loopband is WETL12140C. Het band niet gebruikt kunt u de SPORT 100 loopband in- serienummer bevindt zich op een sticker op de loop- klappen zodat hij minder ruimte in beslag neemt dan band (zie kaft van deze handleiding).
  • Page 6: Montage

    2 3/4” Bolt (47 )–4 MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats om uw vloer te beschermen tij- dens de montage een matje onder de loopband. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpak- king.
  • Page 7 2. Zoek naar de Rechter Staander (37), met een groot rond gat aan de onderkant, en de Linker Staander (32). Bekijk tekening 2a. Zorg ervoor dat er twee U-moeren (93) aan de onderkant van iedere Staander (32, 37) bevinden. 32, 37 Bekijk tekening 2b.
  • Page 8 5. Zoek naar de Rechter Handleuning (5). Deze heeft een grote gat in de linkerkant. Voer de Draadharnas (53) in het gat in de onderkant van de Rechter Handleuning en vanuit het grote gat in de kant. Opgelet: Gebruik een fijne buigtang om de Draadharnas uit het gat te trekken.
  • Page 9 7. Plaats de Basis van het Bedieningspaneel (45) op de Rechter Handleuning (5) en de Linker Handleuning (niet getoond). Maak de Basis van het Bedieningspaneel vast met vier 3/4” Schroeven (77) (alleen twee Schroeven ge- toond). Draai de Schroeven nog niet de vast. Steek de Draadharnas (53) door de twee aangegeven plas- tic verbindingen van de Basis van het Bedieningspaneel (45).
  • Page 10 10. Plaats het Bedieningspaneel (2) op de Basis van het Bedieningspaneel (45). Steek het overschot van de Verbindingen Draadharnas (53) in het grote gat in de zijkant van de Rechter Handleuning (5). Maak de plastic verbindingen goed vast aan de onderkant van de Basis van het Bedieningspaneel zodat de Draadharnas niet glijdt.
  • Page 11: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 12 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Sticker Sleutel Opgelet: Het kan zijn dat er op het bedieningspaneel een plastic vel zit. Klip Zoek naar de aan/uit knop WAARSCHUWING: bij het snoer van de loop- Lees de Aan- band. Zet de aan-/uitscha- volgende voorzorgsmaatregelen door voordat Positie kelaar in de aan-positie.
  • Page 13 zal de snelheid van de loopband 0,5 mph veran- Druk op de Stop knop, haal de sleutel uit het be- deren. Opgelet: Het bedieningspaneel kan de dieningspaneel en steek de sleutel weer in om de snelheid en de afstand in mijlen of kilometers displays opnieuw in te stellen (te resetten).
  • Page 14: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. 1. Houdt de loopband vast op de rechts aangegeven plaat- sen.
  • Page 15 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband lang- zaam zakken totdat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop langzaam los.
  • Page 16: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst.
  • Page 17 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loopband minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de 5–7 cm sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 18: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE oefening is een activiteit met een hogere zuurstof toe- WAARSCHUWING: voer voor een langere tijd. Deze hogere intensiteit vraagt een grotere prestatie van uw hart om bloed Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig naar uw spieren te pompen.
  • Page 19 OEFENFREQUENTIE tussen de oefendagen. Na een paar maanden kunt u als u dat wilt 5 keer per week oefenen. Om succes te Om uw conditie te consolideren of te verbeteren moet hebben is het belangrijk om plezierig en regelmatig te u 3 keer per week oefenen met minstens een dag rust oefenen.
  • Page 20 NOTES...
  • Page 21: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL12140C R0704A Aantal Beschrijving Tussenring van de Motor Linker Voetkussentje Wielmoer/Moer van de Motor Bedieningspaneel Loopband geleider Riemvan de Motor Klip van de Draad Linker Handleuning Rechter Voetkussentje Rechter Handleuning Dwarsstang Plastic Tussenstuk Grendel van het Slot Motor Kapje van Hellingpoot Sensor...
  • Page 22: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. WETL12140C R0704A...
  • Page 23 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. WETL12140C R0704A...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL12140C) • de NAAM van het product (WESLO SPORT 100 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl12140c

Table of Contents