Weslo Cadence S 8 Gebruiksaanwijzing
Weslo Cadence S 8 Gebruiksaanwijzing

Weslo Cadence S 8 Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence S 8:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL26906.0
Serienummer
GEBRUIKSAANWIJZING
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Cadence S 8

  • Page 1 Modelnummer WETL26906.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12. Houdt de stekker bij hete oppervlaktes van- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- daan.
  • Page 4 233005 22. Steek nooit iets in welke opening dan ook. deze handleiding. Verwijder nooit de motor- kap tenzij een technicus dat aangeeft. Ander GEVAAR: Trek de stekker altijd direct onderhoud dan datgene wat vermeld staat in na gebruik van de loopband uit het stopcon- deze handleiding moet door een technicus tact.
  • Page 5: Voordat U Begint

    ® CADENCE S 8 Lees deze handleiding voor uw eigen welzijn zorg- loopband gekozen heeft. De CADENCE S 8 loopband vuldig door voordat u de loopband gebruikt. Neem is ontworpen om uw oefening thuis aangenamer en ef- mocht u nog vragen hebben contact op met de winkel fectiever te maken.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE 1/2” Screw (119)–1 3/4” Tek Screw (58)–8 De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Aandacht: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 1. Zorg ervoor dat het snoer uit het stopcontact getrokken is. Maak een Wiel (95) aan beide kanten van de Basis (37) vast met een Wielbout (5), twee Tussenstukken voor het Wiel (94) en een Moer (12) zoals getoond. Draai de Wielbouten niet te vast.
  • Page 8 4. Raadpleeg de linker inzet-tekening. Neem de twee Tussenstukken van het Onderstel (45). Open het bijgeleverde smeervetpakket en smeer beide kanten van beide Tussenstukken voor het Onderstel. Zoek dan de buitenkant van de twee Tussenstukken van het Onderstel. Houd een Tussenstuk van het Onderstel (45) tussen de Rechter Staander (39) en het Onderstel van het Liftonderstel (41) met de bui- tenkant van het Tussenstuk van het...
  • Page 9 6. Plaats het Bedieningspaneel (68) ondersteboven op een zacht oppervlak om krassen te vermijden. Neem de Rechter Handleuning (40), met een groot Draad van het gat op de aangegeven plaats. Hold the Right Bedieningspaneel Handrail near the Console as shown. Insert the console wire into the large hole on the side of the Groot Right Handrail and out the hole on top as shown.
  • Page 10 9. Plaats het montagestuk van het bedieningspa- neel op de Linker en Rechter Staanders (38, 39). Plaats het onderstel van het bedieningspaneel op de Linker en Rechter Staanders (38, 39). Draai de twee Bouten van de Handleuning (9) met uw vingers vast met twee Sterringen voor de Handleuning (11) in de Linker Staander en de Linker Handleuning (96).
  • Page 11 11. Maak de aardingsdraad van de Draad van de Doorvoerhuls Staander (69) aan het aangegeven gat in de Basis (37) vast met een Zilveren Aardingsschroef (10). Druk de aangegeven doorvoerhuls in de Rechter Staander (39). Aardingsdraad 12. Til voorzichtig de Staanders (38, 39) op. Maak de Bemanteling van het Veerslot (91) aan de linker Staander (38) vast met twee 3/4”...
  • Page 12: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 13 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Clip Opmerking: Als er een doorzichtig stuk Sleutel plastic op het bedieningspaneel ligt, verwijder dan het plastic. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het De stekker in het stopcon- engels.
  • Page 14 play. Om de loopband opnieuw te starten, druk op HOE DE HANDMATGE INSTELLING TE de Start-toets, de Versnellingstoets of een van de GEBRUIKEN tien genummerde toetsen. Opmerking: Als u de loopband voor het eerst ge- bruikt, controleer dan regelmatig of de loopband De sleutel volledig in het bedieningspaneel gecentreerd loopt en centreer de loopband, als dat steken.
  • Page 15 Op de bovenste dis- Om uw hartslag te meten, stap vervolgens op de play verschijnt de af- voetbalken en houdt de metalen contactpunten vast—beweeg uw handen niet. Als uw hartslag stand die u hebt gelo- pen of gewandeld, het wordt waargenomen, verschijnt met elke hartslag aantal calorieën dat u het hartsymbool in de display, een of twee bij benadering hebt...
  • Page 16 Bovendien zullen de snelheid en/ou de helling op- HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE flikkeren wanneer de snelheid en/ou de helling GEBRUIKEN van de loopband gaan veranderen. Wanneer het eerste segment voltooid is zullen De sleutel volledig in het bedieningspaneel alle instellingen een kolom naar links verplaatst steken.
  • Page 17 DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING leen bedoeld voor demonstraties in een winkel. Wanneer het snoer is ingestoken en het bedieningspa- Op het bedieningspaneel is er ook een informatiefunc- neel de demo instelling aangeeft kan de sleutel uit het tie die gegevens over het gebruik van de loopband in bedieningspaneel worden genomen, de displays plus het geheugen opslaat.
  • Page 18: De Loopband Inklappen En Verplaatesen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATESEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband in- klapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd be- schadigen. De stekker uit het stopcontact. WAAR-SCHU- WING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 19 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houd de loopband met uw rechterhand vast zoals getoond. Trek de sluitknop naar links en houd de knop vast. Draai het onderstel naar beneden totdat het voorbij de sluitpen is. Sluitknop Sluitpin 2. Houdt de loopband met beide handen goed vast en laat de loopband op de vloer zakken.
  • Page 20: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 21 Zoek de Snelheidssensor (59) en de Magneet (83) aan de linkerkant van de Katrol (86). Draai de Katrol zodanig dat de Magneet gelijk staat met de 3 mm Bladveerschakelaar. Zorg ervoor dat de afstand tussen de Magneet en de Bladveerschakelaar on- geveer 3 mm is.
  • Page 22: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE ningszone ligt als u vet wilt verbranden. WAARSCHUWING: Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en helling van de loopband bij totdat uw hartslag rond het Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig middelste getal van uw trainingszone ligt. ander oefenprogramma begint.
  • Page 23 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 24: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL26906.0 R0906A Onderdeel Beschermkapje voor de Handleuning Nr. Aantal. Beschrijving Linker Voetkussentje Rechter Voetkussentje Bout voor het Onderstel Linker Achterste Voet 3/4” Schroef Rechter Achterste Voet Bout van de Staander Snelheidssensor Bout van het Wiel Lift Motor Sterring voor de Staander Aandrijvings Motor Tussenring voor de Staander...
  • Page 25: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. WETL26906.0 R0906A...
  • Page 26 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. WETL26906.0 R0906A...
  • Page 27 GEDETAILLEERDE TEKENING C—Modelnr. WETL26906.0 R0906A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL13806.0) • de NAAM van het product (WESLO CADENCE S 6 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl26906.0

Table of Contents