NordicTrack T16.0 Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for T16.0 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NETL15713.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
kLANTENDiENST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op met
de winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
GMT; Zaterdag 09:00-13:00 GMT
Website:
www.iconsupport.eu
Email:
csuk@iconeurope.com
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
GEBruikErSHANDLEiDiNG
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack T16.0 Treadmill

  • Page 1 Modelnr. NETL15713.0 Serienr. GEBruikErSHANDLEiDiNG Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer kLANTENDiENST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    252913 252913 vervangende sticker. Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) wor- den niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGriJkE VOOrZOrGSMAATrEGELEN WAArSCHuWiNG: lees om het risico op brandwonden, brand, elektrische shok, of persoonlijkletsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u de loopband gebruikt. iCON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt. 1.
  • Page 4 19. De hartslagmonitor is geen medisch instru- 23. Steek geen enkel voorwerp in een opening ment. Verschillende factoren, waaronder van de loopband. bewegingen van de gebruiker, kunnen de nauwkeurigheid van de metingen beïnvloe- 24. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog den.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOOrDAT u BEGiNT Dank u dat u heeft gekozen voor de revolutionaire omslag van deze handleiding als u nog vragen hebt. NORDICTRACK T 16.0 loopband. De T 16.0 loop- Noteer het productnummer en het serienummer voor- ® band biedt een reeks indrukwekkende mogelijkheden dat u met ons contact opneemt.
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDErDEEL iDENTiFiCATiESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAGE • De montage moet door twee personen worden • Voor het vaststellen van de kleine onderdelen, uitgevoerd. kijkt u op pagina 6. • Plaats alle onderdelen op een open plek en • Voor montage heeft u het volgende gereedschap verwijder het verpakkingsmateriaal.
  • Page 8 3. Zoek de Linker Staander (89) die staat aange- geven met “Left”. Laat een tweede persoon de Linker Staander naast de Basis (94) vasthouden. raadpleeg de inzet-tekening. Maak de draad- band in de Linker Staander (89) stevig rond Bind- het uiteinde van de Draad van de Staander Bind- draad (81) vast.
  • Page 9 5. Zoek naar de Linker Basiskap (82) en de Rechter Basiskap (83). Schuif de Linker Basiskap op de Linker Staander (89). Schuif de Rechter van de Basiskap op de Rechter Staander (90). Druk de Basis kapjes nog niet op hun plaats. 6.
  • Page 10 7. Bevestig de Rechter Handleuning (D) op de Rechter Staander (90) met twee 5/16" x 2 3/4" Schroeven (28) en twee 5/16" Sterringen (11). Draai alle zes de Schroeven aan, maar niet vast. Verwijder de twee aangegeven schroeven (C) uit de rechter handleuning (D) en gooi ze weg.
  • Page 11 9. Zoek de Linker en Rechter Houders (36, 27). Maak de Houders (36, 27) vast aan de Basis van het Bedieningspaneel (64) met acht #8 x 1/2" Schroeven (1). Aandacht: het is misschien handiger om de twee binnenste Schroeven vast te draaien, de Houders dan op hun plaats te schuiven voordat u de andere zes Schroeven vastdraait.
  • Page 12 11. Houd, met hulp van een tweede persoon, het Bedienings- bedieningspaneel bij de linker Handleuning (86) paneelmodule en de rechter Handleuning (niet getoond) vast. Verbind de aardingsdraad van het bedienings- paneel met de Aardingsdraad (105) op de Hartslagdwarsstang (93). Verbind de Draad van de Staander (81) met de draad van het bedieningspaneel.
  • Page 13 13. Maak de Hartslagdwarsstang (93) vast aan het Bedieningspaneel met zes #8 x 1/2" Schroeven Bedieningspaneelmodule (1). Draai alle zes de Schroeven en draai ze vast. Draai de vier 5/16" x 3/4" Schroeven (4) goed vast. 14. Controleer de gaten tussen de handleuningmo- dules (B, D) en de bedieningspaneelmodule (F).
  • Page 14 16. Draai de vier 3/8" x 2 1/4" Bouten (7) stevig vast. Draai vervolgens de vier 3/8" x 1 1/4" Schroeven (8) vast (slechts één kant is afgebeeld). Druk de Linker en Rechter Basis Kapjes (82, 83) op de Basis (94) tot ze op hun plaats klikken. 17.
  • Page 15: De Hartslag Monitor

    DE HArTSLAG MONiTOr HOE DE HArTSLAG MONiTOr TE DrAGEN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 16: Gebruik En Bijstellen

    GEBruik EN BiJSTELLEN TYPE E HOE DE SNOEr iN STOPCONTACT TE STEkEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 17 BEDiENiNGSPANEELDiAGrAM DE WAArSCHuWiNGSSTiCkEr OPPLAkkEN raadplegen. Voor aankoop van de iFit module gaat u naar www.iFit.com of belt u met het telefoonnum- Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedie- mer op de voorkant van deze handleiding. ningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen in andere talen op het meegeleverde stickervel.
  • Page 18 HET APPArAAT AAN TE ZETTEN DE HANDMATiGE iNSTELLiNG GEBruikEN BELANGriJk: laat, wanneer de loopband aan 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. koude temperaturen blootgesteld is geweest, de loopband tot kamertemperatuur komen voordat u Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN aan de elektriciteit inschakelt.
  • Page 19 4. De hellingstand van de loopband veranderen Het tabblad My Trail toont een route die 400 m (1/4 zoals gewenst. mijl vertegenwoordigt). De knipperende rechthoek geeft uw vordering aan tijdens uw oefening. Het My Druk om de helling van de loopband te veranderen, Trail-tabblad zal het aantal rondjes aangeven dat u op de toets Incline (Helling verhogen of verlagen) voltooit.
  • Page 20 6. Meet desgewenst uw hartslag. 7. Zet de ventilator indien gewenst aan. Aandacht: als u de borstkas hartslagmonitor De ventilator toont meerdere snelheidsinstellingen draagt en tegelijkertijd de hartslagsensor van en een stand automatisch. Als de stand auto- de handgreep gebruikt, geeft het bedienings- matisch is geselecteerd, zal de snelheid van de paneel uw hartslag niet nauwkeurig weer.
  • Page 21 EEN iNGESTELDE OEFENiNG GEBruikEN display knipperen en zal de loopband zich auto- matisch aanpassen aan de nieuwe tempo- en/of 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. hellinginstelling. Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op De oefening gaat op deze wijze door tot het laatste bladzijde 18.
  • Page 22 EEN VOOrAF iNGESTELDE DOELOEFENiNG HET GEBruik VAN EEN iFiT OEFENiNG GEBruikEN Aandacht: Voor gebruik van een iFit-oefening heeft u 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. een optionele iFit-module nodig. Voor aankoop van de iFit module gaat u naar www.iFit.com of belt u Zie HOW HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op met het telefoonnummer op de voorkant van deze pagina 18.
  • Page 23 Voor meer informatie over de iFit oefeningen, 7. Meet desgewenst uw hartslag. kijkt u op www.iFit.com. Zie stap 6 op pagina 20. Wanneer u een iFit-oefening selecteert toont de 8. Zet de ventilator indien gewenst aan. display de naam, duur, maximale snelheid en afstand van de oefening.
  • Page 24 DE iNFOrMATiEMODuS de resetpositie geplaatst wordt, en de sleutel in het bedieningspaneel gestoken wordt. Als u de sleutel Het bedieningspaneel heeft een informatie-instelling eruit haalt, dan blijven de displays verlicht hoewel die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw de toetsen niet werken.
  • Page 25: Hoe De Loopband In Te Klappen En Te Verplaatsen

    HOE DE LOOPBAND iN TE kLAPPEN EN TE VErPLAATSEN HOE DE LOOPBAND iN TE kLAPPEN DE LOOPBAND VErPLAATSEN Zet de helling op nul voordat u de loopband Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze eerst inklapt om schade aan de loopband te voorkomen. in te klappen zoals aan de linkerkant staat beschreven.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PrOBLEMEN OPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kunnen d. Raadpleeg de kaft van de gebruiksaanwijzing wan- met de onderstaande eenvoudige stappen worden neer de loopband nog steeds niet werkt. opgelost. Vind het symptoom dat van toepassing is en volg de vermelde stappen. Als u verdere SYMPTOOM: het scherm van het bedieningspaneel hulp nodig heeft, raadpleegt u de omslag van deze blijft verlicht als u de sleutel uit het bedieningspa-...
  • Page 27 Zoek de Snelheidssensor (52) en de Magneet b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- (50) aan de linkerkant van de Katrol (49). Draai band minder en kan zelfs beschadigd worden. de Katrol tot de Magneet is uitgelijnd met de Verwijder de sleutel en TrEk DE STEkkEr uiT Snelheidssensor.
  • Page 28 SYMPTOOM: de loopband bevindt zich niet in het SYMPTOOM: de loopband slipt wanneer er op midden tussen de voetleuningen. gelopen wordt BELANGriJk: als de loopband tegen de a. Als eerste verwijder de sleutel en TrEk DE voetleuningen schuurt, kan de loopband STEkkEr uiT HET STOPCONTACT.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    riCHTLiJNEN VOOr HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAArSCHuWiNG: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LiJST MET ONDErDELEN Modelnr. NETL15713.0 R0813A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Schroef Clip van de Snelheidsensor #8 x 3/4" Schroef Snelheidsensor Waarschuwingssticker Opbergvergrendeling 5/16" x 3/4" Schroef Aandrijfmotor 10" Sterring Motorriem 1/2" Moer Onderstel 3/8" x 2 1/4" Schroef Linker Achter Poot 3/8"...
  • Page 31 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Kap van de Rechter Buitenste Borstriem Staander Borstsensor Wiel Aardingsbeugel Sleutel/klem #8 Sterringen Kabelband Contactpunt 1/4" x 1 1/2" Schroef Motorbus Stopbeugel van de Helling #8 Moer Klem van het Bedieningspaneel #8 x 3/4" Machinebout Bedieningspaneel Beugel van de elektronica Onderstel van het Bedieningspaneel Filter...
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAiLLEErDE TEkENiNG A Modelnr. NETL15713.0 R0813A...
  • Page 33 GEDETAiLLEErDE TEkENiNG B Modelnr. NETL15713.0 R0813A...
  • Page 34 GEDETAiLLEErDE TEkENiNG C Modelnr. NETL15713.0 R0813A...
  • Page 35 GEDETAiLLEErDE TEkENiNG D Modelnr. NETL15713.0 R0813A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDErDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) rECYCLiNG iNFOrMATiE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Netl15713.0

Table of Contents