NordicTrack E 3100 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for E 3100 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Fitness produkt HC Klasse
Modelnummer NETL9013.6
Serienummer
Het serienummer kunt u in de hier-
onder aangegeven plaats vinden.
Schrijf het serie nummer van het
apparaat hierboven voor toekom-
stige referentie.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack E 3100 Treadmill

  • Page 1 Fitness produkt HC Klasse Modelnummer NETL9013.6 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Het serienummer kunt u in de hier- onder aangegeven plaats vinden. Schrijf het serie nummer van het apparaat hierboven voor toekom- stige referentie. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina Opgelet: U kunt in het midden van deze handleiding een GEDETAILLEERDE TEKENING vinden. NordicTrack is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- niet wanneer het electrische snoer of stekker naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- beschadigd is.
  • Page 4 22. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik GEVAAR: Trek de stekker altijd direct van de iFIT.com CD’s en video’s handmatig de na gebruik van de loopband uit het stopcon- snelheid en hellingstand aanpassen door op de tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact Snelheid en Helling toetsen te drukken.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire u nog vragen hebben, neem dan contact op met de NordicTrack ® E 3100 loopband. De E 3100 heeft een winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter van...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Voor de montage heeft u de meegeleverde inbussleutel en daarnaast een platkopschroevendraaier draadschaar en draadschaar en rubberen hamer Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 4. Snij de plasticverbindingen die Draadharnas van de Staander (98) met de rechter Staander (69) verbindt los. Laat een tweede persoon de Handleuning (66) bij de staanders vasthouden. Verbind het Draadharnas van de Staander (98) met de draden die uit de Basis van het Be- dieningspaneel (81) komen (zie illustratie).
  • Page 8: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plas- De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- tic zak of enig andere verpakking die vocht kan vast- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 9: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE LOOPBAND ™ Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 10 Programma- Display Hoosddisplay Waarschuwing Pols- Pols- sensor sensor Opgelet: Het kan zijn dat er op het bedieningspaneel Klip Sleutel een plastic vel zit. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN de snelheid en de helling van de loopband zodat u uw hartslag tijdens het oefenen bij uw doel niveau houdt. De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het engels.
  • Page 11 Zorg ervoor dat de aan/uit stroomonderbreke WAARSCHUWING: in de aan stand staat. Lees de volgende voorzorgsmaatregelen door voordat Zoek naar de aan/uit u het bedieningspaneel gebruikt. stroomonderbreke op de Aan- • Sta nooit op de loopband wanneer u deze in loopband die zich bij het Positie gebruikt neemt.
  • Page 12 Leder keer als de toets HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUI- wordt ingedrukt zal de helling van de loopband 0,5% veranderen. Om de hellingsinstelling snel De sleutel volledig in het bedieningspaneel steken. te veranderen, druk op de 1-step Hellingstand-toetsen (1 STEP INCLINE) Zie HET BEDIENINGSPANEEL IN GEBRUIK toetsen.
  • Page 13 De Afstand/Ronden Het meten van uw hartslag als u dat wilt. display—Deze display geeft aan de gelopen Uw kunt uw hartslag meten met de borstkas-sen- afstand [DISTANCE] sor (zie pagina 8) of de hartslagsensor in de en het aantal afgelegde handgreep (volg de aanwijzingen hieronder).
  • Page 14 Op de Start-toets of de Snelheid + toets druk- HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE ken om het programma te starten. GEBRUIKEN Even nadat u op de toets drukt zal de loopband De sleutel volledig in het bedieningspaneel automatisch de eerste snelheid en hellingstand steken.
  • Page 15 er geen tijd resteert. De loopband komt dan lang- het volgende segment aan. Om het programma te zaam tot stilstand. beÎindigen, drukt u op de Stop-toets, verwijdert u de sleutel en plaatst u deze weer. U kunt handmatig de snelheid of de helling instel- Uw vordering op de displays volgen.
  • Page 16 Druk op de Start-toets of de Snelheid + toets HOE UW EIGEN PROGRAMMA SAMEN TE en stel de gewenste snelheid en helling instel- STELLEN ling. De sleutel volledig in het bedieningspaneel Even nadat u op de toets heeft gedrukt zal de steken.
  • Page 17 volgende segmenten wordt in de kolommen HOE UW EIGEN PROGRAMMA TE GEBRUIKEN rechts aangegeven. De sleutel volledig in het bedieningspaneel De kolom waarin het huidige segment wordt weer- steken. gegeven en de rechterkolom beginnen te knippe- ren wanneer er nog drie seconden over zijn van Zie HET BEDIENINGSPANEEL IN GEBRUIK het eerste segment van het programma.
  • Page 18 Tijdens de hart- GEBRUIKSAANWIJZING VOOR HET OP HART- slagprogramma’s SLAG AFGESTEMDE PROGRAMMA zal het programma- display een grafiek Hartslagprogramma’s passen automatisch de snelheid laten zien die uw en helling van de loopband aan om uw hartslag rond hartslag weergeeft. het doelniveau te houden terwijl u traint. Opgelet: U Elke keer als er een hartslag gedetecteerd wordt, moet de borstkas-sensor dragen om de pro- zal er een piek toegevoegd worden.
  • Page 19 heidsinstelling en de hellingsinstelling knipperen Doel hartslag invoeren. op het hoofddisplay. Druk nadat u het maximum snelheid hebt inge- Het programma blijft doorlopen totdat er geen tijd voerd op de Start toets (het programma zal nog meer over is. De loopband komt dan langzaam tot niet beginnen).
  • Page 20 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE DE LOOPBAND OP UW CD SPELER, VIDEO OF COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT plug is voor- Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u zien.
  • Page 21 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE Opgelet: Zie instructie A als uw computer van een OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instruc- 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien.
  • Page 22 HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN HOE DE IFIT.COM CD EN VIDEO PRORAMMA’S TE GEBRUIKEN Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT plug al in gebruik Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken is.
  • Page 23 U kunt handmatig de snelheid en helling van de Druk op de Start-toets of de Snelheid + toets loopband aanpassen als de snelheid of de helling van het bedieningspaneel wanneer de Tijd te hoog of te laag ligt. Echter bij het volgende opflikkert.
  • Page 24 Ga naar uw loopband terug en stap op de HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE voetkussentjes. Zoek naar de klip, die aan de WEBSITE TE GEBRUIKEN sleutel vastzit en maak de klip aan de taille- band van uw kleding vast. Door onze website www.iFIT.com kunt u basis pro- Wanneer de aftelprocedure voorbij is zal Uw pro- gramma’s, geluid en video programma’s direct van inter-...
  • Page 25 DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING HOE HET KUSSEN (SCHOK)-SYSTEEM BIJ TE STELLEN Het bedieningspaneel biedt een informatie instelling die het aantal gebruikte uren op de loopband en het De loopband bevat een regelbaar kussen (schok)-sys- aantal gelopen mijlen op de loopband bijhoudt. Met de teem die het schokeffect vermindert als u op de loop- informatie instelling kunt u ook van mijlen per uur naar band loopt of...
  • Page 26: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en trek de stekker uit het stopcontact.
  • Page 27 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek de sluitknop naar links en houd hem in die po- sitie vast. Scharnier de loopband omlaag totdat het frame voorbij de pen op de sluitknop is. Sluitknop 2.
  • Page 28: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 29 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loopband minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de 8 à...
  • Page 30 PROBLEEM: De hartslag monitor werkt niet goed. OPLOSSING: a. Kijk bij PROBLEMEN MET DE BORSTKAS-SENSOR OPLOSSEN op pagina 8 wanneer de hartslag monitor niet goed werkt. b. Wanneer de hartslag monitor nog steeds niet goed werkt vervang dan de batterij. Zoek om de batterij te vervangen naar de deksel Deksel aan de achterkant van de sensor.
  • Page 31: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie WAARSCHUWING: te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden.
  • Page 32 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 33 ANNOTATIES...
  • Page 34: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. NETL9013.6 R0506A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Inleg voetkussentje Voor Beschermkapje Rechter Linker voetkussentje Loopoppervlak 2”...
  • Page 35 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Kapje van Verlengpoot Nylon Tussenring van de Arm Sticker met Waarschuwing Katrolbout Bout van Arm Katroltussenring 106* Montage van de Poot Katrol Ventilator Arm Tussenstuk Boekenhouder Linker Achter Voet Dosje met Ferriet Rechter Achter Voet Onderstel Schokdemper...
  • Page 36 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. NETL9013.6 R0506A Zie voor een beschrijving van de onderdelen de on- derdelenlijst op pagina 34 en 35 in de gebruiksaan- wijzing.
  • Page 37 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. NETL9013.6 R0506A...
  • Page 38: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER VAN HET PRODUKT (NETL9013.6) • de NAAM VAN HET PRODUKT (NordicTrack ® E 3100 loopband) • het SERIENUMMER VAN HET PRODUKT (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Netl9013.6

Table of Contents