Download Print this page

Weslo Cadence 450v Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence 450v Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL13606.1
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weslo Cadence 450v Treadmill

  • Page 1 Modelnummer WETL13606.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina Aandacht: U vindt een TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN, een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 11. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, ge- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- bruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of bruikers van de loopband voldoende op de...
  • Page 4 24. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog het bijregelen zoals beschreven is in deze goed vast zitten en verstevig ze indien nodig. handleiding. Verwijder nooit de motorkap ten- zij een technicus dat aangeeft. Ander onder- 25. Steek nooit iets in welke opening dan ook. houd dan datgene wat vermeld staat in deze handleiding moet door een technicus uitge- GEVAAR:...
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe WESLO ® CADENCE 55 loop- mocht u nog vragen hebben contact op met de winkel band gekozen heeft. De CADENCE 55 loopband is waar u de loopband heeft gekocht. Zorg ervoor dat u...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Aandacht: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 3. Met de hulp van een tweede persoon, til de Handleuningen (55, 56) op zodat de Basis (54) plat op de grond staat zoals getoond. Plaats de voorkant van het Onderstel (53) van de loop- band tussen de Handleuningen (55, 56) zoals getoond. Neem dan de lange draad aan de binnenkant van het laagste uiteinde van de Rechter Handleuning (raadpleeg de inzet-tekening).
  • Page 8 5. Draai het zuigeruiteinde van de Gasveer (101) naar de aangegeven positie. Verwijder de Veerklem (52) van het zuigeruiteinde van de Gasveer. Houder Breng dan het zuigeruiteinde van de Gasveer (101) op dezelfde lijn met de houder in het midden van het Onderstel (53).
  • Page 9 8. Steek het losse stuk van de Draadkoker (97) in de Rechter Staander (56). Maak dan de twee plastic opbind- draden rond de Draadkoker vast en snijd de uiteinden van de plastic opbinddraden af. Plastic Opbinddraden 9. Plaats het Bedieningspaneel (90) op de Rechter Staander (56) en de Linker Staander (niet getoond).
  • Page 10 TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN Haal deze kaart uit de handleiding en gebruik ze om de kleine onderdelen te identificeren tijdens de mon- tage. Bewaar deze GEDETAILLEERDE TEKENING/LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadpleging. Sterring voor de Sterring van Sterring voor het Dwarsstang (12)–2 Handleuning Onderstel...
  • Page 11 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL13606.1 R0606A Onder- Onder- Onder- Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Schakelbout van het (Niet gebruikt) Pakkingring Onderstel Sterring van de (Niet gebruikt) Bout voor de Staander Voorroller Controller Bout van de Ster-tussenring van de Transformator Handleuning Motor...
  • Page 12 WETL13606.1 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0606A...
  • Page 13: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEEL Sleutel Clip FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN Het bedieningspaneel van de loopband heeft verschil- De stekker in het stopcontact lende functies zodat u uw oefeningen doeltreffender steken (zie pagina 10). Zoek kunt maken. naar de aan/uit knop bij het Positie snoer van de Rechter U kunt wanneer u de handmatige instelling kiest de...
  • Page 15 Uw vordering op de piste en de drie displays HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE volgen. GEBRUIKEN De Piste [RACE De sleutel volledig in het bedieningspaneel TRACK]—De piste stelt steken. een afstand van 400 meter voor. De indicators Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op rond de piste zullen tij- pagina 11.
  • Page 16 Om de displays te resetten, druk op de Stoptoets, Elk programma bestaat uit 30 tijdsegmenten van verwijder de sleutel en steek de sleutel opnieuw in één minuut. U kunt een snelheid instellen voor elk het toestel bedieningspaneel. tijdsegment. Opmerking: U kunt dezelfde snelheid instellen voor twee of meer opeenvolgende tijd- Opgelet: Het bedieningspaneel kan de snelheid segmenten.
  • Page 17 DE HELLING VAN DE LOOPBAND VERANDEREN Verwijder om de helling aan te passen de pen voor de helling uit het rechter been voor de helling. Stel het Om de intensiteit van uw oefening te variëren kunt u been voor de helling op de gewenste hoogte en steek de helling van de loopband aanpassen.
  • Page 18: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. 1. Houd het metalen onderstel stevig vast op de plaats die door de pijl rechts wordt aangegeven.
  • Page 19 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Draai het onderstel totdat de grendel voorbij de veerslotpen is. Sluitpin Sluitknop Veerslotpen...
  • Page 20 PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 21 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- band minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEK- 5–7 cm KER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 22: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE HOE UW HARTSLAG TE METEN WAARSCHUWING: Om uw hartslag te meten, stop met uw oefening en Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig plaats twee vingers op uw pols zoals getoond. Tel uw ander oefenprogramma begint. Dit is bijzon- hartslag gedurende zes seconden en vermenigvuldig der belangrijk voor mensen ouder dan 35 of het resultaat met tien om uw hartslag te berekenen.
  • Page 23: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het produkt (WETL13606.1) • de NAAM van het produkt (WESLO ® CADENCE 55 loopband) • het SERIENUMMER VAN het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Cadence 55Wetl13606.1