Download Print this page
ProForm 500 Ekg Elliptical Gebruiksaanwijzing
ProForm 500 Ekg Elliptical Gebruiksaanwijzing

ProForm 500 Ekg Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 500 Ekg Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PFEVEL2785.0
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
product hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

loading

Summary of Contents for ProForm 500 Ekg Elliptical

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnummer PFEVEL2785.0 Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ...........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3 PFEVEL2785.0. Het serienummer En de unieke PROFORM 500 EKG valt op door een bevindt zich op een sticker op de elliptische trainer weerstand die u kunt bijstellen en een gemakkelijk te (zie kaft van deze handleiding).
  • Page 4 MONTAGE De montage van deze elliptische trainer moet door twee mensen gebeuren. Plaats de elliptische trainer op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de elliptische trainer volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde imbussleutel, uw eigen kruiskop schroevendraaier twee engelse sleutels en, een rubber hamer Gebruik de hieronder getoonde tekeningen om tijdens de montage de kleine onderdelen te herkennen.
  • Page 5 2. Maak terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt de Achterste Stabilisator (28) aan het Onderstel vast met twee M8 x 53mm Bouten met Ronde Kop (34) twee M8 Tussenringen (48), en twee M8 Nylon Borgmoeren (38). 3.
  • Page 6 5. Sluit, terwijl de tweede persoon de Staander (2) bij het Onderstel (1) vasthoudt zoals aangegeven, de Pas op dat Bovenste Draad (44) aan op de Sensordraad (53). wanneer U de Staander Stop het overschot aan draad in het Onderstel (1). insteekt de dra- Schuif de Staander (2) op het Onderstel.
  • Page 7 7. Zoek naar de Linker Pedaalarm (11). Maak een Pedaal (13) aan de Linker Pedaalarm zoals getoond vast met twee M6 x 48mm Schroeven met Platte Koppen (36). Maak het andere Pedaal aan de Rechter Pedaalarm (niet getoond) vast op dezelfde manier. 8.
  • Page 8 HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE OP DE ELLIPTISCHE TRAINER TE OEFENEN Houdt u vast aan de handvaten en stap voorzichtig op het laagste pedaal om de elliptische trainer te gebrui- ken. Stap vervolgens op het andere pedaal. Duw op de pedalen tot u een vloeiende beweging bereikt.
  • Page 9 HOE HET BEDIENINGSPANEEL GEBRUIKEN Ventilator Toets Display Toetsen On/Reset Toets Weerstand Toetsen Het gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel biedt Volg uw vorderingen op de kleine en grote een reeks opties aan die u zullen helpen om het display. meest uit uw oefeningen te halen. Volg de instructies hieronder om het bedieningspaneel te gebruiken.
  • Page 10 Druk om alleen de afge- STANCE in het grote display verschijnt. Zorg Upper Button legde afstand óf de ver- ervoor dat het woord SCAN niet verschijnt. Druk bruikte calorieën of vetca- op de bovenste toets tot het woord SCAN ver- lorieën te bekijken zolang schijnt om zowel de snelheid als de weerstands- op de bovenste toets aan...
  • Page 11 De ventilator aanschakelen als u dat wilt. Het bedieningspaneel zal automatisch uitgaan wanneer u klaar bent met uw oefening. Druk op de ven- tilator toets om Wanneer de pedalen gedurende een paar secon- de ventilator op den niet bewogen worden zal de display stoppen lage snelheid te en de tijd op de grote display opflikkeren.
  • Page 12 ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de elliptische trainer regel- Bekijk vervolgens de tekening hieronder getoond en matig en draai ze goed vast. Vervang versleten zoek naar de Snelheidssensor (53). Draai de aangege- onderdelen meteen. ven M4 x 16mm Schroef (42) los maar verwijder deze niet.
  • Page 13 RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE De volgende richtlijnen zullen u helpen bij het plannen Tijdens de eerste minuten van uw oefening gebruikt uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas van uw oefenprogramma. Vergeet niet dat een goede na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als voeding en voldoende rust essentieel zijn voor opti- male resultaten.
  • Page 14 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEL2785.0 R0506A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Tussenring van het Vliegwiel Staander Set Bouten voor de Pedaalarm Linker Zijschild M8 x 22mm Schroef met Platte Kop Rechter Zijschild M4 x 16mm Schroef Armhendel M4 x 20mm Schroef Linker Handvat Bovenste Draad Montage voor het Tussenwiel...
  • Page 15 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PFEVEL2785.0 R0506A 30 31 51 15...
  • Page 16 Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PFEVEL2785.0) • de NAAM van het product (PROFORM 500 EKG elliptische trainer) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevel2785.0