Hyundai RTC 182 SURIP Instruction Manual
Hyundai RTC 182 SURIP Instruction Manual

Hyundai RTC 182 SURIP Instruction Manual

Turntable with cd/mp3 player
Hide thumbs Also See for RTC 182 SURIP:
Table of Contents

Advertisement

Available languages
  • EN

Available languages

  • ENGLISH, page 36

Quick Links

RTC 182 SURIP
NÁVOD K POUŽITÍ / NÁVOD NA POUŽITIE
INSTRUKCJA OBSŁUGI / INSTRUCTION MANUAL
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
GRAMOFONEM SCD/MP3 PŘEHRÁVAČ
GRAMOFÓNOM SCD/MP3 PREHRÁVAČ
GRAMOFON Z ODTWARZACZEM CD/MP3
TURNTABLE WITH CD/MP3 PLAYER
LEMEZJÁTSZÓ, CD/MP3 LEJÁTSZÓVAL

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Hyundai RTC 182 SURIP

  • Page 1 RTC 182 SURIP NÁVOD K POUŽITÍ / NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI / INSTRUCTION MANUAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS GRAMOFONEM SCD/MP3 PŘEHRÁVAČ GRAMOFÓNOM SCD/MP3 PREHRÁVAČ GRAMOFON Z ODTWARZACZEM CD/MP3 TURNTABLE WITH CD/MP3 PLAYER LEMEZJÁTSZÓ, CD/MP3 LEJÁTSZÓVAL...
  • Page 2: Popis Ovládacích Prvků

    POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1. DUST COWER = horní víko chránící přehrávač před prachem a nečistotami 2. CD PLAY/PAUSE/STOP BUTTON = tlačítko pro spuštění, přerušení nebo zastavení přehrávání CD 3. CD SKIP UP / DOWN BUTTON = tlačítko pro posun o stopu vpřed nebo vzad na CD 4.
  • Page 3: Poslech Rádia

    27. LINE OUT SOCKET = zdířka pro propojení s vnějším zařízení (např. HI-FI systém) 28. SPEAKER TERMINAL (L/R) = zdířka pro připojení levého a pravého reproduktoru 29. FM ANTENA = anténa pro příjem signálu velmi krátkých vln FM 30. AUTO STOP SWITCH = přepínač automatického vypnutí rotace otočného talíře u gramofonu 31.
  • Page 4: Přehrávání Audio Cd

    Příjem signálu v pásmu FM a FM-STEREO Tlačítko pro výběr rádiových pásem „RADIO BAND SELECTOR“ (16) nastavte do polohy „FM“. Stanice jsou přijímány v režimu „MONO“. Pokud je příjem „STEREO“ signálu slabý, je vhodnější přijímat jej v režimu „MONO“. Pro příjem v režimu „STEREO“ nastavte tlačítko pro výběr rádi- ových pásem „RADIO BAND SELECTOR“...
  • Page 5 Přehrávání CD se soubory ve formátu MP3 / WMA 1. Stiskem tlačítka „FOLDER UP BUTTON“ (4) dojde k posunu o složku s MP3 soubory vpřed. 2. Stiskem tlačítka „SKIP UP / DOWN BUTTON“ (3) si zvolte požadovanou stopu. Po stisku tlačítka se číslo aktuální...
  • Page 6 Přehrávání skladeb uložených do paměti = RANDOM Režim vypnutí = ----- Režim opakovaného přehrávání „REPEAT PLAY“ Tato funkce umožňuje opakovaný poslech vybraných skladeb nebo složek. Režim přehrávání úvodních deseti sekund z každé skladby „INTRO MODE“ (na dálkovém ovladači). Tato funkce umožňuje poslech úvodních 10 vteřin z každé skladby. Lze tím ušetřit čas při hledání požadované...
  • Page 7 PŘEHRÁVÁNÍ SOUBORŮ VE FORMÁTU MP3 / WMA Z MÉDIA VYBAVENÉHO USB PORTEM NEBO Z PAMĚŤOVÉ KARTY SD / MMC Přehrávač je schopen dekódovat a přehrávat všechny soubory ve formátu MP3 / WMA, které jsou uloženy na paměťovém médiu vybaveném USB portem nebo na paměťové SD / MMC kartě. 1.
  • Page 8 III. Převod stop naprogramovaných v paměti 1. Vložte CD potištěnou stranou vzhůru do mechaniky a poté zavřete její dvířka. 2. Vyberte požadované stopy a postupujte stejným způsobem jako při jejich ukládání do paměti. Poté stiskněte tlačítko „PLAY / PAUSE / STOP BUTTON“ (2) a spusťte přehrávání. 3.
  • Page 9: Skip Forward / Backward

    2) Tlačítko pro volbu funkcí „FUNCTION SELECTOR“ (15) přepněte do polohy „PHONO“ a setrvejte v režimu „STOP“. 3) Stiskněte tlačítko „INFO“ a LCD displej zobrazí přednastavenou sazbu BIT RATE (128 KBPS). 4) Tlačítkem „SKIP UP / DOWN BUTTON“ (3) vyberte požadovanou hodnotu BIT RATE pro převod.
  • Page 10 GRAMOFON Poznámky - Sejměte ochranný kryt jehly. - Před použitím se ujistěte, že raménko přenosky je odděleno a následně opět zajištěno. 1. Tlačítko „FUNCTION SELECTOR“ (15) nastavte do polohy „PHONO“. 2. V závislosti na typu přehrávaného záznamu nastavte volič rychlosti na patřičnou hodnotu. 3.
  • Page 11: Dálkový Ovladač

    DÁLKOVÝ OVLADAČ Vložení baterie Baterie není součástí přehrávače. Infračervený přenašeč signálu dálkového ovladače potřebuje pro provoz 2x AAA baterie. Popis tlačítek OPEN/CLOSE: Pokud chcete otevřít zásuvku disku, stiskněte tlačítko OPEN/CLOSE. Pokud chcete zavřít zásuvku disku, stiskněte znovu tlačítko OPEN/CLOSE. 2. INFO = Stiskněte v režimu CD / USB pro výběr převodní sazby BIT RATE.
  • Page 12: Technické Specifikace

    Hmotnost (NETTO): 4,4 kg ZMĚNA TECHNICKÉ SPECIFIKACE VÝROBKU VYHRAZENA VÝROBCEM. Informace o výrobku a servisní síti najdete na internetové adrese www.hyundai-electronics.cz VAROVÁNÍ: NEVYSTAVUJTE SPOTŘEBIČ DEŠTI NEBO VLHKOSTI ABYSTE PŘEDEŠLI VZNIKU POŽÁRU NEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM. VŽDY SPOTŘEBIČ VYPNĚTE ZE ZÁSUVKY KDYŽ JEJ NEPOUŽÍVÁTE NEBO PŘED OPRAVOU.
  • Page 13: Popis Ovládacích Prvkov

    POPIS OVLÁDACÍCH PRVKOV 1. DUST COWER = horní veko chrániaci prehrávač pred prachom a nečistotami 2. CD PLAY/PAUSE/STOP BUTTON = tlačidlo pre spustenie, prerušenie alebo zastavenie prehrávania CD 3. CD SKIP UP / DOWN BUTTON = tlačidlo pre posun o stopu vpred alebo vzad na CD 4.
  • Page 14: Počúvanie Rádia

    27. LINE OUT SOCKET = otvor pre prepojenie s vonkajším zariadením (napr. HI-FI systém) 28. SPEAKER TERMINAL (L/R) = otvor pre pripojenie ľavého a pravého reproduktoru 29. FM ANTENA = anténa pre príjem signálu veľmi krátkych vĺn FM 30. AUTO STOP SWITCH = prepínač automatického vypnutia rotácie otočného tanieru u gramofónu 31.
  • Page 15: Prehrávanie Audio Cd

    Príjem signálu v pásme FM a FM-STEREO Tlačidlo pre výber rádiových pásiem „RADIO BAND SELECTOR“ (16) nastavte do polohy „FM“. Stanice sú prijímané v režime „MONO“. Pokiaľ je príjem „STEREO“ signálu slabý, je vhodnejšie prijímať ho v režime „MONO“. Pre príjem v režime „STEREO“ nastavte tlačidlo pre výber rádiových pásiem „RADIO BAND SELECTOR“...
  • Page 16 Prehrávanie CD sa súbory vo formáte MP3 / WMA 1. Stiskom tlačidla „FOLDER UP BUTTON“ (4) dôjde k posunu o zložku s MP3 súbormi vpred. 2. Stiskom tlačidla „SKIP UP / DOWN BUTTON“ (3) si zvoľte požadovanú stopu. Po stisku tlačidla sa číslo aktuálnej stopy na displeji bude priebežne meniť.
  • Page 17 Indikátor jednotlivých režimov na LCD displeji: Režim prehrávanie = Informácie na LCD displeji: Prehrávanie jednej skladby = Prehrávanie všetkých skladieb = Prehrávanie súborov v jednej zložke = Prehrávanie úvodných desiatich sekúnd z každej skladby = INTRO Prehrávanie skladieb uložených do pamäte = RANDOM Režim vypnutí...
  • Page 18 PREHRÁVANIE SÚBOROV VO FORMÁTE MP3 / WMA Z MÉDIA VYBAVENÉHO USB PORTOM ALEBO Z PAMÄŤOVEJ KARTY SD / MMC Přehrávač je schopen dekódovat a přehrávat všechny soubory ve formátu MP3 / WMA, které jsou uloženy na paměťovém médiu vybaveném USB portem nebo na paměťové SD / MMC kartě.
  • Page 19 III. Prevod stôp naprogramovaných v pamäti 1. Vložte CD potlačenou stranou hore do mechaniky a potom zavrite jej dvierka. 2. Vyberte požadované stopy a postupujte rovnakým spôsobom ako pri ich ukladaní do pamä- te. Potom stlačte tlačidlo „PLAY / PAUSE / STOP BUTTON“ (2) a spusťte prehrávanie. 3.
  • Page 20 C) VÝBER BIT RATE (NA DIAĽKOVOM OVLÁDAČI) 1) Pri prevode súborov z disku CD alebo gramofónovej dosky na USB médium si môžete zvoliť požadovanú sadzbu kvality prevedeného záznamu BIT RATE. Vybrať si možno zo škály v rozmedzí 32 / 64 /96 /128 / 192 / 256 KBPS. 2) Tlačidlo pre voľbu funkcií...
  • Page 21 GRAMOFÓN Poznámky - Vyberte ochranný kryt ihly. - Pred použitím sa uistite, že ramienko prenosky je oddelené a následne opäť zaistené. 1. Tlačidlo „FUNCTION SELECTOR“ (15) nastavte do polohy „PHONO“. 2. V závislosti na typu prehrávaného záznamu nastavte volič rýchlosti na patričnú hodnotu. 3.
  • Page 22: Diaľkový Ovládač

    DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ Vloženie batérie Batérie nie sú súčasťou prehrávača. Infračervený prenášač signálu diaľkového ovládača potrebuje pre prevádzku 2x AAA batérie. Popis tlačidiel OPEN/CLOSE: Ak chcete otvoriť zásuvku disku, stlačte tlačidlo OPEN/CLOSE. Ak chcete zavrieť zásuvku disku, stlačte znovu tlačidlo OPEN/CLOSE. 2.
  • Page 23: Technická Špecifikácia

    Hmotnosť (NETTO): 4,4 kg VÝROBCA SI VYHRADZUJE PRÁVO NA ZMENU TECHNICKEJ ŠPECIFIKÁCIE VÝROBKU. Informácie o výrobku a servisnej sieti nájdete na internetovej adrese www.hyundai-electronics.sk VAROVANIE: NEVYSTAVUJTE SPOTREBIČ DAŽĎU ALEBO VLHKOSTI, ABY STE PREDIŠLI VZNIKU POŽIARU ALEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PRÚDOM. PRED OPRAVOU ALEBO VŽDY, KEĎ...
  • Page 24: Opis Elementów Sterujących

    OPIS ELEMENTÓW STERUJĄCYCH 1. DUST COWER = górna obudowa chroniąca odtwarzacz przed kurzem i zanieczyszczeniem 2. CD PLAY/PAUSE/STOP BUTTON = przycisk włączenia, pauzy lub zatrzymania odtwarzania CD 3. CD SKIP UP / DOWN BUTTON = przycisk przesunięcia o ścieżkę do przodu lub do tyłu na CD 4.
  • Page 25: Słuchanie Radia

    27. LINE OUT SOCKET = gniazdko do podłączenia z zewnętrznym urządzeniem (np. HI-FI system) 28. SPEAKER TERMINAL (L/R) = gniazdko do podłączenia lewego i prawego głośnika 29. FM ANTENA = antena do odbioru sygnału bardzo krótkich fal FM 30. AUTO STOP SWITCH = przełącznik automatycznego wyłączenia rotacji obrotowego talerza w gramofonie 31.
  • Page 26 Odbiór sygnału w paśmie FM i FM-STEREO Przycisk do wybrania pasm radiowych „RADIO BAND SELECTOR” (16) ustaw do pozycji „FM”. Stacje są odbierane w trybie „MONO”. Jeżeli odbiór jest „STEREO” sygnał jest słaby, lepiej jest odbierać w trybie „MONO”. Do odbioru w trybie „STEREO” ustaw przycisk wybrania pasm radiowych„RADIO BAND SELECTOR”...
  • Page 27 Odtwarzanie CD z plikami w formacie MP3 / WMA 1. Przez naciśnięcie przycisku „FOLDER UP BUTTON” (4) dojdzie do przesunięcia o folder z plikami MP3 do przodu. 2. Naciskając przycisk „SKIP UP / DOWN BUTTON” (3) wybierz żądaną ścieżkę. Po naciśnięciu przycisku będzie się...
  • Page 28 Wskaźnik poszczególnych trybów na displeju LCD: Tryb odtwarzania = Informacje na displeju LCD: Odtwarzanie jednego utworu = Odtwarzanie wszystkich utworów = Odtwarzanie plików w jednym folderze = Odtwarzanie początkowych dziesięciu sekund z każdego utworu = INTRO Odtwarzanie utworów ułożonych w pamięci = RANDOM Tryb wyłączenia = ----- Tryb powtórnego odtwarzania „REPEAT PLAY”...
  • Page 29 ODTWARZANIE PLIKÓW W FORMACIE MP3 / WMA Z URZĄDZENIEM WYPOSAŻONYM W PORT USB LUB Z KARTY PAMIĘCIOWEJ SD / MMC Odtwarzacz jest zdolny dekodować i odtwarzać wszystkie pliki w formacie MP3 / WMA, które są ułożone na medium pamięciowym posiadającym port USB lub na karcie SD / MMC. 1.
  • Page 30 III. Przekształcenie ścieżek zaprogramowanych w pamięci 1. Włóż CD drukowaną stroną do góry do mechaniki a potem zamknij kieszeń. 2. Wybierz żądane ścieżki i postępuj takim samym sposobem jak przy ich układaniu do pamię- ci. Potem naciśnij przycisk „PLAY / PAUSE / STOP BUTTON” (2) i włącz odtwarzanie. 3.
  • Page 31 C) WYBÓR BIT RATE - PRZEPŁYWNOŚCI (NA PILOCIE ZDALNEGO STEROWANIA) 1) Przy przekształceniu plików z płyt CD lub płyty gramofonowej na medium USB możesz wybrać daną jakość przekształconego zapisu BIT RATE. Można wybrać ze skali w przedziale 32 / 64 /96 /128 / 192 / 256 KBPS. 2) Przycisk wyboru funkcji „FUNCTION SELECTOR”...
  • Page 32 GRAMOFON Uwagi - Zdejmij ochronną osłonę igły. - Przed zastosowaniem upewnij się, że ramię adaptera jest oddzielone i następnie ponownie zabezpieczone 1. Przycisk „FUNCTION SELECTOR” (15) ustaw do pozycji „PHONO”. 2. W zależności od typu odtwarzanego zapisu ustaw guzik prędkości na odpowiednią wartość. 3.
  • Page 33: Pilot Zdalnego Sterowania

    PILOT ZDALNEGO STEROWANIA Włożenie baterii W odtwarzaczu nie znajdują się baterie. Infraczerwony przenośnik sygnału pilota potrzebuje do eksploatacji 2x AAA baterie. Opis przycisków OPEN/CLOSE: Aby otworzyć szufladę naciśnij OPEN/CLOSE. Aby zamknąć szufladę naciśnij OPEN/CLOSE ponownie. 2. INFO = Naciśnij w trybie CD / USB w celu wybrania wartości BIT RATE.
  • Page 34 4,4 kg ZMIANA SPECYFIKACJI TECHNICZNEJ PRODUKTU ZASTRZEŻONA PRZEZ PRODUCENTA. Więcej informacji dotyczących urządzenia oraz serwisu znajduje się na naszej stronie internetowej www.hyundai-electronics.pl OSTRZEŻENIE: ABY UNIKNĄĆ NIEBEZPIECZEŃSTWA POŻARU LUB PORAŻENIA PRĄDEM ELEKTRYCZNYM, NIE WOLNO WYSTAWIAĆ SPRZĘTU NA DZIAŁANIE DESZCZU BĄDŹ WILGOCI. URZĄDZENIE ODBIORCZE ZAWSZE WYŁĄCZYĆ...
  • Page 35: Location Of Controls

    LOCATION OF CONTROLS 1. DUST COVER 2. CD PLAY/PAUSE/STOP BUTTON 3. CD SKIP UP / DOWN BUTTON 4. MP3 FOLDER UP BUTTON 5. REPEAT/INTRO/RANDOM BUTTON 6. SOURCE BUTTON 7. VOLUME UP KNOB (+) 8. VOLUME DOWN KNOB (-) 9. RECORD BUTTON 10.
  • Page 36: Top Cover Assembly

    27. LINE OUT SOCKET 28. SPEAKER TERMINAL (L/R) 29. FM ANTENNA 30. AUTO STOP SWITCH 31. AC CORD CAUTION: - Usage of controls or adjustments or performance of procedures other than those specified here in may resulte in hazardous radiation exposure. - This unit should not be adjusted or repaired by anyone except qualified service personnel.
  • Page 37 FM & FM-STEREO RECEPTION Set the radio band selector (16) at “FM” position. Programs are received in mono mode. In particular when stereo signal are weak. It is preferable to receive the program in mono. Set the radio band selector (16) at “FM-ST” position for receiving stereo programs. The FM-stereo led indicator (19) will light up to show fm stereo program is receiving.
  • Page 38 FOR MP3/WMA DISC 1. Press “FOLDER” button (4), the folder no. Will goes up 2. Press “SKIP UP” or skip down (3) button, the track no. change. 3. When the desired track is being selected, press the CD “PLAY/PAUSE/STOP” button (2) to start playback.
  • Page 39: Repeat Play

    REPEAT PLAY You can listen the desired tracks or folder repeatedly by this function. Intro play (by remote control) You can listen the beginning (10 seconds) of each track in a cd by this function & saving your time to search the desire song. RANDOM PLAY You can listen all the tracks or folder in a random order by this function.
  • Page 40 PLAYBACK OF MP3/WMA SONG VIA USB STORAGE MEDIA OR MEMORY CARD CONNECTING The system is able to decode and playback all MP3 /WMA file which stored in the memory media with USB connecting port or SD/MMC memory card. 1. Set function selector (15) at CD/USB mode and then press source button (6) to select “USB or CARD”...
  • Page 41 III) ENCODING BY PROGRAM 1. Place a CD with the printed side facing up inside the tray & then close the co door 2. Select the desire tracks by following “cd disc programming” procedures. Then press “CD PLAY/PAUSE/STOP” button (2) to start playback. 3.
  • Page 42 C) ENCODING BITRATE (BY REMOTE HANDSET) 1) You can select the desired bitrate during encoding from CD or phono to USB, the selectable range from 32 / 64 /96 /128 / 192 / 256 kbps. 2) Set in “ PHONO” function (15) & remain stop mode. 3) Press the “INFO”...
  • Page 43 PHONO NOTED: - Remove the stylus protector. - Be sure that the tone arm is being detached from the tone arm rest before operating and re-secured again afterwards. 1. Select to “PHONO” function from function selector (15) 2. Set the speed selector to the proper position depending on the record to be played. 3.
  • Page 44: Remote Control Transmitter

    REMOTE CONTROL TRANSMITTER BATTERY INSTALLATION (BATTERY NOT PROVIDED) THE INFRA-RED TRANSMITTER REQUIRES 2 PC AAA SIZE BATTERY FOR OPERATION BUTTON DESCRIPTION OPEN/CLOSE: TO OPEN THE DISC TRAY, PRESS OPEN/ CLOSE. TO CLOSE THE DISC TRAY, PRESS OPEN/CLOSE AGAIN. 2) INFO = IN CD/USB STOP MODE, PRESS TO SELECT ENCODING BITRATE 3) REC = IN CD OR PHONO MODE, PRESS TO ACTIVE RECRRDING FUNCTION...
  • Page 45: Specifications

    Hereby, ETA a.s. declares that the radio equipment type RTC182SURIP is in compliance with Directive 2014/53/EU. The full text of the EU declaration of conformity is available at the following internet address: http://www.hyundai-electronics.cz/declaration_of_conformity EN - 45...
  • Page 46 KÉSZÜLÉK RÉSZEI 1. Porvédő fedél 2. CD Lejátszás/Pillantállj/Leállítás gomb 3. CD léptetés előre és léptetés hátra gombok 4. MP3 egy mappaszintet visszaléptető gomb 5. Ismétlés/Intro/Véletlen kiválasztás gomb 6. Forrás gomb 7. Hangerő fel gomb (+) 8. Hangerő le gomb (-) 9.
  • Page 47: Használat Előtt

    FIGYELMEZTETÉS: - az itt leírtaktól eltérő használat, beállítások és funkciók veszélyes sugárzást okozhatnak - a terméket csak szakember javíthatja HASZNÁLAT ELŐTT Beüzemelés - csomagoljon ki minden alkatrészt és távolítsa el a védőanyagokat - ne csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz, amíg nem ellenőrizte annak feszültségét és nem végezte el az összes bekötést - ne takarja el a szellőzőnyílásokat és győződjön meg arról, hogy a készülék körül van néhány centiméter szabad hely a szellőzés érdekében...
  • Page 48 FM és FM-Stereo vétel Állítsa a hullámsáv választót (16) „FM” pozícióba. A programokat ekkor mono módban fogja. Ez akkor fontos, ha a sztereo jel gyenge. Állítsa a hullámsáv választó gombot (16) „FM-ST” pozícióba, hogy az adásokat sztereóban fogja. Ha FM sztereo adást fog, kigyullad az FM Stereo LED visszajelző...
  • Page 49 MP3 és WMA lemez lejátszása 1. Nyomja meg a könyvtár választó gombot (4), a kijelzőn megjelenik a könyvtár 2. Nyomja meg a léptetés felfelé vagy lefelé gombot (3) a dal kiválasztásához 3. Ha kiválasztotta a kívánt dalt, nyomja meg a Lejátszás/Megállítás/Leállítás (2) gombot a lejátszás megkezdéséhez ID3 (Dalcím/Album címe) funkció...
  • Page 50 Ismételt lejátszás A kívánt dalt vagy könyvtárat többször is meghallgathatja INTRO lejátszása (távirányítóval) Minden dal első 10 másodpercét hallgathatja meg, ezzel is időt spórolva a keresés során Véletlen kiválasztás Ezzel a funkcióval a dalokat vagy könyvtárakat véletlen sorrendben hallgathatja meg CD lemez program összeállítás (távirányítóval) 32 dalt választhat CD lemezről vagy MP3 állományokból, melyeket tetszés szerinti sorrendben hallgathat meg.
  • Page 51 CD ÉS LEMEZJÁTSZÓ LEJÁTSZÁS RÖGZÍTÉSE MP3 ÁLLOMÁNYBA A készülék alkalmas CD lemezről és hagyományos lemezről MP3 formátumban rögzíteni a dalokat USB tároló eszközre vagy memória kártyára (SD/MMC). A) Mentés CD-ről Egy dal mentése 1. Indítsa el a rögzíteni kívánt dal lejátszását 2.
  • Page 52 B) Mentés hanglemezről 1) Állítsa a módot „Phono” állásba (Lemezjátszó) és nyomja meg a „RECORD” gombot (9) közvetlenül ezután. 2) Az LCD kijelzőn megjelenik az USB felirat, villogni kezd, ezután megjelenik a „ “és a „ “ jel, melyek néhány másodperc elteltével villogni kezdenek. Ekkor indul a rögzítési eljárás. 3) Indítsa el a rögzíteni kívánt dal lejátszását a lemezjátszón 4) A rögzítés végeztével tartsa lenyomva a „Record”...
  • Page 53 USB eszköz/Memória kártya eltávolítása Első lépésként kapcsolja ki a készüléket vagy váltson CD, AUX vagy TUNER módba. USB eszköz esetén húzza ki azt a csatlakozóból, memória kártya esetén nyomja meg a készülék irányába, ekkor kilökődik a helyéről és kihúzhatja. LEMEZJÁTSZÓ Megjegyzés: - távolítsa el a hangszedő...
  • Page 54 TÁVIRÁNYÍTÓ Elem behelyezése (nem tartozék) Az infravörös távirányító működéséhez 2 db AAA méretű elemre van szükség Gombok leírása OPEN/CLOSE: A lemeztartó fiók kinyitásához nyomja meg az OPEN/CLOSE gombot. A fiók bezárásához ismét nyomja meg az OPEN/CLOSE gombot. 2. INFO: CD/USB leállított módban nyomja meg a rögzítési bitráta beállításához 3.
  • Page 55: Műszaki Adatok

    üzlethez, ahol a terméket megvásárolta! Ezáltal az ETA a.s. kijelenti, hogy a RTC182SURIP típusú rádióberendezések megfelelnek a 2014/53/EU irányelvnek. Az EU-megfelelőségi nyilatkozat teljes szövege a következő internetes címen érhető el: http://www.hyundai-electronics.cz/declaration_of_conformity HU - 55...
  • Page 56 Licensed by Hyundai Corporation, Korea...

Table of Contents