Download Print this page

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

EN
HEATING
CONVECTION HEATER
Model: VHS-20CT
Instruction manual
230V~50Hz
750W/1250W/2000W

Advertisement

loading

Summary of Contents for VOV VHS-20CT

  • Page 1 HEATING CONVECTION HEATER Model: VHS-20CT Instruction manual 230V~50Hz 750W/1250W/2000W...
  • Page 2 READ AND RETAIN THESE INSTRUCTIONS FOR FUTURE REFERENCE GENERAL SAFETY DO NOT COVER, RESTRICT AIR INLET/OUT OR USE TO DRY CLOTHES. DO NOT USE WITHOUT FEET ATTACHED. ONLY USE IN THE UPRIGHT POSITION ON A FLAT LEVEL SURFACE. THE SURFACE OF THIS FAN HEATER IS NOT CLOSELY SUPERVISE ANY CHILDREN AND PETS IN USING.
  • Page 3: Cleaning And Maintenance

    CLEANING AND MAINTENANCE To maximum the efficiency of the heater cleans regularly. Switch power switches to “OFF” position, unplug and allow the heater to cool. Wipe surfaces with a soft cloth. Do not use detergent or abrasives as this with scratch the surface. Ensure the intake grills free front dust, as this will reduce the airflow.
  • Page 4 HEATING KONVEKTOR Model: VHS-20CT Návod na použitie...
  • Page 5 230V~50Hz 750W/1250W/2000W PREČÍTAJTE SI A USCHOVAJTE TIETO POKYNY PRE BUDÚCE POTREBY VŠEOBECNÉ BEZPEČNOSTNÉ POKYNY NEZAKRÝVAŤ, NEOBMEDZOVAŤ VZDUCHOVÉ VSTUPY/ VÝSTUPY ANI NEPOUŽÍVAJTE PRE SUŠENIE PRÁDLA. NEPOUŽÍVAJTE BEZ PRIPEVNENÝCH KOLIESOK. POUŽÍVAJTE JEDINE VO VZPRIAMENEJ POLOHE NA ROVNOM STABILNOM POVRCHU. JE POTREBNÝ DOSTATOČNÝ DOZOR, KEĎ JE PRÍSTROJ POUŽÍVANÝ V BLÍZKOSTI DETÍ ALEBO DOMÁCICH ZVIERAT, PRETOŽE SA JEHO POVRCH STÁVA HORÚCI POČAS POUŽÍVANIA.
  • Page 6: Čistenie A Údržba

    zabraňujúce prúdeniu vzduchu pred opätovným použitím konvektora. Ak automatický istič pracuje opakovane, kontaktujte kvalifikovaného elektrikára pre radu. POZNÁMKY Pre maximálny úžitok, zatvorte okná a dvere, keď je konvektor používaný. Nezakrývajte ventilačné otvory, pretože toto môže zapríčiniť prehrievanie a aktivuje istič. ČISTENIE A ÚDRŽBA Čistite konvektor pravidelne pre získanie jeho maximálnej výkonnosti.
  • Page 7 HEATING KONVEKTOR Model: VHS-20CT Návod k použití...
  • Page 8 230V~50Hz 750W/1250W/2000W PREČÍTAJTE SI A USCHOVAJTE TIETO POKYNY PRE BUDÚCE POTREBY VŠEOBECNÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NEZAKRÝVAT, NEOBMEZOVAT VZDUCHOVÉ VSTUPY/ VÝSTUPY ANI NEPOUŽÍVEJTE PRO SUŠENÍ PRÁDLA. NEPOUŽÍVEJTE BEZ PŘIPEVNĚNÝCH KOLEČEK. POUŽÍVEJTE JEDINĚ VE VZPŘÍMENÉ POLOZE NA ROVNÉM STABILNÍM POVRCHU. JE POTŘEBNÝ DOSTATEČNÝ DOZOR, KDYŽ JE PŘÍSTROJ POUŽÍVANÝ V BLÍZKOSTI DĚTÍ ANEBO DOMÁCÍCH ZVÍŘAT, PROTOŽE SE JEHO POVRCH STÁVÁ...
  • Page 9: Čistění A Údržba

    POZNÁMKY Pro maximální užitek, zatvořte okna a dveře, když je konvektor používaný. Nezakrývejte ventilační otvory, protože toto může zapříčinit přehřívaní a aktivuje jistič. ČISTĚNÍ A ÚDRŽBA Čistěte konvektor pravidelně pro získaní jeho maximální výkonnosti. Přepnete vypínače do pozice “OFF”, odpojte ze zásuvky a ponechejte vychladnut. Utřete povrch jemnou tkaninou.
  • Page 10 HEATING KONVEKTOR Model: VHS-20CT Uputstvo...
  • Page 11 230V~50Hz 750W/1250W/2000W MOLIMO PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTSTVO ZA UPOTREBU I SAČUVAJTE GA Upozorenje Nemojte prekrivati vazdušni ispust niti ga koristiti za sušenje veša. Ne koristiti dok grijalicu ne postavite na noge. Koristiti samo u ispravnom položaju, postavljenju na ravnu površinu. Ovo sredstvo bez posebnog nadzora ne smiju koristiti djeca. Ne koristiti uz blizini zapaljivih materijala ili materijala osjetljivih na toplotu.
  • Page 12 Očistite ulazne vazdušne ventile od prašine. To uradite mekom krpom ili usisivačem. Prije nego što je ponovo uključite, sačekajte da se grijalica potpuno osuši. Postavljanje na zid Grijalica je opremljena sa dva para nosača za zid. Potrebno je izbušiti 2 rupe u ztidu sa horizontalnim razmakom od 418mm, da bi se postavili gornji nosači.