Honda Compact navigation System Handleiding

Compact navigatiesysteem
Hide thumbs Also See for Compact navigation System:
Table of Contents

Advertisement

Honda compact
navigatiesysteem
190-00744-35.indd 1
12/15/2006 4:22:18 PM

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Honda Compact navigation System

  • Page 1 Honda compact navigatiesysteem 190-00744-35.indd 1 12/15/2006 4:22:18 PM...
  • Page 2 © 2006 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, VS Tel.: +1 913/397 8200 of +1 800/800 1020 Fax: + 1 913/397 8282 Alle rechten voorbehouden. Behoudens voor zover uitdrukkelijk hierin voorzien, mag geen enkel deel van deze handleiding worden vermenigvuldigd, gekopieerd, overgedragen, verspreid, gedownload of opgeslagen in enig opslagmedium voor enig doel zonder vooraf de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Garmin te hebben verkregen.
  • Page 3 oorwoord oorwoord Hartelijk dank dat u het Honda compact navigatiesysteem hebt aangeschaft. Uitleg van de handleiding Wanneer u wordt gevraagd ergens op te tikken, raakt u met uw vinger een item op het scherm aan. Er worden pijltjes (>) in de tekst weergegeven. Deze geven aan dat u achtereenvolgens op een aantal items op het scherm van het Honda compact navigatiesysteem moet tikken.
  • Page 4: Table Of Contents

    nhoudsopgaVe nhoudsopgaVe Voorwoord ... i Uitleg van de handleiding ... i Tips en snelkoppelingen ...iv Aan de slag ... 1 Wat zit er in de doos? ... 1 Het Honda compact navigatiesysteem in de houder plaatsen ... 2 De houder van het voetstuk verwijderen ... 2 Basisbediening ...
  • Page 5 Bluetooth -technologie gebruiken ... 26 ® Een nummer bellen ... 27 Een plaats bellen ... 28 Een oproep ontvangen ... 28 Wisselgesprek gebruiken ... 29 Audio overdragen naar uw telefoon... 29 Het telefoonboek gebruiken... 29 De oproepinfo gebruiken ... 29 Naar huis bellen ...
  • Page 6: Tips En Snelkoppelingen

    Ips en snelkoppelIngen Tips en snelkoppelingen ● Als u snel naar de menupagina wilt gaan, tikt u op Vorige ● Als u van een willekeurige pagina wilt teruggaan naar de pagina van de mediaspeler wanneer u muziek of een audioboek beluistert, drukt u twee keer op de knop ● Als u de levensduur van de batterij wilt verlengen, klapt u de GPS-antenne omlaag wanneer u de het Honda compact navigatiesysteem niet nodig hebt voor navigatie.
  • Page 7: Aan De Slag

    Wat zit er in de doos? ● Honda compact navigatiesysteem ● Draagtas om uw Honda compact navigatiesysteem tegen krassen en per ongeluk aanraken van het scherm te beschermen ● Lader voor voeding via een stopcontact ● USB-kabel om het Honda compact navigatiesysteem met uw computer te verbinden ●...
  • Page 8: Het Honda Compact Navigatiesysteem In De Houder Plaatsen

    an de slag Het Honda compact navigatiesysteem in de houder plaatsen 1. Klap de GPS-antenne omhoog. 2. Plaats de onderkant van het Honda compact navigatiesysteem in de houder. 3. Kantel het Honda compact navigatiesysteem naar achteren tot het vastklikt. Als u de eenheid uit de houder wilt nemen, duwt u het klepje aan de onderkant van de houder omhoog en draait u de eenheid.
  • Page 9: Basisbediening

    Het Honda compact navigatiesysteem in- of uitschakelen Druk op de knop Power aan de bovenkant van het Honda compact navigatiesysteem en houd deze ingedrukt. Het Honda compact navigatiesysteem opladen Om het apparaat op te laden, kiest u een van de volgende methoden: ●...
  • Page 10: Het Volume, De Helderheid En De Schermvergrendeling Instellen

    asIsBedIenIng Het volume, de helderheid en de schermvergrendeling instellen 1. Druk op de knop Power 2. Verschuif de schuifregelaars om het volume en de helderheid aan te passen. Tik op Vergrendelen om te voorkomen dat u onopzettelijk schermopdrachten uitvoert. Druk op de knop Power om de vergrendeling van het scherm op te heffen.
  • Page 11: Het Honda Compact Navigatiesysteem Vergrendelen

    Het Honda compact navigatiesysteem vergrendelen Garmin Lock™ is een antidiefstalfunctie. U kunt een viercijferige pincode en een beveiligingslocatie instellen; vervolgens dient u elke keer wanneer u het Honda compact navigatiesysteem inschakelt, de pincode in te voeren of naar de beveiligingslocatie te rijden. Selecteer een willekeurige locatie (bijvoorbeeld uw huis of kantoor) als beveiligingslocatie.
  • Page 12: Hoofdpagina's

    ’ oofdpagIna Uitleg over de menupagina Status GPS- satellietsignaal ● GPS-satellietsignalen: staat voor de satellietsignalen die door het Honda compact navigatiesysteem worden ontvangen. Als u groene balkjes ziet, hebt u een sterk signaal. ● Batterijstatus: geeft de status van het laden van de batterij weer. De bliksemflits geeft aan dat het Honda compact navigatiesysteem momenteel wordt opgeladen. ●...
  • Page 13: Uitleg Over De Reisinformatiepagina

    Uitleg over de kaartpagina Tik op de menupagina op kaart weergeven voertuigpictogram geeft uw huidige locatie aan. Tik hierop als u wilt uitzoomen. Tik hierop als u wilt terugkeren naar de menupagina. Tik hierop als u de reisinformatiepagina wilt openen. Voorbeeld van een kaartpagina tijdens het navigeren van een route Uitleg over de reisinformatiepagina De reisinformatiepagina geeft uw huidige snelheid weer en biedt nuttige gegevens over uw reis. Als u de reisinformatiepagina wilt weergeven, tikt u op Huidige reisrichting...
  • Page 14: Uitleg Over De Pagina Met Weergegeven Afslagen

    ’ oofdpagIna Reisinformatie opnieuw instellen Tik op reis opnieuw instellen als u de reisinformatiepagina opnieuw wilt instellen voordat u een reis begint. Als u onderweg regelmatig stopt, laat u het Honda compact navigatiesysteem ingeschakeld, zodat dit de verstreken reistijd nauwkeurig kan meten. Selecteer maximumsnelheid opnieuw wilt instellen.
  • Page 15: Uitleg Over De Pagina Met De Volgende Afslag

    Uitleg over de pagina met de volgende afslag De pagina met de volgende afslag geeft de eerstvolgende afslag op de kaart weer en de resterende afstand en tijd voordat u de afslag bereikt. Als u de eerstvolgende afslag op de kaart wilt weergeven, tikt u op Afslag over op de kaartpagina of tikt u op een afslag in de huidige routepagina.
  • Page 16: Waar Naartoe

    aar naarToe Uw bestemming vinden Klap de antenne van het Honda compact navigatiesysteem omhoog om satellietsignalen te ontvangen. Gebruik het navigatiesysteem vervolgens om uw bestemming op te zoeken en erheen te navigeren. 1. Tik op de menupagina op 2. Zoek uw bestemming op. Tik op de pijlen voor meer keuzes.
  • Page 17: Een Plaats Zoeken Door De Naam Te Spellen

    3. Typ het huisnummer en tik op Gereed. 4. Typ de straatnaam tot een lijst met straten wordt weergegeven. 5. Selecteer de straat. Als er meer dan één overeenkomend adres wordt gevonden, selecteert u het door u gewenste adres. 6. Tik op OK. tiP: zoek op postcode.
  • Page 18: Een Plaats Zoeken Met Behulp Van Coördinaten

    aar naarToe Een plaats zoeken met behulp van coördinaten U kunt een plaats zoeken door de positiecoördinaten in te voeren. Dit kan erg handig zijn als u over geocaching beschikt. 1. Tik op de menupagina op 2. Voer de coördinaten van uw bestemming in en tik op Volgende. 3.
  • Page 19: Uw Zoekopdracht Uitbreiden

    Uw zoekopdracht uitbreiden 1. Tik op de menupagina op 2. Selecteer een optie: ● Waar ben ik nu?: hiermee zoekt u naar plaatsen dicht bij uw huidige locatie. ● Een andere plaats: hiermee zoekt u naar plaatsen in de buurt van de plaats die u hebt ingevoerd.
  • Page 20: Een Omweg Toevoegen Aan Uw Route

    aar naarToe Een omweg toevoegen aan uw route Als u het Honda compact navigatiesysteem een nieuwe route wilt laten berekenen om een verkeersprobleem op uw route te vermijden, gebruikt u de volgende procedure. 1. Selecteer op de kaartpagina 2. Selecteer Omweg en het systeem berekent, indien mogelijk, een nieuwe route.
  • Page 21: Mijn Locaties

    Uitleg over Mijn locaties U kunt uw favoriete plaatsen opslaan in Plaatsen opslaan die u hebt gezocht 1. Nadat u een plaats hebt gevonden die u wilt opslaan, tikt u op Opslaan. 2. Tik op OK. De plaats wordt opgeslagen in Opgeslagen plaatsen vinden 1.
  • Page 22: Een Erkende Honda-Dealer Opzoeken

    Ijn locaTIes Een erkende Honda-dealer opzoeken 1. Tik op de menupagina op 2. De 50 dichtstbijzijnde Honda-dealers worden weergegeven. Selecteer een dealer. 3. Het adres en telefoonnummer van de dealer worden weergegeven. Tik op OK. Een thuislocatie instellen U kunt een thuislocatie instellen voor de plaats waarnaar u het vaakst terugkeert. Uw thuislocatie wordt opgeslagen in Favorieten.
  • Page 23: Opgeslagen Plaatsen Bewerken

    Opgeslagen plaatsen bewerken U kunt de naam, het symbool en het telefoonnummer van een opgeslagen plaats wijzigen. 1. Tik op de menupagina op 2. Selecteer de plaats die u wilt bewerken. 3. Tik op Bewerken. 4. Tik op de betreffende optie en voer de wijzigingen door. Opgeslagen plaatsen verwijderen 1.
  • Page 24: Reisset

    eIsseT De Reisset is voorzien van functies die nuttig zijn tijdens het reizen. Tik op over de Reisset. 1. Tik op de menupagina op 2. Tik op het item dat u wilt openen. Luisteren naar MP3-bestanden 1. Tik op de menupagina op 2.
  • Page 25 Let oP: Met het Honda compact navigatiesysteem kunt u alleen MP3-bestanden afspelen. Dit systeem biedt geen ondersteuning voor M4A/M4P-bestanden. Een afspeellijst gebruiken Met deze functie kunt u bestanden op het Honda compact navigatiesysteem beheren. Zie pagina 35-38 voor gedetailleerde informatie over het beheren van bestanden. 1.
  • Page 26: Audioboeken Afspelen

    eIsseT Audioboeken afspelen Uw Honda compact navigatiesysteem biedt voorbeeldboeken die slechts delen van de complete audioboeken bevatten. Volledige boeken van Audible.com kunt u aanschaffen via www.honda-access.com. 1. Tik op de menupagina op 2. Tik op Bladeren. 3. Tik op een categorie en tik vervolgens op de titel van een boek. Tik op om het volume te regelen.
  • Page 27 Audioboeken laden naar uw Honda compact navigatiesysteem Als u een boek wilt aanschaffen, gaat u naar www.honda-access.com en maakt u een account voor Audible.com. Als u een account hebt gemaakt, downloadt u AudibleManager naar uw pc. Vervolgens kunt u een boek aanschaffen en het boek downloaden naar uw Honda compact navigatiesysteem. Stap 1: Activeer uw Honda compact navigatiesysteem met AudibleManager U dient eerst uw Honda compact navigatiesysteem te activeren voordat u naar een boek kunt luisteren dat...
  • Page 28 eIsseT oPMerkinG: als u geen verbinding met internet kunt maken of als u andere problemen hebt met het activeren van het Honda compact navigatiesysteem, raadpleegt u het Help- bestand van AudibleManager. Selecteer Stap 2: download het boek naar de computer Zie het Helpbestand van AudibleManager voor gedetailleerde instructies over het downloaden van boeken naar de computer en het laden van boeken op uw Honda compact navigatiesysteem.
  • Page 29: Afbeeldingen Weergeven

    Stap 3: verzend het boek naar uw Honda compact navigatiesysteem Zie het Helpbestand van AudibleManager voor gedetailleerde instructies over het downloaden van boeken naar de computer en het laden van boeken op uw Honda compact navigatiesysteem. U dient het navigatiesysteem te activeren voordat u boeken gaat verzenden. 1.
  • Page 30: De Wereldklokgebruiken

    eIsseT Een diavoorstelling weergeven Tik op Diavoorstelling om een diavoorstelling te starten die elke afbeelding even weergeeft en vervolgens de volgende afbeelding weergeeft. U kunt in- en uitzoomen en ook meebewegen door de foto te verslepen met uw vinger. Tik op een willekeurige plaats op het scherm om de diavoorstelling te stoppen. De wereldklokgebruiken 1.
  • Page 31: Maten Converteren

    Wisselkoersen bijwerken Op het Honda compact navigatiesysteem kunt u de wisselkoersen van de valuta’s handmatig bijwerken, zodat u altijd de meest recente koersen gebruikt. 1. Tik op de menupagina op 2. Tik op Bijwerken. 3. Tik op de koers die u wilt bijwerken. 4.
  • Page 32: B Luetooth - Technologie Gebruiken

    lueTooTh TechnologIe geBruIken luetooth Als u een telefoon hebt met Bluetooth-technologie voor draadloos gebruik, en deze telefoon wordt ondersteund door het Honda compact navigatiesysteem (zie www.honda-access.com), kunt u dit toestel handsfree gebruiken. Handsfree-telefoonfuncties zijn alleen beschikbaar als uw telefoon deze functies (bijvoorbeeld telefoonboek, spraakgestuurd kiezen en wisselgesprekken) met Bluetooth- technologie ondersteunt.
  • Page 33: Een Nummer Bellen

    Toevoegen 4. Tik op (of op 5. Als u een verbinding toevoegt, stelt u de telefoon in op de modus Zoek mij/Detecteerbaar en tikt u op op het Honda compact navigatiesysteem. Selecteer uw telefoon in de lijst. Voer, wanneer dit wordt gevraagd, pincode Als u een verbinding wijzigt, selecteert u uw telefoon en tikt u op toevoegen en vervolgens OK.
  • Page 34: Een Plaats Bellen

    lueTooTh TechnologIe geBruIken 3. Voer het nummer in en tik op Kiezen. 4. Als u het gesprek wilt beëindigen, tikt u achtereenvolgens op Als u een nummer belt waarvoor u tijdens het gesprek via een toetsenblok informatie in moet voeren (bijvoorbeeld het invoeren van een wachtwoord voor uw voicemail), dient u het volgende te doen: Tijdens de oproep tikt u op 2.
  • Page 35: Wisselgesprek Gebruiken

    Wisselgesprek gebruiken Als u een wisselgesprek ontvangt, wordt op het Honda compact navigatiesysteem het venster Binnenkomend gesprek weergegeven. Tik op Beantwoorden. De eerste oproep wordt in de wacht gezet. Wisselen tussen gesprekken: 1. Tijdens het bellen tikt u op 2. Tik op Oproep beëindigen echter niet beëindigd.
  • Page 36: Naar Huis Bellen

    lueTooTh TechnologIe geBruIken Naar huis bellen 1. Tik op Thuisgegevens huis kunt bellen. De eerste keer dat u deze functie gebruikt, volgt u de aanwijzingen om uw thuisgegevens in te voeren en vervolgens tikt u op Opslaan. 2. Als u uw telefoonnummer wilt instellen, volgt u de aanwijzingen en tikt u op Gereed. Het Honda compact navigatiesysteem belt uw telefoonnummer thuis.
  • Page 37: Tekstberichten Gebruiken

    Tekstberichten gebruiken Als uw telefoon tekstberichten via Bluetooth ondersteunt, kunt u gebruik maken van tekstberichten op het Honda compact navigatiesysteem. Na het koppelen kan het enkele minuten duren voordat tekstberichten beschikbaar zijn. Tik op de menupagina op ● Tik voor weergave van uw tekstberichten op Postvak vervolgens op een tekstbericht. U kunt tekstberichten beantwoorden en doorsturen. ●...
  • Page 38: Fm-Ontvanger Voor Verkeersinformatie Gebruiken

    onTVanger Voor VerkeersInforMaTIe geBruIken ontVanger Voor VerkeersInforMatIe geBruIken Als u een ontvanger voor verkeersinformatie gebruikt, kunt u op uw Honda compact navigatiesysteem verkeersinformatie weergeven. Als er verkeersinformatie wordt ontvangen, geeft het apparaat de plaats van het probleem weer op de kaart en kunt u uw route wijzigen om het verkeersprobleem omzeilen. Voor welke gebieden verkeersinformatie wordt ontvangen, kunt u zien op www.honda-access.com.
  • Page 39: Verkeerssituaties Weergeven

    Verkeerssituaties weergeven 1. Tik op de menupagina op 2. Selecteer een item voor de weergave van details. 3. Selecteer een optie. Verkeer vermijden Op de pagina Kaart wordt weergegeven in de rechterbenedenhoek van het scherm wanneer zich op de huidige route of weg een verkeersprobleem voordoet. 1.
  • Page 40: Een Extra Verkeersabonnement Toevoegen

    onTVanger Voor VerkeersInforMaTIe geBruIken Kleurcodes voor drukte De balken aan de linkerzijde van de verkeerssymbolen geven de drukte op de weg aan: Groen = laag; er is een normale verkeersstroom. Geel = matig; er is langzaam rijdend verkeer. Rood = hoog; er is sprake van stilstaand verkeer. Een extra verkeersabonnement toevoegen Als u verkeersabonnementen wilt vernieuwen of toevoegen gaat u naar www.honda-access.com.
  • Page 41: Bestanden Beheren Op Uw Honda

    estanden Beheren op uw onda coMpact naVIgatIesysteeM U kunt bestanden (bijvoorbeeld JPEG-afbeeldingen en MP3-muziekbestanden) opslaan in het interne geheugen van het Honda compact navigatiesysteem of op een optionele SD-kaart. Let oP: Het Honda compact navigatiesysteem is niet compatibel met Windows Windows 98 of Windows ME.
  • Page 42: Items Laden Naar Uw Honda Compact Navigatiesysteem

    esTanden Beheren op uw Items laden naar uw Honda compact navigatiesysteem Stap 1: plaats een SD-kaart (optioneel) De sleuf voor de SD-kaart bevindt zich aan de zijkant van het Honda compact navigatiesysteem. Als u de kaart wilt plaatsen, drukt u totdat de kaart vast klikt. Een SD-kaart plaatsen met extra kaartgegevens, MP3-bestanden en JPG-bestanden...
  • Page 43 Stap 3: draag bestanden over naar het Honda compact navigatiesysteem Op een computer met Windows: 1. Verbind het Honda compact navigatiesysteem met de computer via de USB-kabel. 2. Dubbelklik op het pictogram 3. Zoek op uw computer naar het bestand dat u wilt kopiëren. 4.
  • Page 44: Informatie Over Uw Nüvi-Stations

    esTanden Beheren op uw Van een Mac-computer: 1. Wanneer u klaar bent met het overdragen van bestanden, sleept u het pictogram van het station naar het pictogram Prullenbak ) om het apparaat te verwijderen. 2. Verbreek nu de verbinding tussen het Honda compact navigatiesysteem en uw computer. Informatie over uw nüvi-stations Bestanden die u handmatig naar uw Honda compact navigatiesysteem laadt, zoals MP3- of JPEG- bestanden, kunt u overal in de stations „nuvi”...
  • Page 45: Het Honda Compact Navigatiesysteem Aanpassen

    onda coMpact naVIgatIesysteeM aanpassen Instellingen herstellen Om alle instellingen te herstellen die u hebt gewijzigd, tikt u op instellingen > Herstellen. Als u de instellingen wilt herstellen voor een afzonderlijke categorie, Herstellen tikt u op op de desbetreffende pagina. Kaartinstellingen wijzigen Als u de kaartinstellingen wilt wijzigen, tikt u op de menupagina op kaartdetails: hiermee stelt u in hoeveel details op de kaart worden weergegeven.
  • Page 46: Systeeminstellingen Wijzigen

    onda oMpacT aVIgaTIon ysTeM aanpassen Voertuig: kies een voertuig voor de kaart. De standaardwaarde is . Ga voor meer voertuigen naar www.honda-access.com. kaartinfo: hiermee kunt u zien welke kaarten in het Honda compact navigatiesysteem zijn geladen, en welke versie van elke kaart. Als er naast een kaart een selectievakje staat, kunt u de kaart in- of uitschakelen door het vakje aan te vinken of het vinkje te verwijderen.
  • Page 47: Locatie-Instellingen Wijzigen

    Locatie-instellingen wijzigen Als u de locatie-instellingen wilt wijzigen, tikt u op de menupagina op Bekijk de locatie-instellingen, zoals de taal. Tik op de instelling die u wilt wijzigen of tik op wijzigen om de instellingen aan te passen die op de selectie van een land zijn gebaseerd. Tik in elk scherm op de gewenste instelling en tik vervolgens op ok.
  • Page 48: Weergave-Instellingen Wijzigen

    onda oMpacT aVIgaTIon Weergave-instellingen wijzigen Als u de weergave-instellingen wilt wijzigen, tikt u op de menupagina op kleurinstelling: hiermee wisselt u tussen dag- en nachtinstellingen voor de achtergrond. Tik op een lichte achtergrond, nacht voor een donkere achtergrond of deze twee opties. time-out voor schermverlichting: hiermee geeft u aan hoe lang de schermverlichting moet blijven branden wanneer er geen externe stroomvoorziening wordt gebruikt.
  • Page 49: Navigatie-Instellingen Wijzigen

    onda oMpacT aVIgaTIon ysTeM aanpassen Navigatie-instellingen wijzigen Als u de navigatie-instellingen wilt wijzigen, tikt u op de menupagina op instellingen > navigatie. routevoorkeur: hiermee selecteert u een voorkeur voor het berekenen van de route. Voertuig: geef hier op voor welk type voertuig de routes moeten worden geoptimaliseerd. te vermijden: tik op ingeschakeld om naar de wegtypen te gaan.
  • Page 50: Verkeersinstellingen Wijzigen

    onda oMpacT aVIgaTIon Verbreken: de verbinding tussen het Honda compact navigatiesysteem en de telefoon verbreken. Verwijderen: een apparaat uit de lijst met apparaten verwijderen. Tik op het apparaat en tik vervolgens op Verwijderen. Bluetooth: hiermee schakelt u Bluetooth in of uit. Gebruiksvriendelijke naam: selecteer deze optie om een gebruiksvriendelijke naam op te geven waarmee het navigatiesysteem wordt aangeduid op apparaten waarop Bluetooth is geactiveerd.
  • Page 51: Appendix

    Aanvullende MapSource-kaarten aanschaffen en laden Om de versie te zien van de kaarten die in uw Honda compact navigatiesysteem zijn geladen, opent u de menupagina. Tik op instellingen ontgrendelen, hebt u de apparaat-id en het serienummer nodig. Kijk op www.honda-access.com of er een update voor uw kaartsoftware beschikbaar is. U kunt ook aanvullende MapSource-kaartgegevens aanschaffen bij Garmin en de kaarten in het interne geheugen van het Honda compact navigatiesysteem laden of op een optionele SD-kaart zetten.
  • Page 52: Flitspaalinformatie Gebruiken

    ppendIx Flitspaalinformatie gebruiken In sommige landen is flitspaalinformatie beschikbaar. (Kijk op www.honda-access.com waar deze beschikbaar is.) Voor deze landen kent het Honda compact navigatiesysteem de locatie van honderden flitspalen. Het apparaat waarschuwt u wanneer u een flitspaal nadert en kan u waarschuwen wanneer u te hard rijdt. De gegevens worden ten minste eenmaal per week bijgewerkt, dus u beschikt altijd over de meest actuele gegevens. Bijgewerkte flitspaalinformatie ophalen: 1.
  • Page 53: Optionele Accessoires

    Als u de aangepaste POI’s wilt bekijken, tikt u op Als u de instellingen voor uw aangepaste POI’s wilt wijzigen, tikt u op de menupagina op > nabijheidspunten. Als u de aangepaste POI’s en favorieten van het Honda compact navigatiesysteem wilt verwijderen, tikt Waar naartoe? u in de menupagina op om alle Favorieten en aangepaste POI’s te verwijderen.
  • Page 54: Onderhoud Van Het Honda Compact Navigatiesysteem

    ppendIx Wanneer het Honda compact navigatiesysteem satellietsignalen ontvangt, worden de balken voor de signaalsterkte op de menupagina groen worden de balken rood of verdwijnen deze van de menupagina om de GPS-informatie weer te geven. Tik op een willekeurige plaats op het scherm om terug te gaan naar de menupagina.
  • Page 55 Reinigen van het Honda compact navigatiesysteem Het Honda compact navigatiesysteem is van hoogwaardige materialen vervaardigd en vergt, behalve reiniging, geen onderhoud door de gebruiker. Maak de behuizing van het Honda compact navigatiesysteem (niet het aanraakscherm) schoon met een doek die is bevochtigd met een mild reinigingsmiddel en veeg het apparaat vervolgens droog.
  • Page 56: Batterijgegevens

    ppendIx Batterijgegevens Het Honda compact navigatiesysteem bevat een interne (niet-verwijderbare) lithium-ionbatterij. Neem contact op met de plaatselijke gemeentereiniging voor informatie over het afvoeren van het Honda compact navigatiesysteem. Batterijtips ● De batterij van het Honda compact navigatiesysteem kan 4 tot 8 uur worden gebruikt, afhankelijk van de wijze van gebruiken. ● Als u de levensduur van de batterij wilt verlengen, stelt u in dat de schermverlichting minder lang blijft branden. Tik op de menupagina op schermverlichting om de instelling te wijzigen.
  • Page 57: Problemen Oplossen

    Problemen oplossen Probleem/vraag Mijn Honda compact navigatiesysteem ontvangt geen satellietsignaal. Mijn batterijmeter lijkt niet nauwkeurig te zijn. Het aanraakscherm reageert niet goed op mijn tikken. Mijn telefoon maakt geen verbinding met het Honda compact navigatiesysteem. Hoe weet ik of mijn Honda compact navigatiesysteem in de modus voor USB-massaopslag staat?
  • Page 58 ppendIx Mijn computer detecteert nooit dat het Honda compact navigatiesysteem is aangesloten. Ik kan geen stations met de naam ‘nüvi’ vinden in mijn lijst met stations. Ik blijf een bericht met de mededeling ‘Apparaat is op onveilige wijze verwijderd’ ontvangen wanneer ik een USB-kabel verwijder.
  • Page 59 Hoe kan ik mijn nüvi-stations in Windows weergeven? Gebruikershandleiding 190-00744-35.indd 53 1. Schakel het Honda compact navigatiesysteem uit. 2. Sluit de USB-kabel aan op het Honda compact navigatiesysteem en op de computer. Het apparaat wordt automatisch ingeschakeld. 3. Klik op de computer op Start >...
  • Page 60: Specificaties

    ppendIx Specificaties Grootte: 9,8 x 7,4 x 2,2 cm Gewicht: 144,6 g Scherm: 8,9 cm diagonaal, 7,1 x 5,3 cm (b x h); 320 x 240 pixels; QVGA liggend TFT-scherm met witte schermverlichting en antireflectie- aanraakscherm Behuizing: niet waterdicht of IPXO temperatuurbereik: 0°C tot 60°C Gegevensopslag: intern geheugen en optionele verwijderbare SD-kaart.
  • Page 61: Belangrijke Veiligheids- En Productinformatie

    Belangrijke veiligheids- en productinformatie Waarschuwingen Vermijd de volgende mogelijk gevaarlijke situaties, omdat deze kunnen leiden tot een ongeval of aanrijding wat de dood of ernstig letsel tot gevolg kan hebben. • Bevestig het apparaat bij installatie in een voertuig zodanig dat het zicht van de bestuurder op de weg niet wordt belemmerd en de bediening van het voertuig middels bijvoorbeeld het stuurwiel, de pedalen of de versnellingspook,...
  • Page 62: Belangrijke Informatie

    ppendIx Belangrijke informatie inForMAtie oVer De kAArtGeGeVenS: een van de doelstellingen van Honda is om klanten een zo volledig en nauwkeurig mogelijke cartografie te leveren die voor ons beschikbaar is tegen een redelijke prijs. We gebruiken een combinatie van overheids- en privégegevensbronnen die we kenbaar maken aan de klant in productliteratuur en copyrightberichten.
  • Page 63 Softwarelicentieovereenkomst DOOR HET HONDA COMPACT NAVIGATIESySTEEM TE GEBRUIKEN VERKLAART U DAT U DE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VAN DE VOLGENDE SOFTWARELICENTIEOVEREENKOMST ZULT NALEVEN. LEES DEZE OVEREENKOMST ZORGVULDIG. Garmin kent u een beperkte licentie toe om de software die is ingebouwd in dit apparaat (de „software”) in binaire, uitvoerbare vorm te gebruiken bij het normale gebruik van dit product.
  • Page 64: Index

    ndex ndex aan/uit-knop iv, 3 aangepaste POI’s (points of interest) 46 aanpassen van het navigatiesysteem 39 kaart 39 navigatie 43 systeeminstellingen 40 aanraakscherm opnieuw kalibreren 42 reinigen 49 aanraakscherm opnieuw kalibreren 42 aansluiten de FM-ontvanger voor verkeersinformatie aansluiten 32 de USB-kabel aansluiten 36 accessoires 47 afbeeldingen 23 afslagen weergeven 8...
  • Page 65 Favorieten 15 flitspalen 46 FM-ontvanger voor verkeersinformatie 17, 30, 32–34 garantie 56 Garmin Lock 5, 49 geautoriseerde Honda-dealer opzoeken 16 geautoriseerde Honda-dealers 16 gebruikersgegevens, verwijderen 4 gebruikersgegevens wissen 4 geel vel 1 gegevensopslag 54 geocache 12 gesproken aanwijzingen 43 GPS 6, 50 antenne iv, 3 informatie 48 nauwkeurigheid 54...
  • Page 66 ndex noord boven 39 nüvi-stations 37 omrijden 14 onderhoud van het Honda compact navigatiesysteem 48 ondersteunde bestandstypen 35 opbergen, Honda compact navigatiesysteem 49 opgeslagen plaatsen bewerken 17 verwijderen 17 opgeslagen plaatsen bewerken (mijn locaties) 17 opladen van het Honda compact navigatiesysteem 3 opnieuw instellen maximumsnelheid 8...
  • Page 67 USB-connector 1 USB-kabel 1 USB stoppen 37 uw bestemming vinden 10 uw locatie instellen 12 uw route volgen 10 uw zoekopdracht uitbreiden 13 valuta 24 valuta’s converteren 24 conversiekoersen bijwerken 25 veilige modus 40 verbindingen, Bluetooth 43 vergrendeling, scherm iv, 4 vergrendeling van het Honda compact navigatiesysteem 5 verkeer 32...
  • Page 68 HAC 500.2006.12.15 08A44-9J6-0000-8A © Honda Access Corp. 2006 PRINTED IN TAIWAN © 2006 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen 190-00744-35.indd 62 12/15/2006 4:23:26 PM...

Table of Contents