Download Print this page
Toshiba REGZA WL66 Series Owner's Manual
Toshiba REGZA WL66 Series Owner's Manual

Toshiba REGZA WL66 Series Owner's Manual

Hide thumbs Also See for REGZA WL66 Series:

Advertisement

Quick Links

TOSHIBA
WL66/67
EL66/67
DL66/67
Series
Owner's manual
Manuel de l'utilisateur
Bedienungsanleitung
Manual del usario
Manual d'uso per l'utente
Manual do proprietário
Gebruikershandleiding

Advertisement

loading

Summary of Contents for Toshiba REGZA WL66 Series

  • Page 1 TOSHIBA WL66/67 EL66/67 DL66/67 Series Owner's manual Manuel de l'utilisateur Bedienungsanleitung Manual del usario Manual d'uso per l'utente Manual do proprietário Gebruikershandleiding...
  • Page 2: Table Of Contents

    Inhoudsopgave INSTALLATIE Veiligheidstips – Enige opmerkingen over wat wel en wat niet aan te bevelen is Installatie en belangrijke informatie De afstandsbediening – overzicht van de functies Externe apparatuur aansluiten – aanwijzingen voor het aansluiten van externe apparatuur op de achterkant van de TV Aansluiten van een computer –...
  • Page 3 Veiligheidstips Dit apparaat voldoet aan internationale veiligheidsnormen, maar zoals bij alle elektrische apparaten, geldt ook voor dit apparaat dat er voorzichtig mee moet worden omgegaan om ervoor te zorgen dat het optimaal en veilig functioneert. U wordt daarom vriendelijk verzocht om onderstaande punten door te lezen. Ze zijn van algemene aard en bedoeld om u bij de omgang met al uw elektrische apparaten te helpen.
  • Page 4: Installatie En Belangrijke Informatie

    Attentie UITSLUITINGSCLAUSULE Toshiba kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of schade aan het product die het gevolg is van: brand; ii) aardbeving;...
  • Page 5 Keuzeschakelaar Toetsen teletekst Geen functie bij dit model Informatiescherm oproepen Geen functie bij dit model Stereo/tweetalig Bedientoetsen voor een VCR of DVD-speler van Toshiba: In de stand TV: druk op voor PAUZE Tijdweergave Teletekst oproepen druk op voor EJECT...
  • Page 6 Aansluiten van externe apparatuur Schakel het toestel uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u externe apparatuur aansluit. COMPONENT VIDEO INGANG (EXT3) SCART 2 (EXT2) SCART 1 (EXT1) KABLE HOUDER BEVESTIGINGSSTRIP MEDIA REC. decoder* HDMI™-INGANGEN mediarecorder IN/OUT De interface werkt het beste met high-definition 1080i- Antennekabels: videosignalen, maar kan ook 480i-, 480p-, 576i, 576p en 720p-signalen verwerken.
  • Page 7 Aansluiten van een computer Schakel het toestel uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u externe apparatuur aansluit. de achterzijde van uw TV Audiokabel voor verbinding PC aan TV (niet meegeleverd) Computer Mini D-sub 15-pins stekker RGB/PC-kabel (niet meegeleverd) Eventuele adapter (niet meegeleverd) Sluit de PC-kabel van de computer aan op de Indien het toestel in de stand Ingang PC staat, zullen...
  • Page 8 Instellingen en ingangen De ingangen aan de zijkant van de TV zijn geschikt voor het aansluiten van een groot aantal externe apparaten. Met behulp van de afstandsbediening kunt u alle functies wijzigen en instellen; de toetsen op de TV kunnen slechts voor enkele functies worden gebruikt.
  • Page 9: Programmapositie's Sorteren

    Afstemmen van de TV met behulp van Snel instellen, Programmapositie’s sorteren Schakel uw decoder en mediarecorder op Standby (indien deze zijn aangesloten) voordat u de TV inschakelt. Gebruik de toetsen van de afstandsbediening om de televisie in te stellen (zie pag. 173). Gebruik omlaag of omhoog om de zender die u Steek de stekker in het stopcontact.
  • Page 10 Handmatige afstemming De TV kan handmatig worden ingesteld met behulp van Handmating zoeken, bijvoorbeeld als de TV niet met een scartkabel kan worden aangesloten op een mediarecorder/decoder of als u een zender van een ander Systeem zoekt (zie pagina 177). Gebruik links en rechts om binnen een scherm te bewegen en om de opties in het menu Handmatig instellen te selecteren.
  • Page 11: Programme Skip

    Handmatige afstemming vervolg Programme skip Druk op rechts als het signaal van de Programme skip mediarecorder is gevonden om naar Zender te gaan. Gebruik de toetsen omhoog , omlaag , links en rechts om de gewenste letters weer te Om te voorkomen dat bepaalde programma’s worden geven, bijv.
  • Page 12: Automatische Afstemming

    Automatische afstemming, algemene instellingen, geluidsinstellingen Automatische afstemming Kiezen van programmapositie Instellen van de TV met behulp van Automatische Gebruik de cijfertoetsen op de afstandsbediening om een instelling druk op MENU en gebruik omhoog of programmapositie te kiezen. omlaag om het menu INSTELLING te kiezen. Programmaposities kunnen ook met behulp van de toetsen P en P...
  • Page 13: Bass Boost

    Geluidsinstellingen vervolg, SRS WOW™-geluidseffect, tweetalige uitzendingen, stabiel geluid ® Bass boost SRS 3D FOCUS Met Bass boost vergroot u de diepte van het geluid. TruBass Het verschil is alleen te horen bij geluid met een prominente bas. MENU Terug EXIT Kijk TV Druk in het menu GELUID op omlaag om Bass boost te markeren.
  • Page 14: Breedbeeld

    Breedbeeld Afhankelijk van het soort uitzending, kunnen programma’s in een aantal formaten worden bekeken. Door herhaaldelijk op de toets te drukken, kunt u kiezen uit Exacte scan, Breedte, Super live2, Cinema2, 4:3, Super live1, Cinema1, Ondertiteling en 14:9. Opmerking: Als de toets MENU wordt ingedrukt, zal het beeldformaat veranderen zolang de menu’s op het scherm verschijnen.
  • Page 15 Breedbeeld vervolg Deze instelling is bedoeld voor 14:9 uitzendingen in het formaat 14:9. Deze instelling is aan te bevelen bij een breedbeeld-DVD, breedbeeld- video of een uitzending in het formaat 16:9 (indien van toepassing). Vanwege BREEDTE de diverse breedbeeldformaten (16:9, 14:9, 20:9 etc.) kunnen er zwarte balken onder en boven aan het scherm zichtbaar zijn.
  • Page 16 Beeldinstellingen Beeldpositie Achtergrondlicht De beeldpositie kan aan de persoonlijke voorkeur worden Voor een beter beeld tijdens het kijken kunt u het aangepast en kan erg handig zijn bij aangesloten Achter licht bijstellen. externe apparatuur. Druk op omlaag in het menu BEELD om Druk op omlaag in het menu INSTELLING tot Beeldinstellingen te kiezen en druk daarna op Beeld positie oplicht.
  • Page 17 Beeldinstellingen vervolg Voorkeursinstellingen MPEG NR – Ruisonderdrukking Bij deze TV heeft u de mogelijkheid om het beeld aan uw Als een DVD wordt afgespeeld, kan de compressie eigen voorkeur aan te passen. Druk op om de vervorming of pixelvorming van sommige woorden of verschillende beschikbare instellingen te zien: gedeeltes van het beeld veroorzaken.
  • Page 18 Beeldinstellingen vervolg Kleurtemperatuur Basis kleuren bijstellen Kleurtemperatuur maakt een beeld ‘warmer’ of De functie Basis kleuren bijstellen maakt het mogelijk ‘kouder’ door de rode of blauwe tint te versterken. om de afzonderlijke kleuren naar uw persoonlijke voorkeur in te stellen. Dit kan handig zijn als er gebruik wordt gemaakt van een externe bron.
  • Page 19 Beeldinstellingen vervolg Blauw beeld Cinema-instelling Indien Blauw beeld wordt geactiveerd, wordt het scherm Als er strepen of hoekige contouren te zien zijn in een film automatisch blauw en valt het geluid weg wanneer er of programma kan de Bioscoop mode dit corrigeren geen signaal wordt ontvangen.
  • Page 20: Tijdweergave

    Toetsenslot, tijdweergave, stereo-/tweetalige uitzendingen, timer Slot TV-paneel Timer Met Slot TV-paneel kunt u de toetsen op de TV De TV kan worden geprogrammeerd om zichzelf na een uitschakelen. Alle toetsen van de afstandsbediening bepaalde tijd Aan of Uit te schakelen. blijven werkzaam.
  • Page 21 PC-instellingen – beeldpositie, klokfase, bemonsteringsklok, reset Beeldpositie Bemonsteringsklok De beeldpositie kan aan de persoonlijke voorkeur worden Met de functie Bemonsteringsklok kan het aantal aangepast. impulsen per aftasting worden gewijzigd en hierdoor verdwijnen verticale strepen. Druk op om PC te selectreren en kies vervolgens PC opzet in het menu INSTELLING.
  • Page 22 Keuze randapparatuur en AV-aansluitingen Vastleggen van de INGANGEN en UITGANGEN zodat uw TV-toestel de aangesloten apparatuur herkent. Zie pag. 174 voor een overzicht van de aanbevolen aansluitingen aan de achterzijde. De meeste mediarecorders en decoders zenden een Kiezen van het INGANGSsignaal signaal via de scartkabel naar de TV zodat deze automatisch de juiste ingang kiest.
  • Page 23 Keuze randapparatuur en AV-aansluitingen vervolg PC audio Geluidsweergave HDMI1 Als de aangesloten HDMI-bron geen digitale Als u geluidssignalen wilt ontvangen van een aangesloten geluidsweergave ondersteunt, dient de geluidskabel te PC, sluit dan de audiokabel aan op de achterkant van de worden aangesloten op PC/HDMI1 audio aan de TV (zoals afgebeeld in het gedeelte ‘Aansluiten van een achterkant van de TV (zie hiervoor het gedeelte ‘Aansluiten...
  • Page 24 Druk nog een verwijzen wij u naar de inhoudspagina van de keer op de toets om teletekst uit te schakelen. Teletekst betreffende zender of uw plaatselijke Toshiba-handelaar. dient uitgeschakeld te zijn om naar een andere zender te kunnen overschakelen.
  • Page 25: Lijst-Modus, Functietoetsen

    Teletekst vervolg - LIJST-modus, functietoetsen Onderstaand volgt een overzicht van de functietoetsen voor teletekst op de afstandsbediening. Teletekstpagina’s doorlopen met LIJST Verborgen informatie oproepen: De vier keuzemogelijkheden onderaan het scherm zijn Druk op de -toets om antwoorden op vragen en nummers, nl.
  • Page 26 Onderstaand vindt u de antwoorden op enige van de meestgestelde vragen. Bezoek onze website voor meer informatie: www.toshiba.co.uk Waarom is het beeld van de VCR/DVD-speler Waarom krijg ik geen geluid of beeld? zwart-wit? Controleer of het toestel op het stroomnet is Controleer of de juiste ingang is gekozen, aangesloten en controleer de aansluiting.
  • Page 27 ragen ntwoorden vervolg Waarom zijn de vier gekleurde teletekstnummers Waarom verschijnen er horizontale strepen zichtbaar, maar verschijnt er geen teletekst? en/of onscherpe beelden op het scherm als het toestel in PC-modus staat? U heeft teletekst opgeroepen terwijl u naar een Probeer de Bemonsteringsklok bij te stellen.
  • Page 28 Afstandsbediening 2 batterijen (AAA, IEC R03 1.5V) Gedrukt op gerecycled papier.100% chloorvrij. © Toshiba Information Systems (U.K.) Limited Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Toshiba Information Systems (U.K.) Limited...