Haier HSU-09HA103 Manual
Haier HSU-09HA103 Manual

Haier HSU-09HA103 Manual

Ilmalämpöpumppu inverter
Hide thumbs Also See for HSU-09HA103:

Advertisement

KÄYTTÖOHJE
ILMALÄMPÖPUMPPU
Mallit
HSU-09HA103/R2 (DB)
HSU-12HA103/R2 (DB)
Laitteen sarja nrot
Laite on ostettu:
________________________________________________________________________
Laiteen asennuksen suoritti:
________________________________________________________________________
osoite:___________________________________________________________________
puh._____________________________________________________________________
LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA.
INVERTER
Energialuokka A
Energialuokka A
Teille asennetun
laiteen malli:
pvm_______________
pvm _______________
TAKUUTODISTUS
LIITÄ OSTOKUITTI

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Haier HSU-09HA103

  • Page 1 INVERTER ILMALÄMPÖPUMPPU Mallit Teille asennetun laiteen malli: HSU-09HA103/R2 (DB) Energialuokka A HSU-12HA103/R2 (DB) Energialuokka A Laitteen sarja nrot TAKUUTODISTUS LIITÄ OSTOKUITTI Laite on ostettu: pvm_______________ ________________________________________________________________________ Laiteen asennuksen suoritti: pvm _______________ ________________________________________________________________________ osoite:___________________________________________________________________ puh._____________________________________________________________________ LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA.
  • Page 2 Haier jälleenmyyntiliike korjaa saattamalla tuotteen toimintakuntoon. Vastuun ja takuun rajoitukset Tämä takuu on annettu edellyttäen, että tuotetta käytetään normaaleissa käyttöolosuhteissa käyttöohjeiden mukaisesti. Takuunantajan vastuu on rajoitettu näiden ehtojen mukaisesti, eikä takuu siten kata sellaisia vahinkoja, jotka tuote aiheuttaa toiselle esineelle tai henkilölle. Takuu ei korvaa: kuljetusvaurioita käyttäjän huolimattomuudesta, käyttöohjeiden tai hoidon laiminlyömisestä...
  • Page 3: Table Of Contents

    KÄYTTÖOHJE INVERTER 3/17 SISÄLLYSLUETTELO 1. OSAT JA TOIMINTA ........................... 4 1.1. S ..............................4 ISÄYKSIKKÖ 1.2. U ............................. 4 LKOYKSIKKÖ 1.3. K ....................5 AUKOSÄÄTIMEN PAINIKKEET JA NÄYTTÖ 1.4. K .......................... 6 AUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ 1.5. P ..................6 ATTEREIDEN VAIHTAMINEN KAUKOSÄÄTIMEEN 2.
  • Page 4: Osat Ja Toiminta

    4/17 OSAT JA TOIMINTA 1.1. Sisäyksikkö Hienosuodatin Sisääntuloritilä Virtapistoke Karkeasuodatin Ulostuloaukko Kaukosäätimen signaalin vastaanotto ON/OFF ilmaisin Ajastintoiminnan ilmaisin (TIMER) Toimintamuodon ilmaisin (OPERATION) Hätäkytkin Testiohjauskytkin Ulkoyksikkö 1.2. 1. Liitäntäputket ja sähköjohdot 2. Sisäänmeno 3. Kondenssivesiputki 4. Ulostulo 5. Tärinävaimennin 6. Maatto...
  • Page 5: Kaukosäätimen Painikkeet Ja Näyttö

    KÄYTTÖOHJE INVERTER 5/17 1.3. Kaukosäätimen painikkeet ja näyttö 1. SWING - Ilmavirran suunta 2. Kellon ja ajastimen asetus 3. Toimintamuodon valintapainike jäähdytys, lämmitys, kuivaus, auto, kiertoilma 4. HEALTH – toimintapainike 5. Kellonajan korjaus 6. Ajastimen asetus: ajastus ON, OFF, ON-OFF 7.
  • Page 6: Kaukosäätimen Käyttö

    KÄYTTÖOHJE INVERTER 6/17 1.4. Kaukosäätimen käyttö • Kun käytät kaukosäädintä, osoita sillä suoraan sisäyksikköön päin. • Jotta kaukosäädin toimii normaalisti ja signaalin lähetys onnistuu, tulee etäisyyden olla maksimissaan 7 metriä • Älä heitä kaukosäädintä ja varjele sitä vaurioilta • Mikäli tilaan asennetaan fluoresoivia lamppuja tai johdottomia puhelimia, signaalin lähetyksessä...
  • Page 7: Käyttö

    INVERTER 7/17 Käyttö 2.1. Ennen käyttöä Asenna hienosuodatin. Aktiivihiili- ja ilmanpuhdistussuodatin puhdistaa ilmaa liasta, pölystä ja tupakansavusta. Yksi suodatinsarja koostuu kahdesta suodattimesta (oikea ja vasen). Avaa sisääntuloritilä painamalla peukaloilla sisäyksikön molemmista reunoista ylöspäin. Irrota karkeasuodatin Asenna hienosuodatin sisäyksikköön valkoinen puoli ulospäin.
  • Page 8: Auto-Toiminta

    Seuraavan toiminnan yhteydessä suuntain asettuu tähän automaattisesti. Huom. Älä siirrä pystysuuntainta käsin. Jos se ei toimi, pysäytä laite ja käynnistä uudestaan Mikäli suuntain osoittaa alaspäin pitkiä ajanjaksoja tai kosteus on korkea, kondenssivettä saattaa ilmaantua. 2.4.4. Vaakasuunta asetus...
  • Page 9: Jäähdytys/Kuivaus Toimintamuoto

    Kuivaustoiminnan aikana jäähdytys toimii asetettuun lämpötilaan asti. Sen jälkeen kuivaustoiminta jatkuu LO ilmavirran nopeudella. Jos huoneessa on kylmää niin ilmavirta laitteesta voi olla kylmä. Patterien vaihdon jälkeen asetukset palaavat seuraavasti: jäähdytystoiminta, lämpötila 26 °C, ajastimen toiminta NONE, automaattinen ilmavirtanopeus.
  • Page 10: Power/Soft -Toiminta

    2.7. Power/Soft –toiminta 2.7.1. Power - toiminta Tämän toiminnon avulla saa koneesta mahdollisimman kylmää tai kuumaa ilmaa. 1. Paina Power -toiminto painiketta. Kaukosäätimen ilmaisin osoittaa, että toiminto Power on käytössä. 2 Paina udelleen Power -toiminto painiketta. Laite palaa tavalliseen toimintaan. Huom.
  • Page 11: Ajastimen Toiminta

    3. Aseta aika painamalla ajastimen asetuspainiketta. Aika voi asettaa tunnin välein yhdestä kahteentoista tuntiin. 4. Peruuta ajastintoiminto Paina TIMER- painiketta niin kauan että se ei enää näy näytöllä. Asetetun ajan muuttaminen. Aseta uusi aika painamalla ajastimen asetuspainiketta. Ajastin ottaa käyttöön uuden asetusarvon heti.
  • Page 12: Health Toiminta

    2.10. SLEEP - yökäyttötoiminto SLEEP yökäyttötoiminnalla kone ylläpitää huonelämpötilaa pienemmällä puhallinnopeudella ja pudottamalla tiettyinä jaksoina myöskin huonelämpötilaa noin 1…2 astetta. Toiminnot palautuvat automaattisesti ennalleen noin 8 tuntia toiminnon aloituksesta. SLEEP toiminnon valinta Painettaessa SLEEP valintapainiketta kerran näyttöön tulee yökäytön aktivointia osoittava (kuu/tähti) symboli.
  • Page 13: Hätä- Ja Testaustoiminta

    • Jos painat painiketta enemmän kuin 10 sek. tulee häiriö. • Testikäyttö loppuu automaattisesti 30 min kuluttua. Lopeta hätä- tai testikäyttö • Paina kerran painiketta tai käytä kaukosäädintä. Kuuluu "piip". • Kun kaukosäädin on käytössä laite palaa normaalitoimintaan.
  • Page 14: Huolto

    KÄYTTÖOHJE INVERTER 14/17 Huolto 3.1. Näin käytät laitetta parhaiten: Oikea huonelämpötila Älä aseta esineitä ulko- tai sisäyksikön eteen Sulje ovet ja ikkunat käytön aikana Käytä ajastinta tehokkaasti Jos et käytä laitetta pitkään aikaan Käytä ilmansuuntaimia tehokkaasti...
  • Page 15: Puhdistus

    3.2.4. Sisääntuloritilän puhdistus Ritilän voi irrottaa laitteista, jos se on vaikeasti likaantunut. Irroita ritilä aina pesua varten. Kuivata ritilä hyvin pesun jälkeen. Kosteus sen pinnalla voi aiheuttaa sähköiskun. Älä koske metallisiin lamelleihin että ne eivät vahingoitu. Vältä hankaamista tai vääntämistä pestessä ritilää.
  • Page 16: Hienosuodattimen Vaihto

    Laitteen käyttö ilman suodatinta voi aiheuttaa vahinkoa. Vasen ja oikea osa erottuu toisistaan eri muodolla 2. Tarkista maadoitus. 3. Tarkista ettei sisä- tai ulkoyksikön edessä ei ole esineitä. 4. Pistä virtapistoke pistorasiaan. Harjaa pölyt pois virtapistokkeesta ja kytke huolellisesti pistorasiaan kuivilla käsillä.
  • Page 17: Vianetsintä

    INVERTER 17/17 3.6. Vianetsintä Jos huomaat että laitteessa on vika (palaa, haisee yms.) pysäytä se, irrota virtapistoke ja kysy neuvoa asennusliikkeeltä. Jos häiriö ilmaantuu laitteen toiminnan aikana, esim. se ei toimi, ei reagoi kaukosäätimen signaaleihin yms., poista virtapistoke rasiasta ja kytke uudestaan, sen jälkeen käynnistä...

Table of Contents