Download Print this page

Advertisement

Quick Links

U-Smart
Door Sensor

Advertisement

loading

Summary of Contents for UMAX Technologies U-Smart Door Sensor

  • Page 1 U-Smart Door Sensor...
  • Page 2 U-Smart • Android & iOS Vytvořte si účet. Create an account. Vytvorte si účet. Załóż konto. Hozzon létre egy fiókot.
  • Page 3 U-Smart Door Sensor Klikněte na +. Klikněte na U-Smart Door Sensor. Click on +. Click on U-Smart Door Sensor. Kliknite na +. Kliknite na U-Smart Door Sensor. Kliknij +. Kliknij U-Smart Door Sensor. Kattintson a + gombra. Válassza az U-Smart...
  • Page 4 Posuňte zadní kryt a odstraňte ho. Slide out the back panel and remove it. Posuňte zadný kryt a odstráňte ho. Przesuń tylną pokrywę i wyjmij ją. Csúsztassa el a hátlapot, és vegye le. Vložte dvě AAA baterie. Insert two AAA batteries. Vložte dve AAA batérie.
  • Page 5 Do otvoru RESET vložte jehlu a podržte ji na 5 sekund. LED indikátor začne rychle blikat. Put a pin into the RESET hole and hold it for 5 seconds. The LED indicator will start blinking quickly. Do otvoru RESET vložte ihlu a podržte ju na 5 sekúnd.
  • Page 6 V aplikaci klikněte na červené tlačítko pro pokračování. Zadejte heslo vaší WiFi sítě. Telefon musí být připojen k této síti. WiFi musí být typu 2.4 GHz, sítě 5 GHz nejsou podporovány. Heslo nesmí ~!@#$%^&*() obsahovat speciální znaky Click on the red button in the application to continue.
  • Page 7 Počkejte než se zařízení připojí. Po připojení jej uvidíte v aplikaci. Wait till the device connects, it will show up in the application. Počkajte kým sa zariadenie pripojí. Po pripojení ho uvidíte v aplikácii. Poczekaj, aż urządzenie się połączy. Po podłączeniu zobaczysz je w aplikacji.
  • Page 9 Stav baterie Battery level Stav batérie Stan baterii Akkumulátor állapot Nastavení Settings Nastavenie Ustawienia Beállítások Stav zařízení (dveře otevřeny / zavřeny) Status (door open / closed) Stav zariadenia (dvere otvorené / zatvorené) Status urządzenia (drzwi otwarte / zamknięte) Az eszköz állapota (az ajtó nyitva / zárva) Poslední...
  • Page 10: Amazon Alexa

    Amazon Alexa V aplikaci Amazon Alexa klikněte na Skills & Games a vyhledejte Smart Life. Přidejte skill Smart Life a přihlašte se účtem, který máte pro U-Smart. Po propojení se v aplikaci Alexa automaticky zobrazí U-Smart zařízení, která podporují Alexu. Propojená...
  • Page 12 Google Home V aplikaci Google Home klikněte na +, zvolte Nastavení zařízení a klikněte na Spolupracuje s Googlem. Vyhledejte Smart Life a přihlašte se účtem, který máte pro U-Smart. Po propojení se v aplikaci Google Home automaticky zobrazí podporovaná U-Smart zařízení. Click on the + button in the Google Home application and choose Set up device.
  • Page 14 Baterie: 2x AAA 1.5V, WiFi: 802.11 b/g/n 2.4GHz Provozní teplota: -10°C až 40°C, Provozní vlhkost: 20% až 85% Battery: 2x AAA 1.5V, WiFi: 802.11 b/g/n 2.4GHz, Operating temperature: -10°C to 40°C, Operating humidity: 20% to 85% Batérie: 2x AAA 1.5V, WiFi: 802.11 b/g/n 2.4GHz Prevádzková...
  • Page 15 Dovozce tímto prohlašuje, že toto bezdrátové zařízení splňuje základní požadavky a další relevantní podmínky směrnice R&TTE a směrnice 2014/53/EU pro rádiová zařízení v platném znění. Prohlášení o shodě pro EU najdete na www.umax.cz Importer hereby declares that this wireless device is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of the R&TTE Directive and Radio Equipment Directive 2014/53/EU, as applicable.

This manual is also suitable for:

Ub910