Download Print this page
Edimax BR-6258nL Quick Installation Manual
Hide thumbs Also See for BR-6258nL:

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

BR-6258nL
Quick Installation Guide
07-2012 / v1.0

Advertisement

loading

Summary of Contents for Edimax BR-6258nL

  • Page 1 BR-6258nL Quick Installation Guide 07-2012 / v1.0...
  • Page 2 COPYRIGHT Copyright  Edimax Technology Co., Ltd. all rights reserved. No part of this publication may be reproduced, transmitted, transcribed, stored in a retrieval system, or translated into any language or computer language, in any form or by any means, electronic, mechanical, magnetic, optical, chemical, manual or otherwise, without the prior written permission from Edimax Technology Co., Ltd.
  • Page 3: Představení Výrobku

    PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU Děkujeme vám za zakoupení bezdrátového osobního hotspotu a „cestovního” směrovače Edimax BR-6258nL! Tento miniaturní směrovač představuje ideální volbu pro toho, kdo stále cestuje. Jeho snadná instalace umožňuje jakémukoli uživateli počítače nastavit během několika málo minut své síťové prostředí a sdílet připojení...
  • Page 4 b. Port sítě Ethernet. Tento port se používá pro připojení k internetu prostřednictvím kabelového připojení. Poznámka: Nepřipojujte prosím tento port sítě Ethernet k portu sítě Ethernet na vašem počítači; toto připojení nebude funkční. Tento port by měl být připojen k přístupovému bodu nebo xDSL/kabelovému modemu.
  • Page 5 IV. Rychlá instalace Poznámka: Před uvedením tohoto cestovního směrovače do provozu prosím nastavte svůj počítač jako klienta DHCP (automatické zí skávání adresy IP ze serveru DHCP). Pokud si nejste jisti, jako provést, podívejte se do uživatelské příručky. 1. Odstraňte ze zařízení průhledný plastový obalový materiál. 2.
  • Page 6 Key) nebo na štítku, který je nalepen na samotném směrovači. Připojte zařízení k této bezdrátové síti. 4. Spusťte webový prohlížeč, jako například Internet Explorer(enter http://edimax.setup) . Budete požádáni o zadání uživatelského jména (User name) a hesla (Password). Výchozí uživatelské jméno (username) je admin, a výchozí heslo (password) je 1234.
  • Page 7 6. Cestovní směrovač si toto nastavení uloží a restartuje se. Zařízení se v průběhu restartu automaticky odpojí od vašeho počítače. 7. Jakmile se zobrazí následující obrazovka, je restartování zařízení dokončeno. Připojte se znovu k cestovnímu směrovači vyhledáním dostupných bezdrátových sítí pro „device name” (název zařízení) a „security key” (bezpečnostní...
  • Page 8 Po úspěšném uskutečnění připojení si můžete vybrat, zda chcete ihned používat internet, nebo zda budete provádět další pokročilou konfiguraci. Na této obrazovce máte možnost nastavit záložku na webovou adresu http://edimax.go, která vás dovede přímo na obrazovku pro nastavování cestovního směrovače prostřednictvím webového rozhraní .
  • Page 9 IV.b. Režim WISP V režimu WISP cestovní směrovač přijímá signál bezdrátové sítě a vysílá ho do několika bezdrátových zařízení. 1. Na obrazovce nastavování zvolte položku WISP mode (Režim WISP). 2. Cestovní směrovač začne automaticky vyhledávat dostupné bezdrátové sítě Wi-Fi. Zvolte síť, k níž se hodláte připojit. Pokud tato síť vyžaduje zadání bezpečnostního klíče, zadejte jej v tomto kroku.
  • Page 10 5. Po nastavení parametrů pro připojení k internetu uvidíte závěrečnou obrazovku s blahopřáním. Na této obrazovce máte možnost nastavit záložku na webovou adresu http://edimax.go, která vás dovede přímo na obrazovku pro nastavování cestovního směrovače prostřednictvím webového rozhraní .
  • Page 11 Kromě toho se zobrazí závěrečné potvrzení názvu cestovního směrovače a bezpečnostního klíče; tento název a klíč si prosím poznamenejte pro své další bezdrátové klientské zařízení, abyste se k němu mohli kdykoliv později připojit. V. Připojení k cestovnímu směrovači Jakmile je směrovač připojen k internetu, ať už prostřednictvím připojení pomocí...
  • Page 12 2. Zadejte bezpečnostní klíč bezdrátové sítě, který jste předtím nastavili. 3. Tento postup zopakujte tolikrát, kolik bezdrátových zařízení hodláte připojit k internetu. Cestovní směrovač bude vysílat bezdrátový signál pro připojení k internetu, čímž se vytvoří osobní hotspot pro vás a vaše bezdrátová zařízení.
  • Page 13: Federal Communication Commission Interference Statement

    Federal Communication Commission Interference Statement This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to Part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation.
  • Page 14 EU Declaration of Conformity English: This equipment is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of Directive 1999/5/EC, 2009/125/EC. Français: Cet équipement est conforme aux exigences essentielles et autres dispositions de la directive 1999/5/CE, 2009/125/CE. Čeština: Toto zařízení je v souladu se základními požadavky a ostatními příslušnými ustanoveními směrnic 1999/5/ES, 2009/125/ES.
  • Page 15: Declaration Of Conformity

    Declaration of Conformity We, Edimax Technology Co., LTD., declare under our sole responsibility, that the equipment described below complies with the requirements of the European R&TTE directive (1999/5/EC, 2009/125/EC, 2006/95/EC). Equipment: Wireless Personal Hotspot and Travel Router Model No.: BR-6258nL Report No.: ER241221, EA241221, EH24122, L241221...
  • Page 16 Notice According to GNU General Public License Version 2 This product includes software that is subject to the GNU General Public License version 2. The program is free software and distributed without any warranty of the author. We offer, valid for at least three years, to give you, for a charge no more than the costs of physically performing source distribution, a complete machine-readable copy of the corresponding source code.
  • Page 17 intact all the notices that refer to this License and to the absence of any warranty; and give any other recipients of the Program a copy of this License along with the Program. You may charge a fee for the physical act of transferring a copy, and you may at your option offer warranty protection in exchange for a fee.
  • Page 18 6. Each time you redistribute the Program (or any work based on the Program), the recipient automatically receives a license from the original licensor to copy, distribute or modify the Program subject to these terms and conditions. You may not impose any further restrictions on the recipients’...