Lenovo TAB 2 A10-30 Safety, Warranty & Quick Start Manual
Lenovo TAB 2 A10-30 Safety, Warranty & Quick Start Manual

Lenovo TAB 2 A10-30 Safety, Warranty & Quick Start Manual

Hide thumbs Also See for TAB 2 A10-30:

Advertisement

Lenovo TAB 2 A10-30
Safety, Warranty & Quick Start Guide
Lenovo TB2-X30F
Lenovo TB2-X30L
English/Türkçe

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Lenovo TAB 2 A10-30

  • Page 1 Lenovo TAB 2 A10-30 Safety, Warranty & Quick Start Guide Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L English/Türkçe...
  • Page 2: Read Before Using Tablet

    Guide, go to http://support.lenovo.com and follow the instructions on the screen. Legal notices Lenovo and the Lenovo logo are trademarks of Lenovo in the United States, other countries, or both. Other company, product, or service names may be trademarks or service marks of others.
  • Page 3 Contents Lenovo TAB 2 A10-30 overview ............1 Preparing your tablet ...............2 Starting to use your tablet..............3...
  • Page 4 Lenovo TB2-X30L WLAN + LTE Microphone Front camera Earphone jack Rear camera On/Off button Speakers microSD card slot Micro USB connector Volume button *Micro SIM card slot The WLAN model (Lenovo TB2-X30F) does not have a Micro SIM card slot.
  • Page 5: Preparing Tablet

    Preparing your tablet You can use cellular services with the WLAN + LTE model (Lenovo TB2-X30L) by inserting the Micro SIM card provided by your carrier. Install the Micro SIM card and the microSD card as shown. Step 1. Open the card slot cover.
  • Page 6: Turning On/Off/Taking Screenshots

    Fully charged Turning on/off Turn on: Press and hold the On/Off button until the Lenovo logo appears. Turn off: Press and hold the On/Off button for a few seconds, then tap Power off. Restart: Press and hold the On/Off button for about 10 seconds.
  • Page 9 Türkçe Lenovo TAB 2 A10-30 cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir ekilde okuyun. Bu kılavuzda * işaretiyle etiketlenen tüm bilgiler yalnızca WLAN + LTE modeli (Lenovo TB2-X30L) için geçerlidir. Tabletinizi kullanmadan önce okuyun Önce bunu okuyun - Düzenlemelere ili kin bilgiler Kablosuz iletişim özellikli cihaz modelleri, kablosuz kullanımın onaylandığı...
  • Page 10: Table Of Contents

    İçindekiler Lenovo TAB 2 A10-30 ürününe genel bakış ..............1 Tabletinizi hazırlama.........................2 Tabletinizi kullanmaya başlama....................3 Önemli güvenlik ve kullanım bilgileri ..................4 Avrupa Birliği Uygunluk Bildirimi ....................5 Servis ve Destek bilgileri.........................5 Garanti bilgileri.............................6 Çevre, geri dönüşüm ve bertaraf ile ilgili bilgiler ............8...
  • Page 11: Lenovo Tab 2 A10-30 Ürününe Genel Bakış

    Lenovo TB2-X30F WLAN Lenovo TB2-X30L WLAN + LTE Mikrofon Ön kamera Kulaklık giri i Arka kamera Açma/Kapatma düğmesi Hoparlör microSD kart yuvası Mikro USB bağlacı Ses düzeyi düğmesi *Micro SIM kart yuvası WLAN modelinin (Lenovo TB2-X30F) Micro SIM kart yuvası yoktur.
  • Page 12: Tabletinizi Hazırlama

    Tabletinizi hazırlama Operatörünüz tarafından sağlanan Micro SIM kartı takarak WLAN + LTE modelinizle (Lenovo TB2-X30L) şebeke hizmetlerini kullanabilirsiniz. Micro SIM ve microSD kartı gösterildiği gibi takın. 1. Adım. Kart yuvasının kapağını açın. 2. Adım. Micro SIM kartı ve microSD kartı gösterildiği gibi takın.
  • Page 13: Tabletinizi Kullanmaya Başlama

    Tablet bilgisayarınızı, ürünle birlikte verilen kabloyu ve USB güç bağdaştırıcısını kullanarak bir güç çıkışına bağlayın. Şarj ediliyor Düşük pil Tam olarak şarj edilmiş Açma/Kapatma Açma: Lenovo logosu görüntülenene kadar Açma/Kapatma düğmesini basılı tutun. Kapatma: Açma/Kapatma düğmesini birkaç saniye basılı Kapat düğmesine dokunun. tutun, ardından Yeniden ba latma: Açma/Kapatma düğmesini yaklaşık...
  • Page 14: Önemli Güvenlik Ve Kullanım Bilgileri

    Yerle ik arj edilebilir pile ili kin bildirim TEHLİKE: Şarj edilebilir dahili lityum iyon pili değiştirmeyi denemeyin. Pil, yanlış tipte bir pille değiştirilirse patlama riski vardır. Lütfen fabrika değiştirme yönergeleri için Lenovo Support (Lenovo Destek) birimine başvurun. Polivinil Klorid (PVC) kablosu ve kablo bildirimi UYARI: Bu üründeki kablolara ya da bu ürünle birlikte satılan parçalarla ilişkili kablolara...
  • Page 15: Avrupa Birliği Uygunluk Bildirimi

    Servis ve Destek bilgileri Aşağıda, ürününüzün garanti dönemi veya kullanım ömrü boyunca geçerli ürününüze yönelik teknik destekle ilgili bilgiler verilmiştir. Lenovo garanti koşullarına ilişkin bilgiler için Lenovo Uluslararası Garanti Bildirimi’ne bakın. Tam garanti bilgilerine erişmeye ilişkin ayrıntılar için bu belgenin ilerleyen kısımlarındaki "Lenovo Sınırlı Garanti bildirimi" bölümüne bakın.
  • Page 16: Garanti Bilgileri

    Garanti bilgileri Lenovo Sınırlı Garanti bildirimi Bu ürün, Lenovo Sınırlı Garanti L505-0010-02 08/2011 sürümü koşulları kapsamındadır. Lenovo Sınırlı Garanti belgesine (LLW) şu adresten erişebilirsiniz: http://www.lenovo.com/warranty/llw_02. LLW belgesini bu Web sitesinde pek çok dilde görüntüleyebilirsiniz. LLW belgesini Web sitesinden görüntüleyemezseniz yerel Lenovo ofisine ya da yetkili satıcısına başvurarak LLW...
  • Page 17 4. Müşteri Tarafından Teslim Hizmetleri 5. Posta Hizmeti 6. Müşteri Çift Taraflı Posta Servisi 7. Ürün Değiştirme Hizmeti Garanti hizmeti türlerine ilişkin tam açıklama için garanti bilgilerinin tamamına başvurun. Tam garanti bilgilerine erişmeye ilişkin ayrıntılar için bkz. "Lenovo Sınırlı Garanti bildirimi".
  • Page 18: Çevre, Geri Dönüşüm Ve Bertaraf Ile Ilgili Bilgiler

    Genel geri dönü üm bildirimi Lenovo, bilgi teknolojisi (BT) ekipmanı sahiplerini, kullanım süresini doldurduklarında ekipmanlarını sorumlu bir şekilde geri dönüştürmeleri için teşvik etmektedir. Lenovo, bilişim ürünlerini geri dönüştürme konusunda ekipman sahiplerini desteklemek için çeşitli program ve hizmetler sunar. Lenovo ürünlerinin geri dönüştürülmesine ilişkin bilgi edinmek için http://www.lenovo.com/recycling adresini ziyaret edin.
  • Page 19 RoHS”) Vietnam Genelgesinin gerekliliklerini karşılar. Avrupa Birliği Lenovo products sold in the European Union, on or after 3 January 2013 meet the requirements of Directive 2011/65/EU on the restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment (“RoHS recast” or “RoHS 2”).
  • Page 20 Türkiye'deki Kullanıcılar İçin Önemli Duyuru(Lenovo TB2-X30L) BU CİHAZ TÜRKİYE ALTYAPISINA UYGUNDUR. Bu cihaz Türkçe karakterlerin tamamını ihtiva eden ETSI TS 123.038 V8.0.0 (veya sonraki sürümün kodu) ve ETSI TS.123.040. V8.1.0 (veya sonraki sürümün kodu) teknik özelliklerine uygundur.
  • Page 23 © Copyright Lenovo 2015. © Telif Hakkı Lenovo 2015. V1.0_20150722 HQ60111942000 Printed in China...

This manual is also suitable for:

Tb2-x30fTb2-x30l

Table of Contents