Download Print this page
Harman Kardon AVR 1650 Quick Start Manual
Harman Kardon AVR 1650 Quick Start Manual

Harman Kardon AVR 1650 Quick Start Manual

Audio/video receiver
Hide thumbs Also See for AVR 1650:

Advertisement

AVR 1650, AVR 165
Audio/video receiver
Quick Start Gids

Advertisement

loading

Summary of Contents for Harman Kardon AVR 1650

  • Page 1 AVR 1650, AVR 165 Audio/video receiver Quick Start Gids...
  • Page 2 ® audio/video receiver aan te sluiten en op te zetten. Om de natuurlijke bronnen niet nodeloos uit te putten, is bij uw receiver geen gedrukte handleiding gevoegd. Een handleiding met alle informatie over de eigenschappen van uw nieuwe receiver vindt u op onze website. Ga naar www.harmankardon.com en download de AVR 1650 / AVR 165 handleiding .
  • Page 3 Aansluitingen Luidsprekers Aansluiten Subwoofer Aansluiten Gebruik een mono cinch kabel om de Subwoofer Pre Out van de AVR met de subwoofer te Zo gebruikt u de AVR luidsprekeraansluitingen: verbinden. Raadpleeg de handleiding van uw subwoofer voor specifieke informatie over het aansluiten van de subwoofer.
  • Page 4 HDMI zijn verbonden, hoewel u één van de digitale audio-ingangen aan een HDMI- naar de AVR te worden gemaakt. ingang kunt toewijzen. Wanneer u een TV of andere bron heeft die is voorzien van de HDMI Audio Return Channel AVR DVD Component Video Aansluitingen Functie kunt u het geluid naar de AVR voeren via het Audio Return Channel van de HDMI Monitor Uitgang en is geen extra audioverbinding met de AVR nodig.
  • Page 5 AVR te worden gemaakt. (HDMI, optisch of coax) met elke bron. Opmerking: wanneer u een Blu-ray Disc of een DVD-speler op de Component DVD Ingang van de AVR aansluit, kunt u geen bron aansluiten op de composiet DVD Ingang AVR Digitale Audio- aansluitingen van de AVR.
  • Page 6 Analoog Opname-apparaat The Bridge III Verbind de extra leverbare The Bridge IIIP met de The Bridge IIIP aansluiting van de AVR. Verbind de optisch digitale ingang van een digitale audiorecorder met de optisch digitale Steek de plug er goed in tot deze vastklikt. BELANGRIJK: verbind The Bridge IIIP alleen uitgang van de AVR.
  • Page 7 165 handleiding downloaden op de website www.harmankardon.com. Lichtnet Verbind het netsnoer met de AC aansluiting van de AVR en steek de stekker in een niet- geschakeld stopcontact. OPMERKING: verwijder de beschermende folie van het front van de receiver; dit kan de werking van de afstandsbediening negatief beïnvloeden.
  • Page 8: System Setup

    Kies “Continue” (ga verder). Plaats de microfoon op oorhoogte in de luisterruimte. Volg de aanwijzingen die in beeld verschijnen. Schakel de TV in en kies de TV-ingang waarop u de AVR heeft aangesloten in Aansluiten TV of Beeldscherm op pagina 3.
  • Page 9: Input Setup

    Kies met de links/rechts pijltoetsen de digitale audio-ingang waarop de bron is aangesloten. Zodra u gereed bent, drukt u op OSD om het in-beeld menu (OSD) uit te schakelen. U bent nu gereed om uw receiver te gebruiken! BELANGRIJK: voor complete informatie over het gebruik van al uw functies van uw audio/video receiver, kunt u de complete handleiding van de AVR 1650/AVR 165 downloaden op de website www.harmankardon.com.
  • Page 10 HARMAN International Industries, Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere landen. EzSet/EQ is een handelsmerk van HARMAN International Industries, incorporated. Blu-ray Disc is a trademark of the Blu-ray Disc Association. HDMI, het HDMI logo en High Definition Multimedia Interface zijn handelsmerken of geregistreerde handels- merken van HDMI Licensing LLC in de Verenigde Staten en andere landen.

This manual is also suitable for:

Avr 165