Weslo Pursuit T 149 Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Pursuit T 149 Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WLEVEX1736.0
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Pursuit T 149 Bike

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnummer WLEVEX1736.0 Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ..........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT NOTE: table shows the language Fijn dat u de nieuwe WESLO PURSUIT T 149 fiets nog vragen hebben, neem dan contact op met de of each of the warning decals. ® heeft gekozen. Fietsen is een van de meest doel- winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage van deze fiets moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. U zult het meegele- verde gereedschap en uw eigen kruiskop schroevendraaier en engelse sleutels en een knijptang nodig hebben.
  • Page 5 3. Maak de linker en rechter kapjes van het onderstel (59, 3) vast rond het onderstel met een M4x 15MM Schroef met Ronde Kop (60) en twee M5x 15MM Schroeven met Ronde Kop (61) zoals aangetoond. 4. Maak het Zadel (12) vast op de Drager van het Zadel (58) met vier M8 Veerringen (42) en vier M8 Nylon Klemmoeren (10).
  • Page 6 6. Sluit, terwijl de tweede persoon de Staander (13) bij het Onderstel (1) vasthoudt, het Verlengstuk van de Draad (23) op de Snelheidssensordraad (39) aan. Sluit vervolgens de Weerstandskabel (19) op de vol- gende manier op de Lage Kabel (29) aan: •...
  • Page 7 8. Maak de Schakelhouder (53) vast aan de Staander (13) met de Schakelklem (54) en de Schakelhendel Zorg ervoor dat (55). Aandacht: De Schakelhendel werkt net als een de kabels niet ratel. Draai de Schakelhendel met de klok mee, trek bekneld raken.
  • Page 8: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE BUIS VAN HET ZADEL BIJ TE STELLEN HOE DE PEDAALWEERSTAND IN TE STELLEN Voor een effectieve Om de weerstand oefening moet de van de pedalen te zitting op de juiste verhogen moet u de hoogte staan.
  • Page 9 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUI- Zet het bedieningspaneel aan. Druk, om het bedieningspaneel te laten functione- ren op de [On/Reset] toets of begin te trappen. De handmatige instelling kiezen. Telkens als u het bedieningspa- neel aanzet, zal de handmatige modus worden geactiveerd.
  • Page 10 Tevens zal de Uw hartslag meten als u dat wilt. tempometer aan Het kan zijn dat de rechter kant van de display er plastic velle- Contact- een visueel tjes op de meta- punten beeld geven van len contactpun- uw staptempo. ten van de handvaten zit- Staafjes zullen...
  • Page 11 Stel wanneer de tempo indicator van hoogte ver- HOE HET TEMPO PROGRAMMA TE GEBRUIKEN anderd tijdens programma uw tempo bij zodat U beide indicators op gelijke hoogte houdt. Verhoog Zet het bedieningspaneel aan. uw tempo wanneer een pijl naast de tempo indi- cators verschijnt omdat uw tempo lager dan het Zie stap 1 op pagina 9.
  • Page 12: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de fiets regelmatig en draai Schroef (47) los maar verwijder deze niet. Schuif de ze goed vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Snelheidssensor wat dichter naar of verder van de Magneet. Maak de Schroef weer vast. Draai even aan Gebruik een zachte doek en een niet agressief de Crankarm.
  • Page 13: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE De volgende richtlijnen zullen u helpen bij het plannen na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als van uw oefenprogramma. Vergeet niet dat een goede energie te verbruiken. Stel de intensiteit van uw oefe- voeding en voldoende rust essentieel zijn voor opti- ning bij totdat uw hartslag rond het laagste getal van male resultaten.
  • Page 14 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WLEVEX1736.0 R1006A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Riem Voorste Stabilisator Crankpakking Rechter Staander Huls Vliegwiel Kapje aan de Voorste Stabilisator Magneet Buis van het Zadel Snelheidssensor/Draad Achterste Stabilisator M8 x 20mm Schroef Kapje aan het Uiteinde van het M4 x 25mm Schroef met Ronde Handvat Achterste Stabilisator Kapje...
  • Page 15 WLEVEX1736.0 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R1006A...
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het produkt (WLEVEX1736.0) • de NAAM van het produkt (WESLO PURSUIT T 149 fiets) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pursuit t 149Wlevex1736.0

Table of Contents