Weslo Pursuit R 60 Bike Gebruiksaanwijzing
Weslo Pursuit R 60 Bike Gebruiksaanwijzing

Weslo Pursuit R 60 Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Pursuit R 60 Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WLEVEX1216.0
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Pursuit R 60 Bike

  • Page 1 Modelnummer WLEVEX1216.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ..........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat U voor de nieuwe WESLO ® PURSUIT R 60 nog vragen hebben, neem dan contact op met de win- fiets heeft gekozen. Fietsen is een van de meest doel- kel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter van...
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. U zult het meegeleverde gereedschap en uw eigen kruiskop schroevendraaier en engelse sleutels en een knijptang...
  • Page 5 2. Maak, terwijl de tweede persoon de voorkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Voorste Stabilisator (6) vast met twee M8 x 75mm Slotbouten (16), twee M8 Gebogen Tussenringen (44), twee M8 Veer Tussenringen (59), en twee M8 Eikelvormige Moeren (35).
  • Page 6 4. Sluit, terwijl de tweede persoon de Staander (2) in de getoonde positie vasthoudt, de Bovenste Draadkoker (30) op de Snelheids Sensor-Draad (31) aan. Sluit ver- volgens de Weerstandskabel (13) op de volgende manier op de Onderste Kabel (40) aan: •...
  • Page 7 6. Verbindt, terwijl de tweede persoon het Bedieningspa- neel (5) bij de Staander (2) vasthoudt, de draad van het bedieningspaneel met de Bovenste Draadkoker (30). Draad van het Bedieningspaneel Steek de resterende draad van het bedieningspaneel en de Bovenste Draadkoker (56) in de Staander (2). Schuif de Bedieningspaneel (5) in de Staander.
  • Page 8: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE BUIS VAN HET ZADEL BIJ TE STELLEN HOE DE WEERSTAND VAN DE PEDALEN BIJ TE STELLEN Voor een effectieve Zadel oefening moet het Om de weerstand zadel op de juiste van de pedalen te Buis van hoogte staan.
  • Page 9 Functies van het bedieningspaneel HOE HET BEDIENINGSPANEEL TE GEBRUIKEN Het gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel biedt Zorg ervoor dat er batterijen in het bedieningspaneel zes instellingen die U ogenblikkelijk gegevens vers- zijn (raadpleeg montage-stap 5 op pagina 6). Als er trekken tijdens het oefenen. De instellingen worden een plastic laagje op het bedieningspaneel ligt, moet u hieronder beschreven.
  • Page 10 3. Kies een van de weergaven. 5. Uw hartslag meten als u dat wilt. Scan-weergave— Als er een plastic laagje op de metalen contact- Om de scan-weer- punten van de handsensoren ligt, moet u dat gave te kiezen, druk verwijderen. Plaats uw handen op de handgreep herhaaldelijk op de met polssensor, uw handpalm op de contactpunten.
  • Page 11: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN BATTERIJEN VERVANGEN Bekijk de onderdelen van de fiets regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Wanneer het bedieningspaneel niet goed meer oplicht Gebruik een zachte doek en een niet agressief moeten de batterijen vervangen worden. De meeste schoonmaakmiddel om de fiets schoon te maken.
  • Page 12: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas WAARSCHUWING: na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de intensiteit van uw oefe- Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig ning bij totdat uw hartslag rond het laagste getall van ander oefenprogramma begint.
  • Page 13 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek U langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 14 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WLEVEX1216.0 R0606A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Schuimrubber Handvat Staander Armhendel Beschermkapje Armhendel Buis van het Zadel Zadel Eikelvormige Moer Bedieningspaneel Oogbout Voorste Stabilisator “U” Houder Achterste Stabilisator M6 Moer Voorste Beschermkapje M10 Kraagmoer Achterste Beschermkapje Onderste Kabel Linker Pedaal/-Beugel Moer van het Vliegwiel Rechter Pedaal/-Beugel...
  • Page 15 WLEVEX1216.0 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0606A 48 49...
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    • het MODELNUMMER van het produkt (WLEVEX1216.0) • de NAAM van het produkt (WESLO PURSUIT R 60 fiets) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) • het NUMMER VAN HET ONDERDEEL en de BESCHRIJVING (zie pagina 14) WESLO is een merk van ICON IP, Inc.

This manual is also suitable for:

Pursuit r 60Wlevex1216.0

Table of Contents