ProForm 900 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 900 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PETL85140
GEBRUIKSAANWIJZING
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
Produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 900 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer PETL85140 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit Produkt hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ...........3 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3 10. Steek de stekker alleen in een geaard stop- 19. Zorg ervoor dat de sluitknop volledig geslo- contact (zie pagina 9). Geen elk ander appa- ten is voordat u de loopband inklapt of ver- raat moet zich op dezelfde groep bevinden. plaatst.
  • Page 4 De stickers hier getoond zijn op uw gewichtsbank geplakt. Sticker 1: OPGELET: Houdt Uw handen en voeten tijdens het ge- bruik van de loopband van deze plaatsen weg. Sticker 2: GEVAAR: Bescherm uzelf en andere gebruikers tegen het risico van ernstig letsel. Lees deze handleiding en: •...
  • Page 5: Voordat U Begint

    En wanneer serienummer bij de hand hebt voordat u belt. Het mo- u de loopband niet gebruikt kunt u de PROFORM 990 delnummer is PETL85140. Het serienummer bevindt loopband inklappen zodat hij minder ruimte in beslag zich op een sticker op de loopband (zie kaft van deze neemt dan andere loopbanden.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek. Verwijder de verpakking pas wanneer de Staander in de verticale positie is (zie stap 1 hieronder). Gooi de ver- pakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 3. Met de hulp van een tweede persoon, moet u het Onderstel (55) rechtop zetten. Houd de Bemanteling van het Veerslot (68) en de Klep voor Veerslotbemanteling tegen het Onderstel zoals afgebeeld. Draai de twee Schroeven 1/2" (105) met botte punt in de Klep van de veerslotbemanteling en de Bemanteling van het Veerslot Knop zoals afgebeeld.
  • Page 8: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plas- De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- tic zak of enig andere verpakking die vocht kan vast- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 9: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 10 Sleutel Klip Opgelet: Het kan zijn dat er op het bedieningspaneel een plastic vel zit, haal deze er dan af. FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL als een persoonlijke trainer bij u thuis. Met een audio snoer (inbegrepen) kunt U de loopband op uw geluids- Het bedieningspaneel van de loopband is voorzien van systeem, uw portable stereo, computer, of video speler verschillende functies om het meest doeltreffend te oe-...
  • Page 11 het even duren voor de loopband de gekozen snel- HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN heid bereikt. Als een van de twaalf snelheidsknoppen wordt inge- De stekker in het stopcontact steken (zie pagina 9). drukt, zal de loopband langzaam sneller gaan draaien tot de geselecteerde snelheid is bereikt.
  • Page 12 Het rechterbeeldscherm—Op dit scherm wordt Het meten van uw hartslag als u dat wilt. de afstand [DISTANCE] weergegeven die u hebt gelopen of gerend, het aantal rondjes [LAPS] van Als u de borst- 400 m. (1/4 mijl) dat u hebt voltooid, de snelheid pulssensor wilt van de loopband en het geschatte aantal calo- gebruiken, zie...
  • Page 13 dere opeenvolgende HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE Kolom vanhet segmenten worden ge- GEBRUIKEN Huidig Segment programmeerd. De snelheid van het eer- De sleutel goed in het bedieningspaneel ste- ste segment zal aange- ken. geven worden in de eer- Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op ste kolom van het Huidig pagina 11.
  • Page 14 Haal de sleutel uit het bedieningspaneel wan- Druk op de Stop-toets om het programma tijdelijk te stoppen. De tijd zal beginnen te flikkeren op het neer u klaar bent met uw oefening. linkerscherm. De loopband zal met een snelheid Zorg ervoor dat wanneer het programma eindigt van 1 mph beginnen te draaien.
  • Page 15 heeft één instelling voor HOE UW EIGEN PROGRAMMA SAMEN TE de helling en voor de Huidig Segment STELLEN snelheid. De snelheid van het eerste segment De sleutel goed in het bedieningspaneel ste- zal in de eerste kolom ken. van het Huidig Segment van het piste opflikkeren.
  • Page 16 klinken, de instellingen voor de snelheid en de hel- HOE UW EIGEN PROGRAMMA TE GEBRUIKEN ling zullen op het hoofdscherm flikkeren, en alle snelheids- instellingen zullen met een kolom naar links opschuiven. De snelheid voor het tweede De sleutel goed in het bedieningspaneel steken. segment wordt dan in de kolom van het Huidig Segment (welke opflikkert) aangegeven.
  • Page 17 Enter toets wanneer u uw leeftijd al hebt ingevoerd. HOE HARTSLAGPROGRAMMA'S TE GEBRUIKENM Als u uw leeftijd nog niet hebt ingevoerd druk dan op de + en - toetsen naast de Enter toets om uw lef- tijd in te voeren. Druk vervolgens op de Enter toets. WAARSCHUWING: Gebruik de programma’s voor de hartslag niet wan-...
  • Page 18 Het programma blijft doorgaan totdat het laatste Druk op de Start-toets of de Snelheid + knop segment eindigt. De loopband zal dan langzaam om het programma te laten beginnen. tot stilstand komen. Direct nadat de knop is ingedrukt, zal de loopband Als de snelheid of helling te hoog of te laag is, zich automatisch aanpassen aan de eerste snel- kunt u deze instelling met de toetsen Snelheid en...
  • Page 19 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE DE LOOPBAND OP UW CD SPELER, VIDEO OF COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT plug is voor- Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u zien.
  • Page 20 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE Opgelet: Zie instructie A als uw computer van een OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instruc- 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien.
  • Page 21 HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN HOE DE IFIT.COM CD EN VIDEO PRORAMMA’S Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een TE GEBRUIKEN AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT plug al in gebruik Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken is.
  • Page 22 • Stel de volume van uw CD speler of video bij. U kunt de instellingen handmatige bijstellen door op de Snelheid of Helling knopen van het bedie- Het kan zijn dat het bedieningspaneel het sig- naal van het programma niet ontvangt omdat ningspaneel te drukken wanneer de snelheid of helling instellingen te hoog of te laag zijn.
  • Page 23 band en begin te oefenen. U zult tijdens het pro- HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE gramma een “piep” geluid horen wanneer de snel- WEBSITE TE GEBRUIKEN heid en/of de helling instelling gaat/gaan verande- ren. OPGELET: Luister naar het “piep” geluid en bereidt u er op voor dat de snelheid en/of Om deze programma’s van onze website te gebruiken hellingstand van de loopband gaat/gaan veran-...
  • Page 24: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING BELANGRIJK: Als de letter "d" op het rechterscherm verschijnt, is de "demomodus" geselecteerd. Het bedie- Het bedieningspaneel biedt een informatie instelling ningspaneel is in de demo instelling wanneer een “d” op die het aantal gebruikte uren op de loopband en het de display verschijnt.
  • Page 25 2. Houd het onderstel van de loopband stevig vast met uw linkerhand. Trek met uw rechterhand aan de veerslot- knop aan de rechterkant en houd deze vast. Til de loop- band op tot de pin op de veerslotknop gelijk is aan het gat in de linkerhandgreep.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 27 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loopband min- 7 á 10 cm der en kan zelfs beschadigd worden.
  • Page 28 PROBLEEM: De hellingstand van de loopband verandert niet naar behoren of verandert niet wanneer iFIT.com CD’s of video’s afgespeeld worden. OPLOSSING: a. Druk terwijl de sleutel in het bedieningspaneel is geschoven op een van de helling toetsen. Haal de sleutel er uit terwijl de helling van de loopband zich aanpast. Steek de sleutel na een paar seconden weer in het bedieningspaneel.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 30 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL85140 R0904A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken op pagina 32–35. Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Voetkussentje Bijstelschroef voor het Kussen Schroef voor de voetleuning Verstelbare roller Afdichtingsring Audio Snoer Bijstelbout van de Achterroller Isolator Linker Eindkapje achter...
  • Page 31 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Stroomonderbreker Isolatieplaat voor motor Pols-draad 127* Arm montage Elektriciteitssnoer Schakelbout van de Idler Contactpunt Hulp-pitmanarm Sticker met Waarschuwing Veer spanrol 1/2” Schroef Nylon Tussenring van de Arm Stekerbus Katrolbout Draad voor iFIT.com Katroltussenring Stervormige Pakkingring Achteroller Katrol...
  • Page 32 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL85140 Part 1 of 4 R0904A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING–Modelnr. PETL85140 Part 2 of 4 R0904A...
  • Page 34 GEDETAILLEERDE TEKENING–Modelnr. PETL85140 PETL85140 Part 3 of 4 R0904A...
  • Page 35 GEDETAILLEERDE TEKENING–Modelnr. PETL85140 PETL85140 Part 4 of 4 R0904A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het produkt (PETL85140) • de NAAM van het produkt (PROFORM 990 loopband) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

990 heart rate controlPetl85140

Table of Contents