ProForm 710 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding
ProForm 710 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding

ProForm 710 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 710 Zlt Treadmill:

Advertisement

Modelnr. PETL81711.1
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of
beschadigd zijn, neem dan contact
op met de winkel waar u dit product
hebt gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 710 Zlt Treadmill

  • Page 1 Modelnr. PETL81711.1 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) wor- den niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4 18. De hartslagmonitor is geen medisch instru- 22. Steek geen enkel voorwerp in een opening ment. Bepaalde factoren zoals bewegingen, van de loopband. kunnen de juistheid van de metingen aantas- ten. De hartslagmonitor dient slechts om een 23. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog algemene hartslagtrend te meten, als hulp- goed vast zitten en verstevig ze indien nodig.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u dat u heeft gekozen voor de revolutionaire omslag van deze handleiding als u nog vragen hebt. PROFORM 710 ZLT loopband. De 710 ZLT loopband Noteer het productnummer en het serienummer voor- ® biedt een reeks indrukwekkende mogelijkheden die dat u met ons contact opneemt.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE Montage moet door twee personen worden uitgevoerd. Plaats de loopband op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het verpakkingsmateriaal niet weg totdat u de loopband volledig hebt gemonteerd. Aandacht: de onderkant van de loopriem van de loopband is voor een goede werking bedekt met een smeermiddel.
  • Page 7 1. Zorg dat het stroomsnoer niet op het stop- contact is aangesloten. Maak een Wiel (81) vast aan de Basis (80) met een 3/8" x 2 1/2" Bout (2), en een 3/8" Moer (3). Draai de Moer niet te vast. Het wiel moet vrij kunnen draaien.
  • Page 8 4. Houd de Linker Staander (75) tegen de Basis (80) vast. Zorg dat u de bedrading niet bekl- emt. Plaats een 3/8" x 3 1/2" Schroef (4) met een 3/8" Stertussenring (5) in het bovenste gat van de Linker staander. Steek de 3/8"...
  • Page 9 6. Bevestig het Onderstel van het Bedieningspaneel (87) op de Linker en Rechter Staander (75, 76) met twee 5/16" x 3 1/4" Schroeven (7) en twee 5/16" Stertussenringen (8). Draai de Schroeven niet volledig vast. 7. Plaats het uiteinde van de Linker Handleuning (71) in de Buis van het Onderstel van het Bedieningspaneel (87).
  • Page 10 8. Zoek de draad in het bedieningspaneel. Gebruik Bedieningspaneel- de draad om de aardingsdraden uit het gat in het module bedieningspaneel te trekken. Houd het bedieningspaneel met de hulp van een Bandje tweede persoon dichtbij de Linker Staander (75). Geaarde Verbind de Draad van de Staander (70) met de Draden draad van het bedieningspaneel.
  • Page 11 10. Bevestig het bedieningspaneel met zes #8 x 3/4" Schroeven (6) aan de Onderkant van de Bedienings- Sensorstang (90) ; draai alle zes Schroeven paneel- aan en zet ze dan vast. Draai de Schroeven module niet te vast aan. 11. Maak de Linkerkap van de Handleuning (73) vast aan het onderste uiteinde van de Linker Handleuning (71) vast met twee #8 x 3/4"...
  • Page 12 12. Breng daarna het Onderstel (49) omhoog, tot de positie die is afgebeeld. Laat een tweede per- soon het Onderstel vasthouden totdat stap 13 voltooid is. Richt de Opbergvergrendeling (51) zo dat de grote loop en de vergrendelingsknop zich in de afgebeelde posities bevinden.
  • Page 13: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN HOE DE SNOER IN STOPCONTACT TE STEKEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- FR/SP neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1. Steek het aangegeven uiteinde van het snoer in het de elektriciteit om zodoende het risico van elektrische stopcontact van de loopband.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM DE WAARSCHUWINGSSTICKER OPPLAKKEN downloaden, uw eigen oefeningen samenstellen, resultaten van uw oefening bijhouden, tegen andere Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedienings- hardlopers racen en vele andere keuzes raadplegen. paneel. U vindt dezelfde waarschuwingen in andere Voor aankoop van de iFit Live module gaat u naar talen op het meegeleverde stickervel.
  • Page 15 HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN DE HANDMATIGE INSTELLING GEBRUIKEN BELANGRIJK: laat, wanneer de loopband aan 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. koude temperaturen blootgesteld is geweest, de loopband tot kamertemperatuur komen voordat u Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN aan de elektriciteit inschakelt.
  • Page 16 4. De hellingstand van de loopband veranderen zal een profiel van de snelheidsinstellingen van zoals gewenst. de oefening aangeven. Het My Trail-tabblad [MY TRAIL] zal een route van 400 m (1/4 Meile) aange- Druk om de helling van de loopband te veranderen, ven. De knipperende rechthoek geeft uw vordering op de Hellingstoename [INCLINE] of -afname toets aan tijdens uw oefening.
  • Page 17 6. Meet desgewenst uw hartslag. 7. Als u klaar bent met de oefening dient u de sleutel uit het bedieningspaneel te halen. Aandacht: als u de borstkas hartslagmonitor draagt en tegelijkertijd de optionele hartslag- Ga op de voetkussentjes staan, druk op de Stop- sensor van de handgreep gebruikt, geeft het toets en stel de hellingstand van de loopband in bedieningspaneel uw hartslag niet nauwkeurig...
  • Page 18 EEN OEFENING GEBRUIKEN geluiden te horen en begint het volgende segment van het profiel te knipperen. De loopband zal, als 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. er een andere snelheids- en/of hellingsinstelling voor het volgende segment geprogrammeerd Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op is, automatisch de nieuwe snelheids- en/of pagina 15.
  • Page 19 EEN IFIT LIVE OEFENING GEBRUIKEN Druk op de iFit Live toets om de volgende oefening in uw planning te downloaden. Druk Aandacht: u heeft een optionele iFit Live module op de Mijn Trainer-toets [MY TRAINER], de Mijn nodig om een iFit Live oefening te kunnen doen. Voor Kaarten-toets [MY MAPS], de Wereld Tour-toets aankoop van de iFit Live module gaat u naar [WORLD TOUR], of de Evenement-toets [EVENT...
  • Page 20 6. Volg uw voortgang op de displays. Druk dan op de toets afspelen op uw MP3-speler, CD- speler of andere persoonlijke audio-speler. Pas het Zie stap 5 op pagina 16. volume aan op uw persoonlijke audio-speler, of druk op de toetsen volume verhogen en verlagen op het De Mijn Pad [MY TRAIL] keuze zal een kaart van bedieningspaneel.
  • Page 21 DE INFORMATIEMODUS wordt, en de sleutel in het bedieningspaneel gestoken wordt. Als u de sleutel eruit haalt, dan Het bedieningspaneel heeft een informatie-instelling blijven de displays verlicht hoewel de toetsen niet werken. Het woord ON (aan) zal op het die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw eigen bedieningspaneel-instellingen laat invoeren.
  • Page 22: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN DE LOOPBAND INKLAPPEN DE LOOPBAND VERPLAATSEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze loopband opbergt om schade aan de loopband te eerst op te klappen zoals aan de linkerkant staat voorkomen.
  • Page 23: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kunnen SYMPTOOM: het scherm van het bedieningspaneel met de onderstaande eenvoudige stappen worden blijft verlicht als u de sleutel uit het opgelost. Zoek het symptoom dat van toepassing bedieningspaneel haalt is en volg de vermelde stappen. Als u verdere hulp nodig heeft, raadpleegt u de omslag van deze a.
  • Page 24 Laat de loopband zakken (zie DE LOOPBAND helling niet kalibreert, druk dan op de Stoptoets en OMLAAG BRENGEN VOOR GEBRUIK op pagina dan opnieuw op de Hellingtoename [INCLINE] of – 22). Verwijder de drie #8 x 3/4" Schroeven (6). afname toets. Als het hellingsysteem is gekalibreerd, Schuif dan voorzichtig de Motorkap (57) eraf.
  • Page 25 SYMPTOOM: de band ligt niet goed in het midden SYMPTOOM: de loopband slipt wanneer erop tussen de voetrails. BELANGRIJK: de band kan gelopen wordt beschadigd worden wanneer de band tegen de voetrails schuurt. a. Verwijder de sleutel en TREK HET ELEKTRICITEITSNOER UIT.
  • Page 26: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander oefe- Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt ningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 27: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. PETL81711.1 R0412A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Aardingschroef Kapje van de Rechtervoetleuning 3/8" x 2 1/2" Bout Linkerkap 3/8" Moer Ruststandrol 3/8" x 3 1/2" Schroef Motorkap 3/8" Stertussenring Tussenstuk van het Hellingonderstel #8 x 3/4" Schroef Hellingonderstel 5/16"...
  • Page 28: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. PETL81711.1 R0412A...
  • Page 29 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. PETL81711.1 R0412A...
  • Page 30 GEDETAILLEERDE TEKENING C Modelnr. PETL81711.1 R0412A...
  • Page 31 GEDETAILLEERDE TEKENING D Modelnr. PETL81711.1 R0412A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden...

This manual is also suitable for:

Petl81711.1

Table of Contents