ProForm 585 Perspective Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 585 Perspective Treadmill:

Advertisement

Modelnummer PETL41306.0
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raadple-
ging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 585 Perspective Treadmill

  • Page 1 Modelnummer PETL41306.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar 12. Loop nooit op de loopband wanneer de elec- zich te ervan te overtuigen dat alle gebruikers triciteit uitgeschakeld is.
  • Page 4 GEVAAR: circuits vermijden, aangezien dit fatale gevol- Trek de stekker altijd direct gen kan hebben. na gebruik van de loopband uit het stopcon- tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact 26. Om het risico op een elektrische schok te ver- trekken vóór het schoonmaken van de loop- mijden, verwijder nooit het deksel of de ach- band, voor het plegen van onderhoud en voor...
  • Page 5 233005 Stroomsnoeren Aardings- Afstands- klem isolators Huisaansluiting Mast Naar buitenantenne- aansluiting of loopband Inkomende antennedraad Aardings- Huisaansluitingsapparatuur Antenneontladingseenheid draad Hand and Aardingsdraad Aardingselectrodesysteem voor Aardings- Aardings- de stroomaansluiting (b.v. Contact- klemmen klemmen jumper Metalen waterbuis binnenshuis) Optionele Antenne-aardingselektrode die 2,44m in de grond wordt geleid (Als dat vereist is vol- gens de plaatselijke voorschriften).
  • Page 6: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire Neem mocht u nog vragen hebben contact op met de PROFORM® 585 PERSPECTIVE loopband. De 585 winkel waar u de loopband heeft gekocht. Zorg ervoor PERSPECTIVE heeft een uitgebreid scala aan func-...
  • Page 7: Montage

    Handrail Bolt (64)–4 MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en Star Washer Extension Leg Bolt (96)–4 verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. (84)–2 Wheel Nut (13)–2 Extension Leg Bolt (96)–4...
  • Page 8 2. Met de hulp van een tweede persoon, moet u de Verticale Onderdelen (84) rechtop zetten. Bedieningspaneel- Laat de andere persoon het bedieningspaneel naast de onderstel Verticale Onderdelen (84) houden zoals afgebeeld. Kijk onder het bedieningspaneel en zoek naar het Draadhar- nas van het Bedieningspaneel (78).
  • Page 9 5. Oriënteer de Bemanteling van het Veerslot (73) zodat het grote gat aan de aangegeven kant is. Maak de Beman- teling van het Veerslot aan de linker Staander (84) vast met twee Schroeven van het Veerslot (3); draai eerst beide Schroeven van het Veerslot in de Staander en draai ze dan strak vast.
  • Page 10 8. Let op de aansluiting van de 75 ohm antenne op de loop- band. Voor een ideale ontvangst, moet u een antenne, een CATV-kabel of een videotoestel aansluiten op de 75 ohm antenne-aansluiting (raadpleeg pagina 11). 75 Ohm Antenne- aansluiting 9.
  • Page 11 Voordat u de persoonlijke televisie kunt gebruiken, moet u de antenne, een 75 ohm CATV-kabel of een vi- deotoestel aan de 75 ohm antenneaansluiting van het onderstel van de loopband aansluiten. Opmerking: Er wordt geen antenne, kabel of adapter bijgeleverd. HOE EEN ANTENNE AAN TE SLUITEN 300 Ohm Platte Draad 1.
  • Page 12: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borstkas- band en de sensor (zie de tekening hieronder). Steek de Bewaar de borstkas-sensor niet in een plastic zak of flap van de borstkas-band in het ene uiteinde van de enig andere verpakking die vocht kan vasthouden.
  • Page 13: Het In Gebruik Nemen Van De Loopband

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 14 Sleutel Klip WAARSCHUWINGEN gezette doelwaarden kunt bereiken bij uw oefensessie. Bijvoorbeeld: u kunt ongewenste kilo’s verliezen met het De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. Het afvalprogramma van 8 weken of u kunt trainen voor een meegeleverde blad met stickers bevat dezelfde infor- langeafstandsloop met het Marathon-programma.
  • Page 15 wordt ingedrukt zal de snelheid van de loopband HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN 0,1 km/h veranderen. Wanneer u de toets inge- drukt houdt zal de snelheid van de loopband 0,5 De stekker in het stopcontact steken (zie pagina 13). km/h veranderen.
  • Page 16 Het rechterbeeldscherm— Zorg er ook voor dat uw handen proper zijn. Stap Op dit scherm wordt de afs- vervolgens op de voetbalken en houdt de metalen contactpunten vast—beweeg uw handen niet. tand [DISTANCE] weergeg- even die u hebt gelopen of Als uw hartslag wordt waargenomen, verschijnt gerend, de snelheid van de het hartsymbool in de display rechtsonder.
  • Page 17 menten worden in de kolommen rechts HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE weergegeven. GEBRUIKEN De sleutel volledig in het bedieningspaneel De kolom van het Huidig Segment en de eerste steken. kolom rechts zullen opflikkeren wanneer er nog maar drie seconden overblijven in het eerste seg- Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op ment.
  • Page 18 Volg uw vooruitgang met de displays. staat. Haal vervolgens de sleutel uit het bedien- ingspaneel en bewaar deze op een veilige plek. Opgelet: Het bedieningspaneel blijft in de Zie stap 5 op pagina 15 en 16. “demo” instelling wanneer de displays en indi- Uw hartslag meten als u dat wilt.
  • Page 19 Als u hartslagprogramma GEBRUIKSAANWIJZING VOOR HET OP 22, 23 of 24 hebt gekozen, HARTSLAG AFGESTEMDE PROGRAMMA dan zal een profiel van uw doelhartslag voor het pro- Tijdens hartslagprogramma 21, zal uw hartslag dichtbij gramma op de matrix van de een vooraf ingestelde doelhartslag moeten blijven. linker display verschijnen.
  • Page 20 De na te streven hartsla- Wanneer uw pols tijdens het programma niet ginstelling voor het eerste gemeten kan worden dan zullen de letter PLS in de segment zal wanneer pro- het rechterscherm opflikkeren en zullen de snel- gramma 22, 23 of 24 voor heid van de loopband automatisch toenemen of de hartslag gekozen wordt verminderen totdat het programma uw pols kan...
  • Page 21 Als het eerste segment van het programma HOE UW EIGEN PROGRAMMA SAMERN TE voltooid is, dan zal de huidige snelheid en helling STELLEN in het geheugen worden opgeslagen. De drie De sleutel volledig in het bedieningspaneel kolommen met indicatoren zullen dan een kolom naar links verplaatst worden en de snelheid en steken.
  • Page 22 van het eerste segment van het programma. U HOE UW EIGEN PROGRAMMA TE GEBRUIKEN zult ook een geluidstoon horen. De snelheidsin- stelling en de hellingsinstelling beginnen te knip- De sleutel volledig in het bedieningspaneel peren op het rechterscherm en alle snelheidsin- steken.
  • Page 23 handleuningen en begin te oefenen. HOE EEN IFIT-KAART TE GEBRUIKEN Tijdens het programma, zal een persoonlijke De sleutel volledig in het bedieningspaneel trainer u helpen bij uw oefening. U kunt het volume steken. bijstellen door op de Volumetoetsen te drukken of u kunt de audio-instellingen selecteren voor uw persoonlijke trainer (raadpleeg stap 4 op pagina 15 Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op pa-...
  • Page 24 HOE DE PERSOONLIJKE TELEVISIE TE BEDIENEN HOE DE INFORMATIE-MODUS TE GEBRUIKEN Het bedieningspaneel heeft een informatie-modus BELANGRIJK: Voordat u de televisie gebruikt, moet zodat u de nodige informatie over de loopband kan u een antenne, een 75 ohm CATV-kabel of een raadplegen, een meetsysteem voor het bedieningspa- video op de 75 ohm antenne-aansluiting van de neel kan kiezen en de demonstratie-modus kan aan-...
  • Page 25 Druk opnieuw op de Stroomtoets en kies een Druk op de Stroomtoets om de display-in- videosysteem voor een simplexkanaal. stellingen bij te stellen. Om een video-omroepsysteem voor een simplex- Een paar seconden nadat u op de Stroomtoets kanaal te kiezen, druk eerst op de Kanaaltoetsen hebt gedrukt, zal de niveaubalk voor de helder- totdat het gewenste kanaalnummer op het scherm heid op het televisiescherm verschijnen.
  • Page 26: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 27: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 28 Zet, met de hulp van een tweede persoon, de Staanders (84) voorzichtig rechtop zoals aangegeven. Draai de Kap (41) voorzichtig af. Zoek de Bladveerschakelaar (63) en de Magneet (46) aan de linkerkant van de Katrol (47). Draai de Katrol Zicht zodanig dat de Magneet gelijk staat met de Bladveerschakelaar.
  • Page 29 PROBLEEM: De televisieontvangst is slecht OPLOSSING: a. Voor de beste werking van het systeem, heeft u een goede televisieontvangst nodig. Als u een antenne gebruikt, zorg ervoor dat ze goed aangesloten is en voor een optimale ontvangst bij- gesteld is. (Raadpleeg HOE DE ANTENNE AAN TE SLUITEN op pagina 11.) b.
  • Page 30: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 31: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41306.0 R0706A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken op pagina 32–35. Onder- Onder- Onder- Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Sticker Isolator Beugel voor Staander 3/4" Schroef van de Elektronica Draadharnas van het Voetkussentje Sterring van de Roller...
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. PETL41306.0 R0706A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. PETL41306.0 R0706A...
  • Page 34 GEDETAILLEERDE TEKENING C—Modelnr. PETL41306.0 R0706A...
  • Page 35 GEDETAILLEERDE TEKENING D—Modelnr. PETL41306.0 R0706A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PETL41306.0) • de NAAM van het product (PROFORM 585 PERSPECTIVE loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

585 perspectivePetl41306.0

Table of Contents