Weider Easy Compact 90 Gebruiksaanwijzing

Weider Easy Compact 90 Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Easy Compact 90:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. WEEVSY2077.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Serienummer Sticker (onder zitting)
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit produkt hebt
gekocht.
Onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees alle voorzorgsmaatregelen
en instructies in deze handlei-
ding zorgvuldig voor gebruik.
Bewaar deze handleiding voor
toekomstige referentie.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weider Easy Compact 90

  • Page 1 Modelnr. WEEVSY2077.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Serienummer Sticker (onder zitting) VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven locatie. Let op: De stickers zijn moge- lijk niet op ware grootte afgebeeld. WEIDER is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Om het risico op ernstig letsel te verminderen, dient u alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding te lezen en alle waarschuwin- gen over het gewichtssysteem voordat u het gewichtsysteem gaat gebruiken. ICON draagt geen ver- antwoordelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen die zijn ontstaat door of van- wege gebruik van dit product.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Lees voor het gebruik van het krachtstation deze Fijn dat u de veelzijdige WEIDER ® EASY COMPACT 90 hebt gekozen. Het krachtstation heeft veel verschil- handleiding zorgvuldig door. Mocht u nog vragen lende krachtsstations waarmee elke belangrijke spier- hebben neem dan contact op met de winkel waar u dit groep van het lichaam kan worden getraind.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE Voor uw gemak wordt het gewichtsysteem bijna voldoende ruimte voor de montage rond de geheel gemonteerd verzonden. Voordat u de gewichtsbank is. montage voltooid, dient u nauwkeurig de navolgen- de informatie en instructies te lezen. • Plaats de gewichtsbank op een open plek en verwijder de verpakking.
  • Page 6 2. Plaats de twee aangegeven M6 x 30mm Bouten (74) vast aan de bovenkant van het Onderstel (1). Draai de bouten geheel vast. Plaats de ophangpennen (niet afgebeeld) aan de achterkant van de Rugleuning (21). Plaats de ophangpennen in de aangegeven beugels op het Onderstel (1) en schuif dan de Rugleuning naar beneden.
  • Page 7 3. Maak het Kussen voor de Curl (23) op de Buis voor de Curl (6) vast met twee M6 x 16mm Schroeven (67). Verzeker U ervan dat alle onderdelen goed vast gedraaid zijn. Het gebruik van de BIJSTELLING is uitgelegd op pagina 8.
  • Page 8: Bijstelling

    BIJSTELLING De procedures hieronder leggen uit hoe u de gewichtsbank kunt bijstellen. Raadpleeg RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN op pagina 15 voor belangrijke informatie voor het oefenen en bekijk de bijgeleverde gids met oefeningen voor de juiste oefenvorm. Bekijk ook de informatie voor het oefenen die met uw gewichten is meege- leverd.
  • Page 9 HET BEVESTIGEN VAN DE ACCESSOIRES AAN HET STATION VAN DE ONDERSTE KATROL Voor gebruik van het station van de onderste katrol dient u de zitting te verwijderen (zie BEVESTIGEN EN VERWIJDEREN VAN DE ZITTING hieronder). Bevestig vervolgens de Trekstang (42) aan de Hoge kabel (31) met een Kabelklem (43).
  • Page 10 BEVESTIGEN VAN DE BEENCURL Voor gebruik van de Bevestig de Beencurl (5), dient u eerst het Onderstel van de Zitting (4) op een stel pennen op het Onderstel (1) te schuiven. Bevestig vervolgens een Ketting (44) tussen de Bevestig de Beencurl (5) en de Lage Kabel (31) met twee Kabelklemmen (43).
  • Page 11 DE GEWICHTSTAPEL VASTZETTEN Om de stapel gewichten te vergrendelen dient u de Slotpen (54) te plaatsen in één van de Gewichtgelei- ders (19) en daarna de Slot (55) te bevestigen aan de Slotpen.
  • Page 12: Gewichtsweerstandstabel

    GEWICHTSWEERSTANDSTABEL De tabel hieronder geeft de gewichtsweerstand voor elk krachtstation weer. De getallen aan de linkerkolom ver- wijzen naar de 12.5-lb. gewichten. Let op: De feitelijke weerstand bij elk station kan variëren door verschil- len in de onafhankelijke gewichten en de frictie tussen de kabels, katrollen en gewichtgeleiders. GEWICHT DRUKARM KATROL BOVEN...
  • Page 13: Onderhond

    ONDERHOND Zorg er steeds voor dat alle onderdelen goed zijn vastgedraaid wanneer u het krachtstation gebruikt. Vervang versleten onderdelen meteen. U kunt het krachtstation schoonmaken met een zachte doek en een beetje niet agressief schoonmaakmiddel. Gebruik nooit oplosmiddelen. KABELS AANSPANNEN De gevlochten kabel, het type kabel dat het gewicht systeem gebruikt, kan wat uitstrekken wanneer die voor het eerst wordt gebruikt.
  • Page 14: Diagram Van De Kabel

    DIAGRAM VAN DE KABEL Het schema hieronder geeft de juiste route van de kabels aan. De getallen in elke tekening tonen de juiste route voor die kabel. Gebruik het schema om ervoor te zorgen dat de kabels en de kabelgeleiders op de juiste manier zijn gemonteerd.
  • Page 15: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN VIER VERSCHILLENDE OEFENINGEN HET PERSONALISEREN VAN UW TRAININGSPRO- GRAMMA Spierontwikkeling Om uw spiermassa and -sterkte te vergroten moet u We geven niet aan wat wij denken wat een goede tijd uw spieren maximaal belasten. Uw spieren zullen zich is om te oefenen.
  • Page 16 AFKOELEN De “repetities” in iedere set moeten vloeiend en zon- der stoppen worden uitgevoerd. De inspanningsfase van iedere repetitie moet half zo lang duren als de Eindig iedere workout met 5 tot 10 minuten met strek- ontspanningsfase. Adem goed in. Adem uit tijdens de oefeningen.
  • Page 17: Onderdelen Lijst

    ONDERDELEN LIJST—Modelnr. WEEVSY2077.0 R0108A Onderdeel Onderdeel Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel 63mm x 50mm Binnenkapje Achterste Stabilisator Kabelklem Voorste Stabilisator Onderstelvoet Onderstel van de Zitting Gewichtpen Bevestig de Beencurl Slotpen Buis voor de Curl Slot Rechter Drukarm M12 x 200mm Bout Linker Drukarm M10 Nylon Klemmoer Draaibeugel...
  • Page 18: Gedetailleerde Tekening

    WEEVSY2077.0 GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. R0108A...
  • Page 19 WEEVSY2077.0 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. R0108A...
  • Page 20: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Weevsy2077.0

Table of Contents