NordicTrack E4.2 Elliptical Gebruikershandleiding
NordicTrack E4.2 Elliptical Gebruikershandleiding

NordicTrack E4.2 Elliptical Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for E4.2 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NTEVEL75912.0
Serienr.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
KLANTENDIENST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op met
de winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
GMT; Zaterdag 09:00-13:00 GMT
Website:
www.iconsupport.eu
Email:
csuk@iconeurope.com
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack E4.2 Elliptical

  • Page 1 Modelnr. NTEVEL75912.0 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer KLANTENDIENST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de revolutionaire NORDICTRACK vragen hebt. Noteer het productnummer en het serien- ® E 4.2 elliptische trainer gekozen heeft. De E 4.2 ummer voordat u met ons contact opneemt. De plaats elliptische trainer biedt een indrukwekkende reeks...
  • Page 5: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE • Montage moet door twee personen uitgevoerd • Zie bladzijde 5, om kleine onderdelen te kunnen worden. herkennen • Plaats alle onderdelen op een open plek en • Naast het meegeleverde gereedschap heeft u het verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het volgende gereedschap nodig: verpakkingsmateriaal pas weg als u helemaal met een kruiskopschroevendraaier...
  • Page 7 2. Maak, terwijl een tweede persoon de achter- kant van het Onderstel (1) optilt, de Achterste Stabilisator (70) aan het Onderstel vast met twee M10 x 95mm Schroeven (82). 3. Maak, terwijl een tweede persoon de voork- ant van het Onderstel (1) optilt, de Voorste Stabilisator (73) aan het Onderstel vast met twee M10 x 95mm Schroeven (82).
  • Page 8 4. Draai de Staander (2) en de Bovenste Kap van het Scherm (37) zoals afgebeeld. Schuif de Bovenste Kap van het Scherm omhoog op de Staander. Draadband Zorg dat een tweede persoon de Staander (2) bij het Onderstel (1) vasthoudt. Raadpleeg de inzet-tekening.
  • Page 9 6. Draai de Kap van het Bedieningspaneel (32) zoals afgebeeld. Schuif dan de Kap van het Bedieningspaneel op de Staander (2). 28 103 Draai de Handgreep (39) zoals afgebeeld. Zorg ervoor dat u de Draad voor de Hartslag (28) en de Draad van de Monitor (103) uit de Handgreep trekt.
  • Page 10 8. Schuif de Kap van het Bedieningspaneel (32) omhoog naar het Bedieningspaneel (4). Maak de Kap van het Bedieningspaneel (32) aan de Staander (2) vast met een M4 x 16mm Schroef (92). Maak dan de Kap van het Bedieningspaneel (32) aan het Bedieningspaneel (4) vast met twee M4 x 16mm Schroeven (92).
  • Page 11: Smeer Een Klein Beetje Van Het Smeervet Op De

    10. Smeer, en gebruik hiervoor een plastic zakje om uw vingers schoon te houden, een royale hoeveelheid van het meegeleverde smeervet op de assen van de Staander (2). Draai de Linker Armhendel en de Rechter Armhendel (8, 9) zoals afgebeeld en schuif ze op de linkerkant en de rechterkant van de Staander (2).
  • Page 12 12. Raadpleeg de inzet-tekening. Zoek naar een Zwenkaskap A (19) met haken en een Zwenkaskap B (22) met lipjes. Druk een Zwenkaskap A (19) en een Zwenkaskap B (22) samen rond de Rechter Armhendel (9). Herhaal deze stap aan de andere kant van de elliptische trainer.
  • Page 13 14. Druk een Voorkap van de Stang (20) en een Achterkap van de Stang (21) samen rond de rechter Stang van de Armhendel (6). Herhaal deze stap aan de andere kant van de elliptische trainer. 15. Zoek naar het Rechter Pedaal (13). Maak het Rechter Pedaal (13) aan de Arm van het Rechter Pedaal (49) vast met drie M10 x 48mm Schroeven (75) en drie M10 Gespleten...
  • Page 14 16. Zie de bovenste tekening. Druk de Achterkap van het Scherm (59) op het Linker Scherm en het Rechter Scherm (44, 45). Steek de Stroomadapter (100) in de Stroomaansluiting (104) die zich in het Onderstel (1) bevindt. Steek de Stroomadapter (100) indien nodig in de Stekkeradapter (101).
  • Page 15: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE STROOMADAPTER IN TE STEKEN HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE VERPLAATSEN BELANGRIJK: Laat de elliptische trainer, wan- Gezien de afmetingen en het gewicht van de neer deze aan koude temperaturen blootgesteld is elliptische trainer, moet deze door twee personen geweest, tot kamertemperatuur komen voordat u verplaatst worden.
  • Page 16 HOE OP DE ELLIPTISCHE TRAINER TE OEFENEN Duw op de pedalen totdat u een vloeiende beweging bereikt. Let op: De pedaalschijven kunnen in beide Houd om op de elliptische trainer te stappen, de hand- richtingen draaien. Het wordt aanbevolen om de pedaalschijven in de richting van de onderstaande grepen of de armhendels vast en stap op het pedaal pijl te draaien.
  • Page 17 DIAGRAM VAN HET BEDIENINGSPANEEL Weerstandsknop MOGELIJKHEDEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL Het bedieningspaneel heeft het iFit-Interactieve workout-systeem waarmee het bedieningspaneel Het bedieningspaneel biedt een reeks mogelijkheden iFit-kaarten kan accepteren die workouts bevatten die die ontworpen zijn om uw workouts thuis effectiever en ontworpen zijn om u te helpen om specifieke fitness- leuker te maken.
  • Page 18 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN 3. Begin te trappen en verander de weerstand van de pedalen (of te wel trappers) als u dat wilt. BELANGRIJK: Laat de elliptische trainer, wan- neer deze aan koude temperaturen blootgesteld is Verander, als u trapt, de weerstand van de ped- geweest, tot kamertemperatuur komen voordat u alen door aan de weerstandknop te draaien.
  • Page 19 Pulse (Hartslag)—Deze display zal uw hartslag Als uw hartslag waargenomen wordt, zal uw aangeven wanneer u de hartslagmonitor met hartslag op de display getoond worden. Houd de handgreep of de optionele borstkas hartslagmoni- contactpunten ongeveer 15 seconden lang vast tor (zie stap 5) gebruikt. voor de meest juiste hartslagmeting.
  • Page 20 HOE EEN VOORAF INGESTELDE WORKOUT TE Terwijl u oefent, zult u aangespoord worden om GEBRUIKEN uw trapsnelheid dicht bij uw na te streven snelheid voor het huidige segment te houden. Verhoog uw 1. Begin met trappen of druk op welke toets dan snelheid als er een opwaarts pijltje of het woord ook op het bedieningspaneel om deze in te FASTER (sneller) op de display verschijnt.
  • Page 21 HOE EEN WORKOUT VOOR DE HARTSLAG TE tijdens een hartslag workouts niet constant vast GEBRUIKEN te houden. U zou echter de hartslagmonitor met handgreep regelmatig moeten vasthouden opdat 1. Begin met trappen of druk op welke toets dan de workouts goed werken. Houd, telkens als u ook op het bedieningspaneel om deze in te de hartslagmonitor met handgreep vasthoudt, schakelen.
  • Page 22 BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u met een tempo HOE EEN WATTS WORKOUT TE GEBRUIKEN trapt dat aangenaam voor u is. Als het weer- standsniveau van het huidige segment te hoog 1. Begin met trappen of druk op welke toets dan ook op het bedieningspaneel om deze in te of te laag is kunt u de instelling handmatig over- schakelen.
  • Page 23 4. Begin te fietsen om de workout te starten. BELANGRIJK: De na te streven snelheid is alleen bedoeld om u te motiveren. Uw feiteli- Watts workout 1 is verdeeld in 40 segmenten jke snelheid kan langzamer zijn dan de na te streven snelheid.
  • Page 24 HOE EEN IFIT WORKOUT TE GEBRUIKEN HOE DE GELUIDSINSTALLATIE TE GEBRUIKEN iFit-kaarten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Ga naar Sluit uw audiokabel in de audioaansluiting op het www.iFit.com of raadpleeg de kaft van deze handle- bedieningspaneel en in de audioaansluiting van uw iding om iFit-kaarten te kopen.
  • Page 25: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk alle onderdelen van de elliptische trainer regel- matig en draai ze dan goed vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Gebruik een vochtige doek en een klein beetje zachte zeep om de elliptische trainer schoon te maken. BELANGRIJK: Houd vloeistoffen bij het bediening- spaneel vandaan om schade eraan te voorkomen.
  • Page 26 HOE DE BLADVEERSCHAKELAAR BIJ TE Zoek naar de Bladveerschakelaar (58). Maak de M4 x STELLEN 16mm Schroef (92) los, maar verwijder deze niet. Wanneer het bedieningspaneel geen juiste feedback aangeeft, moet de bladveerschakelaar bijgesteld worden. Verwijder de rechter kap van de schijf en de schijf van het rechter pedaal om de bladveerschakelaar bij te stellen.
  • Page 27: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 28: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. NTEVEL75912.0 R0113A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Onderstel Stelpoot Staander Achterste Kap van de Stabilisator Achterste Kap van de Staander Arm van het Rechter Pedaal Bedieningspaneel Wiel Waterfleshouder Vliegwiel Stang van de Armhendel Spanrol Weerstandswiel C-magneet Linker Armhendel Weerstandsmotor Rechter Armhendel Beugel van de Motor...
  • Page 29 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving M4 x 16mm Schroef Weerstandsbeugel Polssensor Draad van de Monitor Lager van het Vliegwiel Stroomaansluiting/Draad Niveauknop M8 x 10mm Schroef M4 x 19mm Schroef M8 x 15mm Schroef Rechter Kap van de Stabilisator – Gebruikershandleiding Linker Kap van de Stabilisator –...
  • Page 30: Gedetailleerde Tekening A

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. NTEVEL75912.0 R0113A...
  • Page 31 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. NTEVEL75912.0 R0113A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Ntevel75912.0

Table of Contents