Download Print this page

Weslo Cadence S5 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence S5 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL13906.1
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weslo Cadence S5 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer WETL13906.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina Aandacht: U vindt een TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN, een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12. Houdt de stekker bij hete oppervlaktes van- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- daan.
  • Page 4 22. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog het bijregelen zoals beschreven is in deze goed vast zitten en verstevig ze indien nodig. handleiding. Verwijder nooit de motorkap ten- zij een technicus dat aangeeft. Ander onder- 23. Steek nooit iets in welke opening dan ook. houd dan datgene wat vermeld staat in deze handleiding moet door een technicus uitge- GEVAAR:...
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe WESLO ® CADENCE S5 mocht u nog vragen hebben contact op met de winkel loopband gekozen heeft. De CADENCE S5 loopband waar u de loopband heeft gekocht. Zorg ervoor dat u...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Aandacht: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 3. Met de hulp van een tweede persoon, til de Handleuningen (53, 54) op zodat de Basis (52) plat op de grond staat zoals getoond. Plaats dan de voorkant van het Onderstel (51) van de loopband tussen de Staanders. Raadpleeg de inzet-tekening. Neem dan de draad aan de binnenkant van het laagste uiteinde van de Rechter Handleuning (54).
  • Page 8 5. Plaats de Linker Handleuning (56) op het Bedieningspa- neel (91). Maak het uiteinde van de aardingsdraad van het Bedieningspaneel aan het aangegeven gaatje in de Linker Handleuning vast met een Zilveren Aardings- schroef (8). Maak de Linker Handleuning (56) aan het Aardingsdraad Bedieningspaneel (91) vast met twee Schroeven voor het Gaatje...
  • Page 9 8. Plaats het Bedieningspaneel (91) op de Rechter Staander (54) en de Linker Staander (niet getoond). Draai vier Bouten voor de Handleuning (3) met vier Tussenringen voor de Handleuning (13) en vier Gleuf Sterringen voor de Handleuning (10) (er worden slechts twee getoond) in de Rechter en de Linker Staander.
  • Page 10 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL13906.1 R0606A Onder- Onder- Onder- Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Schakelbout van het Sterring van de bedrading Onderstel Voorroller 8” Opbinddraad Bout voor de Staander Ster-tussenring van de Houder voor de Bout van de Motor Opbinddraad Handleuning...
  • Page 11 Washer (29)–4 Star Washer (81)–4 2 3/4” Bolt (47)–4 Handrail Washer (11)– TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN 4” Bolt (120)–2 Haal deze kaart uit de handleiding en gebruik ze om de kleine onderdelen te identificeren tijdens de mon- tage. Bewaar deze kaart en de GEDETAILLEERDE TEKENING/LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadpleging.
  • Page 12 WETL13906.1 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0606A...
  • Page 13: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEEL Sleutel Clip DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het De stekker in het stopcontact engels. Deze waarschuwing bestaat ook in diverse steken (zie pagina 10). Zoek talen op het inbegrepen vel. Plak de sticker met uw naar de aan/uit knop bij de Positie taal op het bedieningspaneel.
  • Page 15 De display linkson- HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE der—Terwijl u oefent, GEBRUIKEN worden op de display linksonder de verlopen tijd en de gewandelde of De sleutel volledig in het bedieningspaneel gelopen afstand steken. getoond. Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op De display rechtson- pagina 11.
  • Page 16 Elk programma bestaat uit 30 tijdsegmenten van Meet uw hartslag als u dat wilt. één minuut. U kunt een snelheid instellen voor elk tijdsegment. Opmerking: U kunt dezelfde snelheid Voordat u de handsen- instellen voor twee of meer opeenvolgende tijd- soren gebruikt, verwi- segmenten.
  • Page 17 DE HELLING VAN DE LOOPBAND VERANDEREN Verwijder om de helling aan te passen de pen voor de helling uit het rechter been voor de helling. Stel het Om de intensiteit van uw oefening te variëren kunt u been voor de helling op de gewenste hoogte en steek de helling van de loopband aanpassen.
  • Page 18: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. 1. Houd het metalen onderstel stevig vast op de plaats die door de pijl rechts wordt aangegeven.
  • Page 19 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de veerslot- knop naar links en houdt deze vast. Draai het onderstel totdat de grendel voorbij de veerslotpen is. Veerslotpen Veerslotknop Grendelstop...
  • Page 20 PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 21 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- band minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEK- 5–7 cm KER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 22: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 23: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het produkt (WETL13906.1) • de NAAM van het produkt (WESLO ® CADENCE S5 loopband) • het SERIENUMMER VAN het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl13906.1