Download Print this page
Weslo Cadence 5.0 Treadmill Gebruiksaanwijzing
Weslo Cadence 5.0 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Weslo Cadence 5.0 Treadmill Gebruiksaanwijzing

One touch speed
Hide thumbs Also See for Cadence 5.0 Treadmill:

Advertisement

Fitness Product H Klasse
Modelnummer WETL10131
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weslo Cadence 5.0 Treadmill

  • Page 1 Fitness Product H Klasse Modelnummer WETL10131 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Opgelet: U vindt een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. WESLO is een merk van ICON Health & Fitness, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- 11.
  • Page 4 GEVAAR: zij een technicus dat aangeeft. Ander onder- Trek de stekker altijd direct houd dan datgene wat vermeld staat in deze na gebruik van de loopband uit het stopcon- handleiding moet door een technicus uitge- tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact voerd worden.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor WESLO CADENCE ® u nog vragen hebben, neem dan contact op met de 50 loopband. De CADENCE 50 loopband bevat ge- winkel waar u dit product hebt gekocht. Om u beter avanceerde technologie en een innoverende design om...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Voor de montage heeft u de meegeleverde inbussleutel en een eigen kruiskopschroevendraaier en engelse sleutels nodig.
  • Page 7 2. Open onderdelenzak B. Druk het Rechter Onderstel Tussenstuk (13) en het Linker Onderstel Tussenstuk (niet Hoge getoond) in de zijkanten van het Onderstel (55) zoals aan- Kant gegeven. Zorg ervoor dat de hoge kant van ieder Tussenstuk naar voren wijst zoals aangegeven. Til, met hulp van een tweede persoon, het Onderstel voor- zichtig op en plaats de Tussenstukken tussen de platen Plaat...
  • Page 8 5. Open onderdelenzak D. Plaats de Basis van het Bedieningspaneel (100) op de Rechter Handleuning (6) en de Linker Handleuning (niet getoond). Maak de Basis van het Bedieningspaneel vast met vier 3/4” Schroeven (90) (alleen twee Schroeven getoond). Draai de Schroeven nog niet de vast.
  • Page 9 8. Plaats het Bedieningspaneel (1) op de Basis van het Bedieningspaneel (100). Steek het overschot van de Verbindingen Draadharnas (22) in het grote gat in de zijkant van de Rechter Handleuning (6). Maak de plastic verbindin- gen goed vast aan de onderkant van de Basis van het Bedieningspaneel zodat de Draadharnas niet glijdt.
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ® LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ® of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 11 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Displays Sticker Sleutel Opgelet: Het kan zijn dat er op het bedieningspaneel een plastic vel zit. Klip Sta op de zijrails van de loopband. Neem de klip die WAARSCHUWING: aan de sleutel vast zit (bekijk tekening hierboven) en Lees de doe de klip om uw taille.
  • Page 12 snelheid en de afstand in mijlen of kilometers Druk op de Stop knop, haal de sleutel uit het be- aangeven (zie SNELHEID DISPLAY hieronder). dieningspaneel en steek de sleutel weer in om de Opgelet: Voor het gemak geven alle instructies displays opnieuw in te stellen (te resetten).
  • Page 13: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. 1. Houdt de loopband vast op de rechts aangegeven plaat- sen.
  • Page 14 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband lang- zaam zakken totdat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop langzaam los.
  • Page 15: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst.
  • Page 16 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loopband minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de 5 à...
  • Page 17: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE oefening is een activiteit met een hogere zuurstof toe- WAARSCHUWING: voer voor een langere tijd. Deze hogere intensiteit vraagt een grotere prestatie van uw hart om bloed Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig naar uw spieren te pompen.
  • Page 18 OEFENFREQUENTIE tussen de oefendagen. Na een paar maanden kunt u als u dat wilt 5 keer per week oefenen. Om succes te Om uw conditie te consolideren of te verbeteren moet hebben is het belangrijk om plezierig en regelmatig te u 3 keer per week oefenen met minstens een dag rust oefenen.
  • Page 19 OPGELET...
  • Page 20: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL10131) • de NAAM van het product (WESLO ® CADENCE 50 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...
  • Page 21 REMOVE THIS PART LIST/EXPLODED HAAL DEZE GEDETAILLEERDE TEKENING EN LIJST DRAWING FROM THE MANUAL! MET ONDERDELEN UIT DE HANDLEIDING Bewaar deze pagina voor verdere raadpleging. Opgelet: Specificaties kunnen zonder aankondiging veranderen. Voor meer in- formatie om onderdelen te bestellen die vervangen moeten worden zie de laat- ste pagina van de handleiding.
  • Page 22 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL10131 R1003A Nr. Aantal Beschrijving 8” Kabelbevestiging Dosje met Ferriet Bedieningspaneel Hellingpoot 3” Bout Hellingpoot Huls Sleutel/Klip Schroef van Hellingpoot Linker Onderstel Tussenstuk Pakkingring rollerverstelling Schroef Elektronica Kapje van het Onderstel Rechter Handleuning Schroef van het Kapje Linker Handleuning Dwarsstang Schroef Deksel van de Batterij...
  • Page 23 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. WETL10131 R1003A...

This manual is also suitable for:

Wetl10131