Download Print this page

Weslo Cadence 1000fm Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence 1000fm Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL28805.1
GEBRUIKSAANWIJZING
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weslo Cadence 1000fm Treadmill

  • Page 1 Modelnummer WETL28805.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Opgelet: U vindt een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 11. Steek het elektriciteitssnoer alleen in een ge- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- aard stopcontact (zie pagina 10).
  • Page 4 21. Zorg ervoor dat de sluitknop volledig geslo- contact trekken vóór het schoonmaken van ten is voordat u de loopband inklapt of ver- de loopband, voor het plegen van onderhoud plaatst. en voor het bijregelen zoals beschreven is in deze handleiding. Verwijder nooit de motor- 22.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u de nieuwe WESLO ® CADENCE 1000 FM ge- u nog vragen hebben, neem dan contact op met de kozen hebt. De CADENCE 1000 FM loopband combi- winkel waar u dit product hebt gekocht. Om u beter...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 3 Houdt een Tussenstuk van de Staander (59) tegen een kant van het Onderstel (96) zoals aangegeven. Steek een 4” Bout voor het Onderstel (54) in het aangegeven gat in het Tussenstuk van de Staander en het Onderstel. 55 12 Draai een 3/4”...
  • Page 8 6. Maak het eind van de geaarde draad aan het kleine gat in de zijkant van de Rechter Handleuning (40) vast met een Zilvere Geaarde Schroef (66). Geaarde Schroef 7. Plaats het montagestuk van het bedieningspaneel op de Linker en Rechter Handleuningen (13, 40). Zorg ervoor Montagestuk van het Bedieningspaneel dat het Draadharnas (65) niet geklemd raakt.
  • Page 9 9. Druk de Draadharnas (65) in de gleuf aan de achterkant van de Basis van het Bedieningspaneel (67). (Opgelet: Het kan zijn dat de Draadharnas van een kleine cilinder is voorzien zodat het niet in het spoor terechtkomt. Druk zoveel mogelijk draad in het spoor.) Steek het overschot van de Draadharnas in het grote gat in de zijkant van de Rechter Handleuning (40).
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 11 Klip Sleutel DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN helling van de loopband tijdens uw oefening. Om het controlepaneel handmatig te bedienen, De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het volg de stappen beginnende op bladzijde 12. Om een engels. Deze waarschuwing bestaat ook in diverse talen op het inbegrepen vel.
  • Page 12 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN U kunt tijdens uw oefening de snelheid van de loopband veranderen als u dat wilt door op de De stekker in het stopcon- Snelheid Verhoging of Daling toetsen te drukken. tact steken (zie pagina 11). Iedere keer als de toets wordt ingedrukt zal de Zoek dan de aan/uit-scha- snelheid van de loopband 0,1 mph veranderen.
  • Page 13 De Helling display— heeft. De Tempo/Tijd Deze display zal wan- display zal het totaal neer de handmatige in- aantal uren aangeven stelling gekozen wordt dat de loopband ge- de hellingsinstelling [IN- draaid heeft. CLINE] van de loop- BELANGRIJK: Het be- band.
  • Page 14 Luisteren naar uw favoriete FM radio zender HOE VOORAF PRESET PROGRAMMA’S TE als u dat wilt. GEBRUIKEN Druk op de Power toets om de radio aan te doen. Druk vervolgens op de Tune toets om de gewenste De sleutel volledig in het bedieningspaneel FM radio zender te vinden.
  • Page 15 De kolom van het Huidig Segment en de eerste drukt. (Als in enig van de kolommen rechts van de kolom rechts zullen opflikkeren wanneer er nog kolom van het Huidig Segment evenveel indicato- maar drie seconden overblijven in het eerste seg- ren opflikkeren als in de kolom van het Huidig ment.
  • Page 16: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband in- klapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd be- schadigen. De stekker uit het stopcontact. WAARSCHU- WING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 17: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 18 Zoek de Sensor (16) en de Magneet (10) aan de 3 mm linkerkant van de Katrol (101). Draai de Katrol zo- danig dat de Magneet gelijk staat met de Sensor. Zorg ervoor dat de afstand tussen de Magneet en de Sensor ongeveer 3 mm is. Draai, indien nodig, de 3/4”...
  • Page 19: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie WAARSCHUWING: te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden.
  • Page 20 TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN ReHaal deze kaart uit de handleiding en gebruik ze om de kleine onderdelen te identificeren tijdens de montage. Bewaar deze GEDETAILLEERDE TEKENING/LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadple- ging. 1/4” Ster-tussen- 5/16” Ster-tus- Wielmoer (64)–2 #10 Ster-tus- 3/8”...
  • Page 21 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL28805.1 R1105A Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving 44 13 1/4” Tussenring 8” Kabelbevestiging #8 Tussenring 1/4” Ster-tussenring Stopknop van de Helling Voetkussentje Huizing van het Slot Bout van het Achterwiel Loopband geleider Linker Staander Moer van Hellingpoot 1/2”...
  • Page 23: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL28805.1) • de NAAM van het product (WESLO CADENCE 1000 FM loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl28805.1