ProForm 5.2 Treadmill Gebruiksaanwijzing
ProForm 5.2 Treadmill Gebruiksaanwijzing

ProForm 5.2 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 5.2 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PETL41307.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de win-
kel waar u dit produkt hebt ge-
kocht.
Onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 5.2 Treadmill

  • Page 1 Modelnr. PETL41307.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de win- kel waar u dit produkt hebt ge- kocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aange- geven plaats. Opmerking: De stickers wor- den niet op ware groote weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt om het risico van ernstig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4 20. Voltooi eerst de montage van de loopband GEVAAR: Trek de stekker altijd direct voordat u hem uitklapt, inklapt of verplaatst. na gebruik van de loopband uit het stopcon- (Zie MONTAGE op pagina 6 en DE LOOP- tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact BAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN op pa- trekken vóór het schoonmaken van de loop- gina 21).
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe PROFORM ® PF 5.2 loopband Raadpleeg de kaft van deze handleiding mocht u nog gekozen heeft. De PF 5.2 loopband combineert geavan- vragen hebben nadat u de handleiding hebt doorgele- ceerde technologie met een innovatief ontwerp zodat u zen.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opmerking: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 2. Leg, met hulp van een tweede persoon, de loop- band voorzichtig op zijn linkerkant. Vouw het Onderstel (56) wat in zodat de loopband stabie- ler is. Vouw het Onderstel niet helemaal in. Snij de banden die de Draad van de Staander (38) aan de Basis (83) bevestigen door.
  • Page 8 5. Houd een Tussenstuk voor de Bout (80) aan de binnenkant van het onderste uiteinde van de Rechter Staander (78). Steek een 3/8" x 4 1/4" Bout (6) met een 3/8" Sterring (9) in de Rechter Staander en het Tussenstuk voor de Bout. Herhaal deze stap voor het tweede Tussenstuk voor de Bout (80), de 3/8"...
  • Page 9 8. Zie de bovenste inzettekening. Richt het Draadbandje Rechter tussenstuk van de handleuning (98) uit met de Rechte Staander (78) zoals is afgebeeld. Plaats de Staanderbedrading (38) en de draad- band door het Tussenstuk van de rechter staan- der en druk het tussenstuk op de Staander. Teken- Laat een tweede persoon het bedieningspaneel ing A...
  • Page 10 10. Houd de consolemodule met de hulp van een tweede persoon dichtbij de Basis van de hand- leuning (96) vast. Verbind de Handleuningdraad (52) met de consoledraad. Zie de lage inzette- Console- kening in stap 8. De verbindingsstukken die- module nen makkelijk samen te komen en op hun plaats te klikken.
  • Page 11 12. Til het Onderstel (56) in de getoonde stand. Laat een tweede persoon het Onderstel tij- dens deze stap vasthouden. Sluitknop (53) zodanig dat de grote buis en het Veerslotknop (54) in de getoonde stand zitten. Maak de Vergrendelings (109) en het Slot (53) vast aan de Basis met twee 3/8"...
  • Page 12: Hoe De Borstkas-Sensoren Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOREN TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plastic De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- zak of enig andere verpakking die vocht kan vasthou- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 13: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEEL Sleutel Klip DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN Om de Elektriciteit in te schakelen, volg de stappen op pagina 15. Om het controlepaneel handmatig in- De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het en- stellen te gebruiken, zie bladzijde 15. Om de instel- gels.
  • Page 15 2. Kies de handmatige instelling. HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN BELANGRIJK: Laat, wanneer de loopband aan Elke keer als u de sleutel invoert, wordt de hand- koude temperaturen bloodgesteld is gewesst, de matige modus geselecteerd. Als u een oefening loopband tot kamertemperatuur komen voordat u heeft geselecteerd, drukt u herhaaldelijk op een de elektriciteit inschakelt.
  • Page 16 5. Volg uw vorderingen op de display. 6. Meet uw hartslag als u dat wilt. Het console bidet verschillende displayopties. De U kunt de handgreep met polssensor of de displayoptie die u selecteert zal bepalen welke oe- Borstkas-polssensor gebruiken om uw hartslag te feninginformatie wordt weergegeven.
  • Page 17 HET GEBRUIK VAN EEN PERSONAL TRAINER OE- deel zal een reeks tonen te horen zijn en zal het FENING volgende onderdeel van het profiel beginnen met knipperen en zal de snelheid en de hellinginstelling 1. Plaats de sleutel in het console. in het display verschijnen om u te alarmeren.
  • Page 18 3. Volg uw vorderingen op de display. HET GEBRUIKEN VAN HET IFIT WEDSTRIJD TRAININGCENTRUM Het console bidet verschillende displayopties. De 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel ste- displayoptie die u selecteert zal bepalen welke oe- ken. feninginformatie wordt weergegeven. Druk herhaal- delijk op de DISPLAY-toets om de gewenste dis- Raadpleeg HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SHA- playweergave te kiezen.
  • Page 19 • Een profiel van de hellingsinstellingen van de HET GEBRUIKEN VAN DE STAND INSTELLINGEN race. 1. Plaats de sleutel in het console. • Uw gemiddelde snelheid [AVG] of [AVG SPEED]. Zie HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SHAKELEN • De snelheid waarmee uw tegenstanders hun op pagina 15.
  • Page 20 DE INFORMATIE INSTELLING HOE HET KUSSEN (SCHOK)-SYSTEEM BIJ TE STELLEN Het console bidet een informatiemodus waarmee u de Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en Trek de meeteenheid voor het console kunt selecteren en de displaydemomodus kunt aan- of uitzetten. U kunt ook Stekker uit het Stopcontact.
  • Page 21: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de loop- band opbergt. Als u dit niet doet kunt u de loopband be- schadigen als u deze uitvouwt. Verwijder de sleutel en trek het stroomsnoer uit het stopcontact.
  • Page 22: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 23 Verwijder dan de drie 3/4" Schroeven (12) los en verwijder de kap (61). Zoek de Snelheidsensor (71) en de Magneet (50) aan de linkerkant van de Katrol (51). Draai de Katrol zodanig dat de Magneet gelijk staat 3 mm met de Snelheidsensor. Zorg ervoor dat de af- stand tussen de Magneet en de Snelheidsen- sor ongeveer 3 mm is.
  • Page 24 PROBLEEM: De loopband ligt niet in het midden of slipt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Haal eerst de sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT wanneer de loopband niet goed in het mid- den ligt. Als de loopband naar links is ver- schoven, draai met de meegeleverde sleutel de linker bout van de achterroller een 1/2 slag met de klok mee.
  • Page 25: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN hydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw li- WAARSCHUWING: chaam vet als energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij todat uw hartslag Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig rond het laagste getal van uw trainingszone ligt als u ander oefenprogramma begint.
  • Page 26: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41307.0 R1207A Om de onderdelen hieronder te kunnen vinden, bekijk de GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding. Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving 1/2" Schroef Wieltje/Katrol 1" Schroef Handleuningdraad Inbussleutel Sluitknop 3/8" x 2" Bout Veerslotknop 3/8" x 2 3/4" Bout Kap rechter Voetkussentje 3/8"...
  • Page 27 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Console Gronddraad Filter Kussenspoor Elektronicabeugel Voorkussen Borstkassensoren Tussenstuk liftmotor – 4" Zwarte Draad, M/F #8 x 2" Schroef – 4" Zwarte Draad, 2F Aan/uit Knop Stroomonderbreker – 10" Blauwe Draad, M/F Liftonderstel grondbedrading – 8" Blauwe Draad, 2F 5/32"...
  • Page 28: Gedetailleerde Tekening

    PETL41307.0 GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. R1207A...
  • Page 29 PETL41307.0 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. R1207A...
  • Page 30 PETL41307.0 GEDETAILLEERDE TEKENING C—Modelnr. R1207A...
  • Page 31 PETL41307.0 GEDETAILLEERDE TEKENING D—Modelnr. R1207A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende infor- matie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pf 5.2Petl41307.0

Table of Contents