Pro-Form 470 Cx Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 470 Cx Treadmill:

Advertisement

Quick Links

GEBRUIKSAANWIJZING
Modelnummer PETL49905.1
Serienummer
Schrijf het serie nummer van het
apparaat hierboven voor toekomstige
referentie.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 470 Cx Treadmill

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnummer PETL49905.1 Serienummer Schrijf het serie nummer van het apparaat hierboven voor toekomstige referentie. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina Aandacht: U kunt in het midden van deze handleiding een GEDETAILLEERDE TEKENING vinden. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 13. Loop nooit op de loopband wanneer de electri- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- citeit uitgeschakeld is.
  • Page 4 21. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik GEVAAR: Trek de stekker altijd direct van de iFIT.com programma’s handmatig de na gebruik van de loopband uit het stopcon- snelheid en hellingstand aanpassen door op de tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact Snelheid en Helling toetsen te drukken.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire Raadpleeg, mocht u nog vragen hebben, de kaft van PROFORM ® 470 CX loopband. De 470 CX loopband deze gebruiksaanwijzing. Om u beter van dienst te heeft een uitgebreid scala aan functies waarmee u uw kunnen zijn, zorg ervoor dat u het model- en serienum- training plezieriger en effectiever kunt maken.
  • Page 6: Montage

    Star Washer Handrail Washer (106)–4 (69)–2 MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Aandacht: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 2. Leg, met de hulp van een tweede persoon, de Staanders (96) voorzichtig neer zoals getoond. Aandacht: Het kan nuttig zijn om uw voet op een van de Wieltjes (94) plaat- sen wanneer u de Staanders neerlegt. Zorg ervoor dat de Verlengstuk van het Been in de Staanders blijven.
  • Page 8 5. Bekijk de inzettekening. Zorg ervoor dat er twee U-moe- ren (112) in het bovenste uiteinde van ieder Staander (96) komen te zitten. Aandacht: het kan zijn dat extra U- moeren zijn meegeleverd. Links Zoek naar de rechter and linker Handleuning (108) (ie- dere Handleuning is voorzien van een sticker).
  • Page 9 8. Houdt, met de hulp van een ander persoon, het bedie- ningspaneel vast bij de rechter Staander (96) en de lin- ker Staander (niet getoond). Bedienings- paneel Maak de Draadharnas (118) vast aan de draadharnas van het bedieningspaneel. Zorg ervoor dat alle con- nectors goed zijn verbonden (zie inzet-tekening).
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 11 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Aandacht: Het kan zijn dat er op het Klip Sleutel bedieningspaneel een plastic vel zit. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN werkt als een persoonlijke trainer bij u thuis. Met een audio snoer kunt U de loopband op uw geluidssys- De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het teem, uw portable stereo, computer, of video speler engels.
  • Page 12 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN band kan worden gere- geld met de Snelheid- toename en –afname De stekker in het stopcontact steken (zie pagina toetsen. Iedere keer als 10). de toets wordt ingedrukt zal de snelheid van de Zoek naar de aan/uit loopband 0,1 km/h veranderen.
  • Page 13 De linker display zal de hellingsgraad [INCLINE] optionele van de loopband en de verlopen tijd [TIME] aan- borstkas-sen- geven. De display zal tevens uw hartslag aange- sor gebruikt ven [PULSE] wanneer u de handgreep met pols- uw hartslag sensor of de optionele borstkas-sensor gebruikt. niet goed Aandacht: De display zal bij iedere snelheidsin- aangeven.
  • Page 14 HOE VOORAF VOORAFINGESTELDE PRO- GRAMMA’S TE GEBRUIKEN De sleutel volledig in het bedieningspaneel Huidige Segment steken. Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op wordt niet op de piste aangegeven.) De snelheids- pagina 12. instellingen voor de volgende vier segmenten wor- den in de kolommen rechts weergegeven.
  • Page 15 Druk op de Stop-toets om het programma tijdelijk HOE UW LOOPBAND AAN TE SLUITEN OM te stoppen. De tijd zal op de display beginnen op IFIT.COM PROGRAMMA'S TE GEBRUIKEN te flikkeren. Druk op de Start-toets of the Sne- lheidstoename toets om het programma weer op Om de iFIT.com MP3 oder CD’s te kunnen gebrui- te starten.
  • Page 16 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN Aandacht: Zie instructie A als uw stereo van een Aandacht: Zie instructie A als uw systeem een AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als LINE OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 17 HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN Aandacht: Zie instructie A als uw video speler een A. Steek één eind van de 3,5mm bij 3,5mm lange ste- AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie reo audio kabel (verkrijgbaar in electronica zaken) in het contactpunt van het bedieningspaneel.
  • Page 18 U kunt de instellingen handmatige bijstellen door HOE DE IFIT.COM MP3, CD EN VIDEO PRO- op de Snelheid of Helling toetsen van het bedie- RAMMA’S TE GEBRUIKEN ningspaneel te drukken wanneer de snelheid of helling instellingen te hoog of te laag zijn. Echter, wanneer u een “piep”...
  • Page 19 Uw vordering op de displays volgen. Naar uw computer gaan en de internetverbin- ding starten. Zie stap 5 op pagina 12. Start, mocht dat nodig zijn, uw web browser en Uw hartslag meten als u dat wilt. ga naar onze website www.iFIT.com. Zie stap 6 op pagina 13.
  • Page 20 Aandacht: Zorg ervoor als de snelheid of de BELANGRIJK: Het bedieningspaneel is in de “demo” helling van de loopband niet verandert wan- instelling wanneer een d in de rechter display ver- neer u het “piep” geluid hoort dat de iFIT.com schijnt.
  • Page 21: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. De stekker uit het stopcontact. WAAR- SCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 22 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband lang- zaam zakken totdat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop langzaam los.
  • Page 23: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 24 Zoek de Sensor (47) en de Magneet (35) aan de linker- kant van de Katrol (36). Draai de Katrol zodanig dat de Magneet gelijk staat met de Sensor. Zorg ervoor dat de afstand tussen de Magneet en de Sensor ongeveer 3 mm is.
  • Page 25: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en WAARSCHUWING: helling van de loopband bij totdat uw hartslag rond het middelste getal van uw trainingszone ligt. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig ander oefenprogramma begint. Dit is bijzon- Aerobic oefening der belangrijk voor mensen ouder dan 35 of mensen met gezondheidsproblemen.
  • Page 26: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL49905.1 R0805A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Bovenste Veerkap Motor Ster-tussenring Isolator 1/2” Schroef Filter Geaarde Draad Onderste Veerkap...
  • Page 27 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Bedieningspaneel Beschermkapje Rechter Bekerhouder, bovenste Kussen voor de Basis Rechter Bekerhouder, onderkant Doorvoer voor Motor Achterkant van het Bedieningspaneel Schroef voor Ventilator Plaat met Elektronica 5/16” Tussenring Handgreep Links, Bovenste 4” Groene/Gele Draad, W/Ring Handgreep Links, Onder 8”...
  • Page 30: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het produkt (PETL49905.1) • de NAAM van het produkt (PROFORM 470 CX loopband) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

470 cxPetl49905.1

Table of Contents