Download Print this page

W-Tec 22343 User Manual

Motorcycle glasses

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

UŽIVATELSKÝ MANUÁL – CZ
22343, 22344, 22345, 22346, 22388 - Moto brýle W-TEC
Složení produktu:
Rám je vyroben z TPU, který je odolný proti skládání, korozi a je
odolný. Čočky jsou vyrobeny z optického PC materiálu,
odolného vůči poškrábání, UV záření a proti nárazům. Pásek je
vyrobený z polyesteru s dobrou elasticitou, pěnou s vysokou
hustotou, pohodlné, pro dlouhodobé nošení a absorbující pot.
Použití: pro retro helmy, outdoorové aktivity aj.
Ochrana: ochrana očí a obličeje, ochrana proti UV
Instrukce
Zkontrolujte, zda není poškozený obal. Pokud obal není
poškozen, otevřete krabici a vytáhněte brýle.
Upravte velikost pásku tak, aby pohodlně seděl na přilbě a hlavě.
Před použitím odejměte ochranný filtr čoček.
Podle použití je vhodné vybrat vhodné čočky: Průhledné –
univerzální použití, Kouřové/stříbrné čočky – vhodné proti
silnému slunečnímu záření, světlo je měkčí a galvanický povrch
má reflexní efekt, který pomáhá lépe chránit oči. Žluté čočky –
vhodné pro tmavé prostředí, během večera nebo za snížené
viditelnosti, napomáhá zesílit světlo. Pro čištění čoček používejte
jemný hadřík navlhčený v mýdlové vodě a poté čočky osušte
jemným hadříkem. Čočky nečistěte pomocí tvrdých nebo
drsných materiálů.

Advertisement

loading

Summary of Contents for W-Tec 22343

  • Page 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL – CZ 22343, 22344, 22345, 22346, 22388 - Moto brýle W-TEC Složení produktu: Rám je vyroben z TPU, který je odolný proti skládání, korozi a je odolný. Čočky jsou vyrobeny z optického PC materiálu, odolného vůči poškrábání, UV záření a proti nárazům. Pásek je vyrobený...
  • Page 2 Varování: Před použitím si přečtěte manuál a uschovejte si jej pro budoucí použití. Brýle slouží jako ochrana očí proti vodě, prachu, komárům a podobným poraněním. Produkt skladujte na suchém a dobře ventilovaném místě mimo přímý sluneční svit. Držte mimo chemické nebo korozní materiály. Chraňte proti nadměrnému zatížení.
  • Page 3 USER MANUAL - EN 22343, 22344, 22345, 22346, 22388 - Motorcycle glasses W- Material: The frame is made of TPU, which is resistant to folding, corrosion and is durable. The lenses are made of optical PC material, resistant to scratches, UV resistant and impacts. The strap is made of polyester with good elasticity, high density foam, comfortable, anti-fatigue and sweat absorbent.
  • Page 4 Warning: Please read the manual before use and keep it for future reference. Glasses serve to protect the eyes against water, dust, mosquitoes and similar injuries. Store the product in a dry and well-ventilated place away from direct sunlight. Keep away from chemical or corrosive materials.
  • Page 5 POUŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL – SK 22343, 22344, 22345, 22346, 22388 - Moto okuliare W-TEC Zloženie produktu: Rám je vyrobený z TPU, ktorý je odolný proti skladaniu, korózii a je odolný. Šošovky sú vyrobené z optického PC materiálu, odolného voči poškriabaniu, UV žiareniu a proti nárazom.
  • Page 6 Varovanie: Pred používaním si prečítajte manuál a uschovajte si ho pre budúce použitie. Okuliare slúžia ako ochrana očí proti vode, prachu, komárom a podobným poraneniam. Produkt skladujte na suchom a dobre ventilovanom mieste mimo priameho slnečného svitu. Držte mimo chemických alebo koróznych materiálov.
  • Page 7 INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA – PL 22343, 22344, 22345, 22346, 22388 – Gogle motocyklowe W-TEC Skład produktu: Rama wykonana jest z TPU, który jest trwały i odporny na zginanie, korozję. Soczewki wykonane są z optycznego materiału PC, odpornego na zarysowania, promieniowanie UV i wstrząsy.
  • Page 8 lepiej chronić oczy. Żółte soczewki - odpowiednie do ciemnych miejsc, wieczorem lub przy słabej widoczności, pomagają wzmocnić światło. Do czyszczenia soczewek należy używać miękkiej szmatki zwilżonej wodą z mydłem, a następnie wytrzeć soczewki miękką szmatką. Nie czyścić soczewek materiałami twardymi lub ściernymi. Ostrzeżenie: Przed użyciem przeczytaj instrukcję...

This manual is also suitable for:

22344223452234622388